Ревност какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ревност какво да правя
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1977 пъти
Здравейте, от много време чета и пиша коментари, но реших, че само със сълзи няма да стане та и аз реших да ви помоля за съвет.
Така.. не знам как точно да го нарека дали все още ми е приятел или не.. той е момчето, за което винаги съм си мечтала тайничко. Той е с 2 години по-голям от мен, а аз скоро ще навърша 18. Спечели ме по много труден начин и наистина по много много романтичен начин в продължение на 2 години ме е чакал и ми пишеше без да казва кой е, година след като научих реших да се видя с него и в последствие разбрах, че още от години си ме е харесвал, просто беше момче мечта за мен. Много възпитано момче, не е от разглезените хлапета. След дъъъълго време опознаване тръгнахме. И вече година сме заедно. Признавам си в началото не знаех, просто не ми хрумваше че може толкова да го заобичам. Месец след като тръгнахме се почнаха дай си паролата, махни този от приятели и така аз му казах, че не съм от този тип хора и не искам да си имаме паролите, обясних му, че когато човек иска да изневери ще го направи по всякакъв начин, следенето няма да помогне. казах му, че му имам доверие, което си беше така. Но след това се случи така, че махна бившия ми приятел от фейсбук /нямяхме връзка в пълния смисъл на думата а от онези глупави постъпки в началото на пубертета/. Та после обясних на приятеля си, че тази негова постъпка много ме е обидила. Тогава си загладихме отношенията, НО после е видял някякви снимки от времето когато не се познавахме, снимки с приятели, момчета от класа, рождени дни, партита. След време започна да ме обвинява за тях. Даже когато благодаря на някой, за това, че ми е честитил рождения ден ставаше проблем. За него не съществуваше приятелство между момиче и момче. Та така сега стигнахме там, че ми няма доверие не иска да ходя на училище, да слагам потници тениски, не ми дава, буквално не ми разрешава да уча след 12клас, защото ми нямал доверие. Не искал да ходя на бала ако той няма да е с мен през цялата вечер. Нямяла съм да излизам на дискотеки на кафета с класа. Когато му възразя, веднага започва да ме обвинява за нещата, които е видял. Казва, че аз съм му изневерявала. Ако си създадем семейство не искал да работя, а ако работя, да е на такова място без контакт с мъже, защото бил убеден, че ще му изневеря, и то, отново. Когато му кажа, че не искам такава връзка започва да ме обвинява и да казва, че аз съм го подлудила и ако го обичам трябва отново да му спечеля доверието и ако той реши може и да ме пусне да уча.
Наричал ме е всякак... обиждал ме е а когато скъсам с него се започва с "ще се самоубия". Реже се по ръцете, краката, кръста/прави го и когато отида някъде където той не желае/. Не знам какво да направя, мислите ли че аз съм виновна, или пък че това просто си го е имал в кръвта, защото ми каза, че всякак нямал да иска да уча. Помогнете ми какво да правя, за да мине най-гладко без кървища и без нерви. Много го обичам и не искам да се нарани

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 36dd535dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Простичко е. Попаднала си на психо... Ненормален. От такива далеч! Прочети това което си написала. Ей там горе. Прочети сама СВОЯТА тема и ще видиш колко си се прецакала... Никакво семейство с такъв! ... Замисли се дрцата ти ако са от него какви ще са или пък как ще се държи с тях. Няма да е живот нито за теб нито за тях! Нямало да ходиш на училище - как пък не! Той ли ще ти казва? !? Ти си имаш глава на раменете! Можеш да мислиш. От такъв чешит оттърва нема! Ако се задълбочат нещата просто много зле ще е. Много по зле! Не му се подчинявай в никакъв случай! Бъди силна и решителна. Разделете се. Той ако има дмелостта ще се самоубие, но ти казвам ОТ ЛИЧЕН ОПИТ, че няма да се самоубие! Няма! Такива нещастници само на приказки се самоубиват. Може да се реже няма нищо странно в това, и аз го правя. Просто така някак ми олеква. Не знам как да го опиша. Живота ми е много труден, загубих важен за мен човек, малтретираха ме, срга живея в страх заради педофила в съседната стая(на майка ми гадже) и просто с рев с крясъци обиди бой разпускам... Изливам си го. Понякога и мълча. И тогава започвам да се режа. Като ди причинявам болка ми харесва, не знам.

В мен има много хляб! Много съм амбициозна но всички ме тъпчат! Когато се опитам да се изправя някой все ме блъска обратно, все едно нямам право. И преди някой да каже че съм жалка и не се боря, искам да знае, че аз се боря! Боря се! Боря се всеки ден със себе си и с другите.... Както и да е, отнесох се.

Та така. Казах ти какво мисля. Мисля че можеш да извлечеш нужното за себе си...

Не позволявай на някакъв мърльо комплексиран да ти разрушава живота. Млада си! Живей си. Ходи по партита, забавлявай се. Рано ти е да се ограничаваш! Най-малкото да позволяваш на някакъв нещастник да те ограничава. Ще си намериш по-свестен. Има все някъде хах...

Не позволявай на някого да те контролира! Помни-ТИ НЕ СИ НЕЧИЯ МАРИОНЕТКА!

Успех! :) Ж15 Маги. :Р

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e63b2b9726
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този е жалък пускай му зелена светлина

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d4689efe36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо не публикувате коментарите? Момичето има нужда от помощ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker