Майка ми е бременна или е направила аборт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми е бременна или е направила аборт
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2394 пъти
Здравейте. На 14 години съм. Днес майка ми използва семейния лаптоп и когато влезнах в стаята, в която беше тя веднага ме изгони. Тъй като съм любопитен, след като тя си свърши работата реших да видя историята на браузъра. И така видях историята на браузъра и тя беше потърсила в Гугъл за "цикъл след аборт". Тъй като тя и баща ми имат проблеми ме притеснява мисълта, че тя му е изневерила и е забременяла и е готова да направи аборт или вече го е направила. Ако му е изневерила, то няма да е с някого от съседите, тъй като живеем в малък град. И сега съм пред дилемата дали да говоря с нея за това или просто да си замълча и да забравя. Та това е моя въпрос. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1386545c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо пък трябва майка ти да е изневерявала на баща ти, за да е правила аборт?
Жалко е, че шпионираш майка си, но така заслужаваш да получиш и не толкова приятната информация от света на възрастните.
Аз съм против абортите и не съм правила, но у нас повечето жени са правили аборт. Ходила съм на гинеколог, разбира се, и на същия етаж правиха и аборти - ами какво да ти кажа, 90% от жените на опашката бяха точно жени като майка ти - отрудени жени на средна възраст, съпруги и майки и да - повечето правиха аборти скришом от супрузите си и не, защото са изневерявали, а просто, защото като жени имат по-големи страхове за материални и битови неща. Мъжете просто по-често искат децата, но нямат представа как се гледа дете без средства или как се напуска работа заради дете. Най-вероятно майка ти е мислила и за теб - ето, скоро ще завършиш, ще искаш да учиш висше - може просто да нямат вашите пари за две деца СПОРЕД МАЙКА ТИ, а баща ти да иска второ или трето детенце.
Да, подло е и е гадно да правиш тайно аборт от мъжа си, защото абортираш и неговото дете, но трябва да се опитаме да разберем и да съчувстваме на такива жени, защото решението им не е било просто. Всяка жена иска да има деца и да бъде майка, а да абортира детето си е голяма травма за нея.

Иначе жените, които изневеряват и ходят безразборно по мъже, ами те знаят и как да се предпазват от бременност и болести. Ти такива жени при абортите няма да видиш, като цяло жени под 30 г. няма на такива опашки. Младите жени вече не правят аборти почти, но за съжаление жените на средна възраст като майка ти просто нито взимат противозачатачни, нито ползват кондоми, а се оставят на мъжа да ги пазел и така се стига до аборти.
Можеш да говориш с нея, но не я нападай заради изневяра - само ще я унижиш допълнително. Не казвай обаче на баща си, а нека тя да му каже, защото може да се почувства наранен и предаден заради липсата на доверие и просто защото не го е питала. Възможно е дори и той да е знаел, но да крият от теб...
Който се рови в нещата на възрастните, той трябва да знае и да живее с информацията.
И да, Авторе, вашите правят секс, ти си доказателство за това, а който прави секс, той може да прави и деца.
Друг е въпросът, че явно майка ти не се е чувствала достатачно сигурна, за да роди детето, което е жалко... много жалко и тъжно. Няма нужда от твоите обвинения. Ако не можеш да я разбереш и подкрепиш, прави се че не знаеш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a41d857d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мълчи, зaбрaви иникогa повече не си позволявaй дa ровиш в чуждото прострaнство, че е отврaтително и нaлго!
Мaйкa ти може дa искa прaви aборт именно от бaщa ти, щом имaт и проблеми. Кaкви сa тия твои филми. Интригaнт.
Тя бъркa ли в гaщите дa проверявa кaкво стaвa тaм? A дори и си изневерявaт, в което се съмнявaм, също не е твоя рaботa. Мaйкa ти не е твоя съпругa, a неговa. Ти нямaш подобни прaвa.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3e555ae1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А защо не предположи, че тя проверява в нета нещо което е коментирала през деня с нейна приятелка?
Аз съм жена и когато имам съмнение в нещо, което са ми казали познати, проверявам в нета как стоят нещата дали приятелите са прави или аз, в това което твърдя.
Днес например видях тук една тема Лапароскопия, не знаех какво е това, затова го потърсих в нета, това че в момента го има в историята на моя компютър съвсем не означава, че ще ме преглеждат с подобна машина.
Така че момче не се вкарвай във филми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1d3d83c07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи на баща си и постъпи честно спрямо него.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8ffdf97edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Питай нея, само нея.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2183594e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 3 аз ще ти отговоря вместо автора- защото го е изгонила от стаята. Ако проверяваше заради приятелка, нямаше да и пука, че синът и ще я види.

По темата:
100 % е направила аборт вече. Ако го плануваше, нямаше да търси за цикъл след него, защото нямаше да и е на първо четене цикъла, а аборта. Просто го е направила и цикълът и още не е дошъл, според мен и се е зачудила кога трябва да дойде и е решила да провери.
Ами говори с нея и я питай баща ти знае ли за аборта. Може пък и да знае, може да е негово, що да не е...
Ако пък не знае, ще пазиш тайната на майка си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c8b0f71891
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аборт се прави и по медицински причини. Също има и спонтанни аборти, които са много чести. Много жени правят.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f7600f695a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм Автора. Благодаря за коментарите, но не мисля че тя би забременяла от баща ми поради следните причини:
1. Тя не би рискувала още един такъв случай. При моето раждане и аз и тя сме били на косъм от смъртта. Много пъти сме обсъждали темата за брат или сестра и тя ми е казвала, че това е невъзможно защото се страхува да не се случи нещо. Ако ще е забременяла, то това ще се е случило неумишлено.
2. От доста време родителите ми спят отделно, така че ако се случва нещо ще разбера.
3. Тук ще споделя още един проблем. Преди около година майка ми разбра, че баща ми е взимал пари назаем от тези частни фирми за бързи кредити (credissimo, vivus). Той не й каза и тя се почувства обидена. След като тя разбра почти всяка вечер има открит спор между двамата. Не съм сигурен точно какво е станало, но от заплатата на баща ми се спира доста голяма сума пари, защото тези фирми бяха завели съдебно дело срещу него. Като гледам колко се студени отношенията между тях, не ми се вярва да е забременяла от него.
Тук е моментът и да отбележа, че ако е имала интрига с друг мъж, не съм сигурен как това може да се е случило, тъй като тя рядко излиза от вкъщи (живеем в малък град до Пловдив). Не може и да се е случило на работното място. И баща ми и майка ми работят във военно поделение. Та това е което исках да добавя по темата. Благодаря отново за коментарите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 965fa46b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не мълчи, а разкажи на баща ти всичко. По-добре е да кажеш, отколкото да си замъллиш и да бъдеш част от виновниците за убийството на невинно неродено дете. Майка ти може дая те нахокая, но ти предпочети да кажеш истината и да си в защита на живота, отколкото да си нейн съучастник в убийството. Авторе, кажи какво е станало

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 762b254a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 2


Който и да си ти не знаеш как стоят нещата в тяхното семейство. Това е сериозен въпрос и нямаш право да наричаш момичето "интригант". То има право да се тревожи. Според мен ако майка ти е нервен тип не я закачай но ако и имаш доверие поговорете си но деликатно и не направо. Започни като попиташ дали е от баща ти за да не направиш някоя неловка ситуация. Но не го казвай директно а между другото. Другото вече нататък е ясно. Аз може да съм малък на 14 но не смятам че мнението на номер 2 е съвестно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6d3115db59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, каза ли? Наистина ли е направила аборт?
Момиче на 13.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker