Поредната тийнейджърка,но все пак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредната тийнейджърка,но все пак
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2635 пъти
Ето я и моята история :) Запознахме се преди 2 години.Той обаче живееше временно (само за учебната година) в моя град.Ходихме почти година и той си замина с уговорката,че ще се върне след 3 месеца.Е след 1 месец ще стане 1 година от както го чакам.Говорим по телефона и последно ми каза,че на 15ти Септември ще си дойде.Да,обаче сега е 14ти и телефона му е изключен.Говорила съм с брат му е той ми каза,че ме лъже,защото го е страх,че ако ми каже че ще си дойде чак след 3 години ще го оставя (никога не бих го направила,чакала съм го една ,защо да не го чакам още 2 ) НО той продължава да ме лъже,от една страна го разбирам,но от друга ...Трудно ми е и съм объркана.Въпроса ми към вас е:Ако сте на мое място ще продължители като мене да го чакате,въпреки че знаете,че ви лъже кога ще се прибере или незнам дайд еми съвет,МОЛЯ :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: a7b6db04ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е един вид благородна лъжа. На него явно му е по-гадно, че няма да се виждате. Не е като да те излъже за някое момиче и пр. Иначе според мен трябва да продължите да си поддържате връзката, но не знам до кога ще издържите и двамата. Въпреки това, което написа- три години не са като една :)
А отделно, толкова далече ли живеете, че не можете да се виждате през останалото време? Хвани един влак и отиди при него...или той при теб :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: fa64ae2076
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За какво си губиш годините, момиче!? За какво!? За една пет месечна връзка!? Толкова много такива истории има тук. Аз лично не бих чакала и година!! Живей за момента. А това, че не иска да те загуби е отделен въпрост. Би трябвало да ти каже как седят нещата, а ти на своя съвест да преценяваш. Кой е той, че да ти отнема това право. Гледай си живота. Като гледам си към 16-17, не знам. Но това са наистина безценни години, които тепърва ще настъпват в моя живот.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3f10e3d656
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен не трябва да си губиш времето като го чакаш, а и тва че те лъже макар и благородно не трабва да му прай чест... Закакво ще го чакаш година две а може и да са повече.. като когато си дойде може да не е същия да се е променил коренно от това което е бил.. С бившия ми така се получи той замина за известно време и като се върна коренна промяна.. и закво го чаках а изпусках много по-добри момчета от него с мисълта че той е единствен и незаменим.. хахх като се сетя преди какво съм мислила за него и сега какво мисля когато вече се върна коренна разлика просто.. така че според мене започни наново без него ако продължава да ти казва че ще се върне скоро а това скоро може да е след доста голям период от време не трябва да продължаваш да го чакаш...!! - тва е моето мнение..

Венни ~ c(:

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 97f85c2522
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха, ха, ха - я се поогледай наоколо. То толкова сложно - обещания, изключени телефони, лъжи. Да те ти е съпруг, който отива на далечно плаване или на военна мисия? Явно си съвсем млада - какво е това 2-3 годишно чакане. Направо ми прилича на турски сериал. Само с говорене по телефона връзка не се поддържа толкова време. И каква е гаранцията, че след тези 3 години няма да сте се променили и да останеш разочарована, че си си изгубила времето. № 3 споделя подобен вариант на развръзка. Но ти ще решиш - може да си много влюбена и пр.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker