Общите ни желания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Общите ни желания
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1117 пъти
Здравейте! Имам малък проблем с приятелят ми. Работата е там, че той е на 16, а аз на 14, но иска да го направим... Знам, че това е най-популярната тема тук и изчетох доста истории. Има доста, които са подобни на моята.
Вижте с него вече сме от почти година, в смисъл Август ще направим една година. Говорили сме на тази тема за секса много пъти, той казва разбира се че ще ме изчака. Но понякога става напечено, не казвам, че ме притиска, но как да го кажа... Понякога докато е с мен го удря много яко хормона. Преди няма и седмица се видяхме за последно, тък като живеем на 30км един от друг *това е друга тема*... Та бяхме се осъмотили у тях. Мога да кажа, че се натискахме доста време и ми харесваше. Винаги ми е харесвало. Той винаги ми казваше, че ще ме изчака и понякога се закачаше, тъй като се базикахме с един бас. Доста пъти сме си говорили как и на двама ни, ни се иска да спим заедно, но само спане. Както казах закачаше се постоянно с темата за секс. Но когато останахме сами, просто имах чувствито, че го виждам в съвсем друга светлина. Както беше миличък, и не знам от възбудата ли беше, просто ме остави без дъх и се пробва да ме съблече. Обикновено не е такъв. Не е бил с такъв хъс и такова желание точно пък за това. Каза, че наистина иска да го направим, пита ме не ми ли харесва. И аз искам да го направим, имам му пълно доверие, но просто се спирам. Не, че не искам, но и аз не знам какво ми става. Казах му няколко пъти, че не искам, разбра ме. Но понякога и на мен ми се иска да пробваме. Какво да направя? Знам, че той наистима много ме обича, доста пъти сме се карали, и двамата дори сме плакали. И аз го обичам, но не знам да му дам ли или не? Не мога да питам най-добрата си приятелка защото тя веднага би ми казала - Недей! За това се допитвам до всички вас, които четете това. Помогнете ми, не знам какво да правя. Аз съм доста пламенен човек, просто зодията ми е такава и лесно се възбуждам... Харесва ми ама както казах се спирам. Ако можете да ми кажете и защо е така бих била много благодарна. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0c954d4583
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е добре бе момиче, ние откъде да знаем ? Очевидно нещо те спира, не знаем какво, явно нито ти, но има нещо. Щом не си готова недей. Но недей и да държиш момчето на чи**и още година.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3848c9078
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отговора се крие в самата теб.

*За мен лично на 14 е много рано да се прави секс. (момче на 26 съм, на 20 правих за пръв път).

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e385033950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако си готова, го направете, лошо няма. Най - много да не ти хареса, но тогава ше знаеш, че не си е струвало чакането.
И моята зодия е такава, коя зодия си?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e196e834c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подобно като твойто но много по малко съм с него и съм по голяма разбира се (16... чак човек да се учуди че съм девствена ) той е на 17 и да много лесно се възбуждаме изключително лесно :D той ми е казвал че не е с мен заради единия секс, но когато те хване хормона не мислиш с мозъка си а с (оная си работа*:D) просто спираш и му казваш стига трябва да се успокои като за начало и тогава говориш с него че не искаш и така ;д оставяш се по течението и когато дойде момента просто ще го усетиш и ще стане без да планираш или нещо друго ;д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker