Приятели или ?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятели или ?!?
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2390 пъти
Хората обикновено ме споменават като приятел. За много от тях съм от значение и обикновено казват ''Къде без теб'' .. но имам чувството че се възползват от това че съм добър човек. Изслушвам всеки и хората са се научили че могат винаги да използват моето рамо за да се подпират. Давам съвети на всеки и помагам с каквото мога - а когато имам проблеми мен никой не ме слуша и всички са толкова заети... Някак си ме мислят за слабохарактерен и моето мнение за тях няма почти никакво значение. Това се разбира дори когато говоря - почти няма случаи в който някой да не ме прекъсне или да ми се изсмее в лицето. Сякаш думите които казвам са смешни и маловажни да не кажа глупави. На много приятели съм говорил и говорил и съветвал а те пак си повтарят същите грешки като казват ''трябваше да те послушам'' .. Доста често се замислям над тези неща ? Според вас това приятели ли са или обикновени използвачи ?!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 75de4fe7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хах..интересно,при мен се случва същото почти винаги..вече не съветвам никого,нито пък искам съвет от приятел или познат..или както искаш го наречи.Вярвам единствено на себе си и на родителите си.За твоите "приятели"..не мога да ти отговоря използвачи ли са или не..всъщност вие на колко сте години?Виж,някои хора не разсъждават/примерно в пубертета -давам просто пример/,не им е нужен съвет камо ли те да те съветват..просто си живеят живота,свикнали са "сами да се оправят",интересуват ги съвсем различни неща.Трябва да се научиш да казваш НЕ!Те си имат родители,които да ги изслушват и да им помогнат за преодоляването на някъв проблем-това теб не трябва да те засяга.Ти да не си психолог,че за всички проблеми трябва да намираш решение?Не си длъжен,бе човек!И не се заяждам,ако тонът ми ти се е сторил заядлив,напротив,просто искам да ти помогна да се оттърсиш от тези мисли,че си длъжен да помагаш.Никой не е длъжен.Вече в днешно време хората почти на никой не могат да разчитат.Има си малки изкючения като теб,но не бива да си толкова всеотдаен в това да помагаш..хора като твоите "приятели" се възползват,защото ти им го позволяваш,ти решаваш "всичките им проблеми" схващаш ли какво искам да ти кажа?Ех,май не бях особено изчерпателна,но така е като контактуваме виртуално.Тук може би ще срещнеш мнго различни мнения..аз ти казвам това,което мисля АЗ.Живей си живота ,и не се вживявай в човека,който има разрешение за всеки проблем.Късмет ти желая!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: cf6b12f161
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи тея "приятели" и си намери истински! И мен по същия начин ме използваха, но спрях да дружа с тях и намерих хора, с които наистина се забавлявам и не се държат с мен като нищожество.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ea5b8ef0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   същата ситуация е при мен аз само се нервивам приятели приятели правя всичко за тях а те не ми помагат не ми отвърщат

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c1f917f62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами като някой те прекъсне му кажи "Аре изчакай да свърша" , ама на висок тон и готово. Аз така в една нова компания, нали съм нова и много, много не ме слушаха и веднъж говоря нещо и някой ме прекъсва и аз "Ама айде ако може да се изслушваме", ама нали се сещаш с какъв тон и мн, мн не ме прекъсват вече.. :D .. просто бъди малко по-безразличен, да не ти пука какво ще каже някой или пък как ще реагира. Все пак той не е твоята ос.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4446739e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За съжаление наистина адски рядко хората за сериозни и много рядко се намират такива приятели на които да им пука за теб. най -лошо е когато ти се стараеш , но насреща .... ще се радвам да се запозная с автора както и с други хора , затова бих се радвал да ми пишете на goodboy_93@abv.bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker