Поредното самотно лято - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредното самотно лято
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1660 пъти
Здравейте! Сигурно вече разбирате за какво става въпрос. Това е поредната история за едно на пръв поглед обикновено 15 годишно момиче с необикновено големи комплекси и смущения, чувстващо се прекалено различно, неразбрано, необщително... но стига толкова негативизъм. Лятото най-после дойде, аз обаче май не се радвам особено. Защо ли? Попринцип нямам нищо против да си лежа вкъщи, да чета нещо, да спя, но винаги идва момента, в който ти омръзва и ти се приисква да излезеш навън и да правиш нещо... но като няма с кого? Какво правим? Добре дошли в моя свят! Никога не съм можела да говоря нормално с хора. Едни се справят без проблем, но такива като мен не могат. Защо е толкова трудно не знам, обаче в този случай никой не ми е виновен, аз сама се изолирах от другите. И ако преди години не бях направила като всички останали и просто да се отпусна и да общувам, да завръзвам приятелства, сега нямаше да пиша това и да се обвинявам защо, по дяволите, се плашех толкова и странях от всички. Това бях аз преди, сега съм малко по-уверена и успях да намеря 3-4 приятелчета от класа, като с останалите сме просто добри познати, но навън си нямам почти никого. Обикновено на училище ми беше весело, но сега ваканцията не съм сигурна дали приятелите ми ще искат да се виждаме. Сега съм решила да пиша на 2-3 момичета от стария ми клас, с които си бяхме близки, но ме е страх. Да, точно така. Страхувам се да не ме отблъснат, да не си измислят оправдания, за да не излизаме, въпреки, че не съм давала на никого поводи да ме отхвърля. Все пак те си намериха нови приятели и нямам идея дали биха ме приели в компанията си. Просто в главата ми се прехвърлят всевъзможни сценарии на това как ще се стекат нещата и за мнозина може това да изглеждат като обикновени пубертетски глупости, но за мене сериозно. Със сигурност не искам да прекарам цялото лято самотна вкъщи, така че действам, въпреки несигурността си. Поне ще знам, че съм опитала. Благодаря ви, че отделихте време да прочетете това. Като цяло знам какво да правя, но ако някои иска да напише нещо или е в ситуация, подобна на моята, ще се радвам да прочета:)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: ed6fd4c81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно така, момиче! Действай! Сигурна съм, че ще си намериш приятели. И не се страхувай от подобни неща, няма за какво. От опит глава не боли, а ако не пробваш, няма как да разбереш какво ще се случи. Така че смело действай!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b9c35d9f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей и aз съм в твоето положение. Или поне подобно. Моятa история е че отблъснaх всимки зa дa помогнa нa едно момиче изолирaх се от другите... бяхме зaедно бях единственaтa която и остaнa a сегa тя ми обърнa гръб. Гоовореше ми кaк другите сa тaкивa онaкивa aз и кaзвaх дa не злорaдствa и кaкво отиде при тях.... отблъснa ме и кaзa сериозно ли не знaеш кaкво се е случило? Стоялa съм 1чaс пред врaтaтa и но дори не слезбa.... и сегa кaкво? Aз обърнaх гръб и се отдaлечих от др си познaти и остaнaх сaмa сaмо с 2 3 човекa който си имaт отделни компaнии и рядко излизaме...
Ще се рaдвaм дa остaвиш пощaтa си или нещо друго по което може дa си пишем и дa отбием време през лятото
Момиче 15

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ea9f92d925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм в абсолютно същата ситуация. И по дяволите не знам защо?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f12e1cf7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В същото положение съм и аз. Именно затова вместо да си губя времето с някви лицемерки, уча през цялата ваканция. Ще си помислите, че така си провалям ваканцията, което всъщност е вярно, но пък правя нещо полезно за себе си което ще ми е нужно.Предпочитам да уча, пред това да прекарам прекрасна лятна ваканция. Препоръчвам Ви го.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c20f1b92de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Знам как се чувстваш.. ужасно е! Аз смятам също да пиша на няколко човека по фейсбук, който са от квартала ми... Отначало се колебаех доста, но пък ако нещата потръгнат добре? ! Разбирам колко трудно е това за теб!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker