Дългата и сложна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дългата и сложна история
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2240 пъти
Здравейте, реших да споделя моята историйка тук и се надявам да получа някои полезни съвети за нея.
С приятеля ми за 6-тте месеца в които бяхме заедно преживяхме много трудности но още се държим един за друг. Той е на 24 а аз на 15(ся не искам да коментираме възрастовата разлика нито националността, нито един от двама ни не е българин или турчин)
Всичко започна една вечер когато реших да избягам от нас... но не се получи и... да... Накрая гаджето ме прибра у нас в 4 сутринта. Много драми много нещо беше. 2 седмици бяхме разделени (зареди майка ми) и в тези 2 седмици се депресирахме адски. Той беше с 10 килограма по-слаб от мен. А аз бях наддала доста. Накрая тя на всичко отгоре се опитва да му праща хора да го бият и жалба пусна в полицията(ся това честно ли е? Той нищо не ми бе направил) След някои разправий ми хвана и ми строши телефона в земята...
Та всичко мина, аз никога не съм спирала да го обичам, а майка ми (нямам баща) с всички сили се опитваше да ни раздели...
След тези депресиращи адски 2 седмици се видяхме тайно... сигурно 20 минути сме стояки гушнати и сме плакали без да си кажем и дума.
В последствие го помолих да ми подари кученце и той наистина ми намери едно... бълхясало... но адски сладко... и поне зареди това куче сега имам извинение да излизам навън.
С него си водим активен полов живот - няма какво да крия. На 15 съм. И аз бях първата която поиска той не ме е карал.
И много искам да се махна от семейството си... майка ми мисля че е прихично болна защото още от малка ме пребиваше... с тънка точилка... и като плачех крещеше да млъкна...
Та ние искаме да се оженим но как да стане това без съгласието на родителя на непълнолетния(мен)?
и на 16 мислим... (да знам че е рано) да си създадем семейство. Но ми е интересно ако имам дете какви права има прихично болната ми майка върху него и като мрази гаджето ми от дъното на душата си, какво мислите че може да стане?
Толкова съм чела, прерових целия нет но нищо не пише... А ако го родя на 15?
Хейтърите хич моля да не си правят труда да пишат аз искам подкрепа, стига ми че имах чувството че целия свят е срещу мен.
Благодаря :) :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: e12fd15a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, ти си съсипвай живота, но дете да направиш? Що за глупост!
На училище гледам, че и без това не наблягаш, но това не означава, че деца трябва да създаваш с користни цели.
Има един начин да се оттървеш от родителите си - оплакваш се от насилието при училищната психоложка, при класната.
Ще те настанят в общежитие или приемно семейство ако продължиш да бягаш, но не забърквай приятелчето ти. Аз на твое място просто бих се качила на някой влак и в тоалетната.. до далечен град, а после се „предавам“ на полицията - и така многократно, на 100% ще те отнемат от родителите ти и ще те настанят другъде.
По-ефикасен начин е да провокираш майка ти да те пребие и да си изкараш медицинско. Веднага ще те отнемат от нея

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f56f971c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Леле колко ти се радвам! Евала! Евала! Аз се влюбих в това момиче! Евала момиче! Аз също съм на 15. И аз бях на път да тръгна с 24 годишен, но за жалост, ЗА ШИ***А ЖАЛОСТ не стана. Винаги съм си харесвала по-възрастните от мен. Не харесвам врастници защото са като недоразвити, те са си и недоразити де... И е некаква бебешка работа. Затова ми е адски досадно. И затова си карам все сама... Запознах се с 24 годишен, строен, интелигентен, внимателен... и още мнооого много много... Направо СТРАХОТЕН... Беше ми мъжа мечта. Щях да тръгна с него! Бях напълно готова да му се дам. Но заради разликата във възрастта той се уплаши (да, знам... Тъпо е, но той е малко страхлив или по-скоро е предпазлив... Не знам... ). Иии така нищо не стана между нас. Бях адски зле. Нямах желание за нищо. Исках само него! Но както и да е... Продължих.
И така искам да ти кажа авторке че ти се възхищавам за смелостта която си проявила, възхищавам се и на мъжа до теб! Евала ви! Не се отказвайте един от друг. Това е любов!

... Но приеми един съвет от мен. Недей да раждаш още. Рано е за дете. Много си малка а и не се знае на майка ти какво може да й хрумне! Не раждай още, повтарям-рано ти е. Кажи на приятеля си че искаш да почакате... Поне навърши 18 и тогава... Не е далеч. Тогава си роди детенце, преди това разбира се се оженете и си живейте щастливо. :) Вслушай се в съвета ми, моля те!
Та така... Тези, които не харесвате начина ми на мислене моля заповядайте, ще следя темата... :)))))))))) :) :))) :) :)

Успех и пак ЕВАЛА!

Маги :))))

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d6f432a874
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти акъл имаш ли? ! Знаеш ли какво щеше да се случи ако не се беше прибрала? Полицията щеше да се намеси и приятелят ти можеше и да стигне до затвора, защото си непълнолетна! Така, че колкото и да го обичаш докато не станеш на 18 не си и помисляй да живееш с него, че нямаш идея какви проблеми ще му създадеш на човека. Дори това, че спи с теб е малко незаконно, защото нямаш 16, но това няма как да се докаже, обаче избягаш ли с него... стой та гледай в какъв филм ще го вкараш! За това не прави глупости!!! И не се изненадвай, ако повечето коментиращи те нападат. Просто постъпката ти е адски безотговорна! А и не си помисляй да раждаш преди 18. Пак ще хванат приятеля ти за педофилия и докато той ходи по съдилищата не те виждам как ще си гледаш сама детето. Майка ти със сигурност няма да ти помогне. Така, че имаш глава, използвай я!!! Ако чак толкова се обичате, ще те изчака да станеш на 18 и тогава можете и да се жените и децата да имате и изобщо да правите каквото ви скимне, но до тогава, ако не искаш да го пратят в затвора, не прави глупости!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ca69599169
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Какво става с днешната младеж, бе хора? От месеци все чета някакво дете на 14 години да излиза с мъже над 20г. възраст.. Защо е така? Защо тези деца не разбраха, че възрастните излизат с тях заради тялото и на шега, и след няколко месеца се скъсат, като малката не им пусне..

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0a8695cbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хм интересно, не разбрах какво точно е станало, ама много ясно че той ще го яде като ти бягаш от вкъщи, та той е с 9 години по голям от теб. И къде на 15 години семейство да създаваш? Имаш живот пред теб, а ти си тръгнала бебета да раждаш и да се жениш.. Ами като му омръзнеш и те остави, какво ще го правиш това дете? Кой ще те издържа? Мислиш ли изобщо? Мисля че твоя приятел не е психически зрял, че да се хване с 15 годишно момиче което има още толкова живот, толкова неща да види и да опита. Ако си мислиш че всичко ще ти е розово, недей. Ще стоиш по цял вкъщи, да се грижиш за това дете, вместо да излизаш с приятели и да учиш като нормалните тинейджъри. Имаш време да изживееш живота си и тогава да създадеш семейство, когато си зряла напълно. Нито те хейтвам, нито нищо, давам ти съвет. Изчакай до 18, тогава се премести а преждевременно учи си и завърши, защото образованието ще ти е нужно. Ама ако наистина искаш на 15 бебета да гледаш, знаеш поговорката - каквато майката, такава и дъщерята! И ти не си наред с главата.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 45cebcdbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И с какво ще го храните това дете, от къде пари за памперси, храна, дрешки, количка, легло, играчки, пък не дай си боже да се разболее... Какво ще го правите? !
Изчакай поне да станеш на 18, намери си някаква работа, пък тогава създавай дете. Това не е играчка, не е куче, което да храниш с остатъците от масата...
От друга страна от къде си сигурна, че след като му родиш детето на тоя твоя приятел, той ще остане с теб? Израснала си без баща, искаш и детето ти да има подобна съдба ли? Да живее в мизерия... Изчакай 3 години, стани на 18, през това време ще имате още много трудности във връзката си, през които ще преминете, ще разбереш и дали наистина те обича... Но да създадеш дете е ОГРОМНА отговорност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: edb53cfacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Oт авторката:
За 1 - за училището си завърших с диплом за отличен успех. :) не съм проста, но и идеята ти не е лоша но още не съм изтрещяла толкова да се местя в приемно семейство...
за 4 - толкова случаи съм чела за непълнолетни които раждат и всичко минава безнаказано че какво да кажа?
за 5 и 7 - много пъти съм му отказвала :) случвало се е и той да не иска - не го правим цялото нещо зареди секса!!! А и не възнамерявам да си прекъсвам учението в никакъв случай, независимо от всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: edb53cfacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За 10 и някои други - Приятеля ми работи и изкарва достатъчно пари, че помага на семейството си. А той има голямо семейство. А и той иска да стане татко също. И той е израснал без баща и майка. Знае какво ми е и винаги ми мисли доброто бе хора стига сте хейтвали РАЗБЕРЕТЕ --- Ние НЯМА да се оставим напук на всички! Защото буквално всички са против нас и той и аз го знаем!! И Въпреки всичко не се отказваме! Защото толкова неща преживяхме... Имаше момент в който аз от отчаяние почти се отказах от него.. Не че исках... Но той от мен никога не се е отказвал.
НО НЕ МИ Е ЗАТОВА ТЕМАТА БЕ ХОРА!!! Въпрочетата нямат общо с това което много от вас са писали ;)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d6f432a874
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Ти може и да си чела такива случаи, ама нали се сещаш за кого става дума. Е, ако искаш да си като тях, давай! А и не знам как си я представяш тази работа, че хем ще гледаш дете, хем ще ходиш на училище. Така, че я първо си завърши, че иначе ще стане страшно, без образование, без пари, направо ще си съсипеш целия живот.
От номер 4

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d6f432a874
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Никой не ти казва да се разделите, а просто да изчакате докато завършиш училище и станеш пълнолетна. Тогава ще можете да се ожените и да имате деца, а не да се тревожите, че социалните могат да го докладват като педофил е да стане голяма каша. Да не говорим, че това, че днес работи и изкарва добри пари нищо не означава, защото днес си добре, ама утре можеш и да си без работа. Ти си малка и явно не схващаш, ама той е на 24 и би следвало вече да му е дошъл акъла в главата и да знае, че идеята да бягате и да имате дете сега е просто пълно безумие. А и колкото и да искате няма как да се ожените преди да станеш на 18. По принцип човек може да сключи брак и на 16, но само с разрешението на родител, а майка ти определено няма намерение да ти разреши. Така, че колко пъти трябва да ти кажат хората, че трябва да изчакаш докато станеш на 18? !

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4705c6277c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не си създавай неприятности, не те ли е жал поне малко за майкати, ако и причиниш удар, ако умре, това е майкато момиче ще я съсипеш, разбирам те че не можеш без него. Не раждай на тази възраст не си проваляи живота ;(

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2de7c59a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Нито те хейтвам нито нищо, но явно акъла ти не е толкова "развит" колкото показва дипломата ти за отличничка.. Може да си отличничка но си нямаш понятие какво е истинския живот.. аз какво да кажа? 2 4 години бях заедно с момче което мислих че е готово да даде всичко за мен.. и точно когато бяхме готови да го направим.. какво? напусна ме и си тръгна след 4 годишна връзка.. Вярвах му безрезервно както ти на твоя. и сега си патя.. та не слушай другите, и на 20 да си, ако не си сигурна че този човек те обича и е готов да ти помага както психически така и икономически, тогава си правете децата..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7373f3b762
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   ех, тия тийнове, само някой да им каже нещо напреки и веднага се изживяват като герои от Шекспирова трагедия, как целият свят е против тях и никой, ама никой не е виждал такава любов като тяхната досега :-))
авторке, до 18 си длъжна да живееш с вашите и да правиш каквото ти кажат. такъв е законът, независимо дали ти харесва или не. след това прави каквото искаш - жени се, раждай, изобщо всичко е в твоите ръце. дотогава си седни на д-то, учи, виждай се с гаджето, няма лошо.
не прави обаче грешката да се поставиш в пълна зависимост от друг човек, в случая него, защото може да попаднеш от трън на глог - за да избягаш от майка си, да попаднеш в по-сериозни проблеми. за да поставят хората граница за женитби и изобщо граждански права, все има причина. на 15 си дечко, колкото и да не ти се вярва, нещата могат да изглеждат доста различно от къщата на мама и навън. завърши си училище, започни работа и имаш цял един живот да живееш с гаджето.
ако родиш на 15, се поставяш в пълна зависимост от гаджето. може да ти изглежда, че точно това е, което искаш, но историята познава маса случаи на раздели, изоставяния, побоища, терор и какво ли не. тогава кой ще те защити, ако си се скарала с майка си, а баща нямаш?
ако наистина те обича, ще те чака, като се е хванал с 15-годишна, трябва да е знаел какво да очаква. ако те притиска, това никак не говори добре за него, в най-добрия случай е неразумен, в най-лошия търси младо неопитно момиче, на което е завъртял главата с няколко мили думи и което иска да постави изцяло под свой контрол.
Ж43

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b213abb861
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Няма да осъждам възрастовата ви разлика. Знам какво е. Аз се запознах с нея на 24г. а тя бе на 13г. Връзката ни продължи към 3г. с прекъсвания. Но в крайна сметка. Като че ли има нещо, не мога да го обясня, но мисля, че колкото възрастта е по - голяма толкова и любовта е по - силна. Съществува някаква силна привързаност по - силна от тази между хора в еднаква възраст.
Моето момиче също ми разказваше, че имала сериозни проблеми у тях, когато родителите ѝ разбрали за мен и аз мислих да я прибера у нас. Но предполагам приятелят ти се е уплашил от закона тъй като си на 15г. може да го арестуват, и затова не те е прибрал у тях.
Майка си описваш като психично нестабилна, но дори и много либерална да беше, пак щеше да настръхне, когато разбере, че нейното дете на 15г. е силно влюбено във възрастен мъж. Това е голям страх, за който и да е човек. Често реакцията е ужасяване, водещо до агресивна и отчаяна защита. Нейното дете (не че си дете на 15г., но винаги ще те вижда като нейното дете). е заплашено от този големият, това трябва да се спре. Трудно е да се обясни на един родител, че тази любов е силна и възможна. Самото общество си представя, че възрастният съгласил се на отношение с детето е сигурен насилник, които пребива и изнасилва детето. Самото общество не може дори да допусне, че възрастния обича момичето и не би го наранило никога. Е има и случай с насилие, но те са единици.
Смятам, че закона би ти позволил да заживееш при него на 16г. Но на 15 не знам.
Не знам защо бързаш да родиш, на 16г. не се знае дали организмът ти е достатъчно укрепнал, за едно нормално раждане и това е доста опасно. Освен това е редно да попиташ приятелят си дали е съгласен и чувства ли се готов да стане баща. Тези неща не бива да се бързат.
Не знам какви права ще има майка ти върху детето, в случай че родиш, не би трябвало ако си на 16г. тя да получи право върху него без твое съгласие, но това е само предположение.

Тъй като този коментар ще стане прекалено дълъг ще разменя няколко думи със другите коментиращи в следващ коментар.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b213abb861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От мъжът запознал се с 13г.
Номер 1 - имаш общоприетото мнение на обществото, но то е погрешно, ти не познаваш мъжът до нея и не можеш да твърдиш със сигурност, че тя съсипва живота си, когато е с него, не можеш и да твърдиш, че тя е слаба ученичка, която не гледа училището си. Аз смятам, че той може да изиграе силно положителна роля в нейният живот. Моята приятелка бе тръгнала да съсипва живота си, когато я лиших от моите напътствия, а това, че е с мен не ѝ пречи да печели училищни олимпиади.
Да добре е да не бърза да прави свое дете, защото това е свързано с много рискове.
Що се отнася до изнасянето от тях, аз бих я посъветвал да стане на 16 и просто да се премести при приятелят си. Тя не изтрещяла дотолкова, че да се озове в приемно семейство.

Номер 4 - Не мисля, че приятелят ѝ щеше да влезе в затвора, по - скоро това което щеше да се случи е да върнат момичето у тях, тоест да я накарат да се прибере.
Приятелят и нямаше да влезе в затвора - защото според последната поправка в закона, възрастта за съгласие за полови отношения е 14г. ( тоест те имат право да бъдат интимни дори и тя да бе на 14г. ). Освен това са единици случаите на осъдени за блудство. А при взаимно съгласие и 14г. възраст, такова няма.
И да авторке не се учудвай ако те нападат в повечето коментари, защото е трудно да се измени общоприетото вярване.

Номер 5 - Ти също грешиш, откъде можеш да си сигурен, че той е с нея заради тялото ѝ. Приятелят ѝ може да харесва много други неща в нея, и тя казва, че той не я притискал да прави секс. Тя сама казва, че секса е по взаимно съгласие.
Мога да кажа много причини поради които непълнолетни се влюбват в пълнолетни. Но не знам защо се увеличава тенденцията.

Номер 7 нападенията станаха твърде ожесточени дори, за мен а съм пълнолетен. Приятелят ѝ е постъпил достатъчно зряло и разбиращо, като не е пратил на свой ред хора срещу майка ѝ. Аз също нямаше да пратя, защото разбирам какъв шок е да се разбере това, че нейното дете излиза с възрастен. И все пак щях да се сбия с хората изпратени срещу мен. Нямаше да търпя да се налага физическа сила, просто така. Защото майката не харесвала живота на дъщеря си.
На 15г. има живот пред нея, дори с него ще има по - добър живот. И той може да се погрижи това да се осъществи.
Не можем да сме сигурни, че той би я оставил. Аз мисля, че не би я изоставил, защото се чувства отговорен за нея.
Твърдението, че приятелят и е психически незрял е дискриминация.

Номер 10 - Приятелят ѝ пък може и да има възможност, да отгледат пълноценно това дете, не знаем неговите доходи.
Тя откъде е сигурна, че той ще остане при него? А ти не можеш да си сигурна, че той щя изостави.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b213abb861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От мъжът запознал се с 13г.
Номер 1 - имаш общоприетото мнение на обществото, но то е погрешно, ти не познаваш мъжът до нея и не можеш да твърдиш със сигурност, че тя съсипва живота си, когато е с него, не можеш и да твърдиш, че тя е слаба ученичка, която не гледа училището си. Аз смятам, че той може да изиграе силно положителна роля в нейният живот. Моята приятелка бе тръгнала да съсипва живота си, когато я лиших от моите напътствия, а това, че е с мен не ѝ пречи да печели училищни олимпиади.
Да добре е да не бърза да прави свое дете, защото това е свързано с много рискове.
Що се отнася до изнасянето от тях, аз бих я посъветвал да стане на 16 и просто да се премести при приятелят си. Тя не изтрещяла дотолкова, че да се озове в приемно семейство.

Номер 4 - Не мисля, че приятелят ѝ щеше да влезе в затвора, по - скоро това което щеше да се случи е да върнат момичето у тях, тоест да я накарат да се прибере.
Приятелят и нямаше да влезе в затвора - защото според последната поправка в закона, възрастта за съгласие за полови отношения е 14г. ( тоест те имат право да бъдат интимни дори и тя да бе на 14г. ). Освен това са единици случаите на осъдени за блудство. А при взаимно съгласие и 14г. възраст, такова няма.
И да авторке не се учудвай ако те нападат в повечето коментари, защото е трудно да се измени общоприетото вярване.

Номер 5 - Ти също грешиш, откъде можеш да си сигурен, че той е с нея заради тялото ѝ. Приятелят ѝ може да харесва много други неща в нея, и тя казва, че той не я притискал да прави секс. Тя сама казва, че секса е по взаимно съгласие.
Мога да кажа много причини поради които непълнолетни се влюбват в пълнолетни. Но не знам защо се увеличава тенденцията.

Номер 7 нападенията станаха твърде ожесточени дори, за мен а съм пълнолетен. Приятелят ѝ е постъпил достатъчно зряло и разбиращо, като не е пратил на свой ред хора срещу майка ѝ. Аз също нямаше да пратя, защото разбирам какъв шок е да се разбере това, че нейното дете излиза с възрастен. И все пак щях да се сбия с хората изпратени срещу мен. Нямаше да търпя да се налага физическа сила, просто така. Защото майката не харесвала живота на дъщеря си.
На 15г. има живот пред нея, дори с него ще има по - добър живот. И той може да се погрижи това да се осъществи.
Не можем да сме сигурни, че той би я оставил. Аз мисля, че не би я изоставил, защото се чувства отговорен за нея.
Твърдението, че приятелят и е психически незрял е дискриминация.

Номер 10 - Приятелят ѝ пък може и да има възможност, да отгледат пълноценно това дете, не знаем неговите доходи.
Тя откъде е сигурна, че той ще остане при него? А ти не можеш да си сигурна, че той щя изостави.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 69707b993f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Цитирам коментар – Какво става с днешната младеж, бе хора? От месеци все чета някакво дете на 14 години да излиза с мъже над 20г. възраст.. Защо е така? Защо тези деца не разбраха, че възрастните излизат с тях заради тялото и на шега, и след няколко месеца се скъсат, като малката не им пусне.. – Ама първо моите родители имат 9 години разлика и си затваряй устата да те имат 9 години но се обичат и живота знаеш че те си го водят и успех да станеш по-бързо пълнолетна

От 10 годишно лапе :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 90877f080f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Понякога се чудя какво не им е наред с тези деца. Как ще раждаш на 15 бе? На училище бременна ли мислиш да ходиш? Това дете как ще го гледаш? Няма какво повече да напиша, всичко каквото е трябвало са ти го казали хората. Това е пълно безумие. Изчакай да станеш на 18 поне. Когато бях на 15, само при споменаването на думата "секс" щяха да ме пребият. Гледай си уроците и нещата нормални за едно 15 годишно ДЕТЕ! Деца ще раждат деца, ужас. Айде успех, обичайте се, но моля те не се излагай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: edb53cfacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   За №19 - благодаря ти за всичко което написа много помогна ;) Късмет и със вас.
За №22 - Мерси :))))

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 730b78a593
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До номер 21. Аз съм номер 7 между другото. Искам да кажа че тя е още малка за него и не е развита, а е тръгнала да прави деца, което е огромна отговорност за нейната възраст. Не смяташ ли, че трябва да изчака? Добре, нека се обичат и бъдат заедно, но да се осъзнаят. Той ако иска да и осигури хубаво бъдеще, няма да и прави бебета на 15 годишна възраст. Нека изчакат двамата, тя да стане на 18 и после да живеят заедно ако искат и да мислят за деца, поне тя да има някакво образование. Почти всички които са писали коментар, се опитват да и кажат да изчака и изживее живота си, не бърза за никъде.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9b379e97ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не те опреквам, но само едно ще ти кажа, че не е много разумно да се жениш и да си правите семейство на тази възраст според мен и леля ми която беше в същото положение ожени се на 17 с принудено одобрение от майка й в момента си има дете и е подлагана на тормоз и то голям! Преди да се оженят мъжа и беше най-добрия след това всичко се превърна в някъкъв ад и мъжът ии я заплашваше че ако подаде развод ще убие, но тук ти си решаваш аз само те съветвам. Въпреки, че има и случи в които всичко минава като по вода този въпрос е доста оспорван. Надявам се да вземеш правилното решение! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bd52d5d5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Номер 7 - Не смятам, че за любовта има граници и не би трябвало да има. Не виждам защо да НЕ живеят заедно. Смятам, че тя би могла да изживее живота си и когато е с него. А за децата - всички сме на мнение, че не бива да се бърза.
Номер 26 - това което се е случило с леля ти е ужасно. Но то не е гаранция, че ще се случи със всички момичета по света!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker