Още една ,,самотна'' история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Още една ,,самотна'' история
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1574 пъти
Здравейте, момиче съм на 16. :)
Като цяло, никога не съм имала много приятели. В предишното ми училище имах 2-3 приятелки, с които спряхме да си общуваме след като се разделихме в различни училища. Та, преместих се и се сприятелих с 2 момичета, с които бяхме приятелки една година, в 8-ми клас, и в началото на 9-ти се скарахме. Цяла година бях сама и не обелвах и думичка с никой. Намерих и полза в това - завърших с отличен успех, защото имах достатъчно свободно време да уча. А сега какво? Вместо да се радвам на успеха си, не мога да изкарам от главата това, че цяло лято ще съм затворена вкъщи и да искам не мога да излезна... просто няма с кой. Толкова истории съм чела за хора без приятели, но не видях някой като мен - без нито един приятел.
Никога не сме ходили някъде на почивка с родителите ми, няма и да ходим и се чудя какво да правя, как да се запозная с нови хора, как да създам приятелства, така от нищото, без общи познати... Имам желание, но не знам какво да направя. Не искам вечно да съм сама, писна ми вече!
И не знам защо като кажа, че съм завършила с 6, правя лошо впечатление на връстниците ми. ( Предполагам ме смятат за скучен, , зубър'')Винаги съм била с лош успех, но тази година бях толкова сама и реших, че трябва да излезе и нещо положително от това, че не трябва да си губя времето, а да направя нещо полезно за себе си и успях. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: c83d879943
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запиши се на нещо, на някакъв спорт, кръжок, курс или нещо такова. Ако няма такива през лятото, тогава през учебната година, гарантирам ти, че има. Повярвай помага, стига да не си зле с общуването, а и да си ще се социализираш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c64dfa0503
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами какво да ти кажа аз имам много "приятели". Един ден никой не се сеща за мен, на другия се събираме 15 човека. Като цяло се чуствам самотна и аз не знам какво да направя. Въпреки това не губя надежда, че нещата един ден ще се променят.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4d4676b33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, и аз се чувствам самотна. Моето обаче е, че се чувствам самотна сред моите „приятели" които намират време за мен само в краен случай или само ако имат полза. Знам колко е тежко да си сам, защото и аз съм била сама в клас. В пети и шести клас бях сама постоянно и понеже в старото ми училище не позволяваха да стоим в стаите, в голямото междучасие докато другите бяха в сладкарницата и си говореха, аз се разхождах около училище с ръце в джобовете, сама и званях по телефона на някой - на мама, на баба поне докато минат 20 минути. После влизайки в училище ми се плачеше, защото знаех че всички все ме виждат сама и ми се подиграват. Плачех когато отивах на училище, плачех вечер, плачех като се сетех колко тъжна картинка съм. Тогава имах само една приятелка, но тъй като тя много боледуваше често бях сама. Вярвам, че ще откриеш хора които да са ти приятели и които ще те обичат, защото вярвам, че добрите хора рано или късно ще бъдат щастливи.

Момиче на 16.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: aace7c9f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не се опитвай да търсиш близки приятелки, а просто познанства и нещата ще потръгнат.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e682339f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наистина не знам какво да ти кажа... съчувствам ти. Това ми е до болка познато и в момента се опитвам да го оправя. Според мен тези твои "приятели" наистина не си струват и недей да се мъчиш заради тях. Намери си нови! Най-доброто предложение, за което се сещам. Сигурна съм, че ги има там някъде, просто прояви смелост и търпение. Не се отчайвай и пиши на други хора, които са ти приятни и смяташ, че биха излезнали с теб. Само не се затваряй в себе си и не се предавай ако не успееш веднага. Може да пробваш да тръгнеш на спорт. Има много алтернативи като цяло другите сигурно ще дадат и по-добри предложения. Просто не забравяй ти да бъдеш активната страна и ти да говориш с хората, а не да се плашиш и да стоиш отстрани. Така никой не би ти обърнал внимание. Дано съм помогнала и успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e1566c63ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм така мила. И аз си прекарвам всяко лято в нас. Скучно е. И аз си нямам проятели с които да излизам. Но пък си имам сестра, с която си се караме бием смеем и вдичко което мога да правя и с приятели. Хахахаха :)
Нямаш ли сестра брат нещо... Братовчед/ка...? Ако имаш кажи на ваще да се съберат за уикенда със семейството на братовчед/ка ти и си поиграй с нея/него.
Ако ли пък са се изпокарали както мама.... Не знам :/
Ж15

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3ec4e10941
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То интелигентността не се изразява само в оценки мойто момиче.. голяма умница се пишеш, а един човек не може да те изтърпи, ясна си..

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5d4c84549c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Никога не съм казвала, че съм умна. Никога не съм се и смятала за такава, единственото, което казвам е, че се старая. Честно казано не знам какъв ти е проблема номер 10. Ако може да ми обясниш... ще съм многоо доволна. И как разбра каква съм само от 5 изречения? Как разбра, че никой не може да ме изтърпи? Това, че в момента нямам приятели, далеч не означава, че съм нетърпим, дразнещ, скучен, лош човек... просто така се получиха нещата и разбрах, че, , приятелите'' ми не са такива. И понеже съм любопитен човек, да те питам-, , А теб как те търпят? ''.
Не знам как може да има толкова злобни хора... :/

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5d4c84549c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никога не съм казвала, че съм умна. Никога не съм се и смятала за такава, единственото, което казвам е, че се старая. Честно казано не знам какъв ти е проблема номер 10. Ако може да ми обясниш... ще съм многоо доволна. И как разбра каква съм само от 5 изречения? Как разбра, че никой не може да ме изтърпи? Това, че в момента нямам приятели, далеч не означава, че съм нетърпим, дразнещ, скучен, лош човек... просто така се получиха нещата и разбрах, че, , приятелите'' ми не са такива. И понеже съм любопитен човек, да те питам-, , А теб как те търпят? ''.
Не знам как може да има толкова злобни хора... :/

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 36993b4240
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Преди време и аз бях, като тебе. Преди време нямах нито един приятел. Сега имам двама. Излез сама. В това да излезеш сама няма нищо лошо. Можеш и без да си с някого да си излизаш. Може да ти е самотно, но не е добре цяло лято да си във вас. Отиди на море или на село.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker