Объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2363 пъти
Момиче на 17 съм. Ходих с едно момче Н(21) около година и половина, но с много раздели и спорове. Един ден ми каза че вече не можем да сме заедно защото ме обичал като сестра мен ми беше много гадно защото беше във вечер която бях очаквала с нетърпение, бяхме на рожден ден извън града, за първи път щяхме да сме заедно за през ноща, но в него момент всичко ми се срина всяка мечта за вечерта все едно беше от стъкло и се счупи. На този рожден ден имаше едно момче Ц(19)което ме успокои, говорихме си по едно време се целунахме, но всичко беше за 3 дни, защото това беше по новоодишните празници, а той беше от друг град много по далечен от моя. Ц някак си бише моето спасение да не се захвана отново с Н, зашото най вероятно пак щяхме да се съберем и всичко да се поднови всички спорове и раздели на ново. След около месец срещнах момче Т(21)което наистина много обичам, от както съм с него не бях помисляла за друг, Т сбъдва мечтите ми без да подозира че съм мечтала за тези неща, Т твърди че съм момичето на мечтите му и иска да е с мен завинаги, но е адски ревнив от както съм с него почти не излизам с приятели, през последните 2-3 месеца постоянно се караме. Т е първият ми сексуален партнор и когато ми езлезе нещо отдолу като веднъж например имах гъбички той смята че съм му изневерила, всеки път когато нещо не съм настроение той смята че съм му изневерила. Постоянно пита дали съм си чатила с някой и ако съм за какво. И някак си тази ревност малко ме отблъсква.
Да си дойдем обаче на въпроса. От известно време разбрах че Ц ще учи више в моя град и от тогава понякога ме навяват едни мисли които си мисля че ако наистина обичам Т няма да ги има. Мисля си дали когато тръгнах с Т и казах на Ц че нищо няма да се получи защото връзка от разтояние не става не съм сбъркала. Дали би се получило нещо хубаво с Ц или той е от момчетата дето гледат бройката и просто ще съм поредната, но пък на мен не ми изглежда такъв. Чудя се защо от както разбрах че ще сме в един град започнах толкова да мисля за него. Честно хора объркана съм много и незнам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9eff043ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторката: Моля ви дайте съвет какво да правя. или просто изкажете мнение, но кажете нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: c7a4c61a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако наистина толкова много искаш да бъдеш с Т но много мислиш за Ц това е голям въпрос и наистина те разбирам, макар и да съм мъж.... та както ти каза ако твоето Т те прави толкова щастлива няма какво да мислиш... а за въпроса със ревността... по-добре говори с него и му кажи че няма от какво да се страхува и го помоли да не те задушава толкова... но ако мислиш вече прекалено много за Ц тогава мястото ти е при него. Но това е само мое мнение за това какво да правиш, а от тук нататък вече ти си знаеш. Дано да съм помогнал

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker