Помогнете, моля Ви !! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помогнете, моля Ви !!
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2551 пъти
Здравейте!!

Всичко започна през януари месец тази година! Аз съм момиче на 12 години, имам си приятели, но не и истински. Дълго си мислих, че имам добри приятели, но съм се лъгала. Всичо стана съвсем случайно! Писах коментар на една песен и на следващия ден видях, че имам съобщение. Не познавах момичето, което ми го беше пратило, но се запознахме. Оказа се, че учим в едно и също училище и че тя е с една година по-голяма от мен. След като дълго време си писахме, решихме да се видим. Срещнахме се веднъж, после още веднъж и така започнахме да се виждаме всеки ден. Станахме най-добри приятелки, споделяхме си всичко и до ден днешен е така. Сигурно се питате какъв ми е проблема ? Проблема ми е, че когато казах на майка ми, че съм се запознала с това момиче и й го показах на снимка, тя ми забрани да се виждаме. Аз й казах, че това няма да стане и се скарахме. Реших наистина да спра да се виждам с приятелката ми, но не беше толкова лесно колкото си мислех. Тя беше там където бях и аз. С тази моя приятелка имаме невероятни спомени и невероятни моменти заедно! Много я обичам! И така да се върна към историята. Беше мрачен ден, ден изпълнен с тъга. Първия ден без най-добрата ми приятелка. През деня няколко пъти се засичахме в училище, спирахме, поглеждахме се и се отминавахме все едно не се познаваме. Дойде края на дена, края на учебния ден. Би последния звъец и часовете ми свършиха, но не и тези на приятелката ми. Последният ми час беше при класната й и винаги на този ден тя идваше и заедно с учителката отиват към класната им стая. Но тази вечер беше по-различна от другите. Тъкмо излизах от стаята ни и на края на коридора видях приятелката ми. Този път и двете не се сдържахме и се прегърнахме силно. В този момент разбрах, че когато изгубиш някого разбираш, че той ти е много ценен, и че не можеш без него. С Габи (приятелката ми) се виждахме тайно, говорехме тайно по телефона, винаги бях напрегната майка ми да не разбере. Сега започваме училище, не сме се виждали от 3 месеца и вече с нетърпение очакваме утрешния ден когато отново ще се видим тайно, ще се прегърнем и ще се преструваме, че не се познаваме. На 16 сигурно едвам ще се разделим една от друга, ще се гушкаме, ще си разказваме какво сме правили през ваканцията. И така, въпросът ми е: Как мога да убедя майка ми, че Габи не ми пълни главата с глупости? Казвала съм й го милион пъти, но тя не ми вярва. Моля Ви помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: e25ea69cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А я разкажи майка ти откъде познава това момиче, че веднага щом й е видяла снимката ти е забранила да общуваш с нея. Странно е! Явно майка ти има предишни впечатления от това момиче. И все пак моята майка не се меси в отношенията ми с приятелите ми, освен ако не я помоля. Това според мен, освен ако няма основателна причина, не би трябвало да прави и майка ти. Просто я питай защо!! И ни кажи ..

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b03cf9605f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, имам деца почти на твоята възраст - малко по-големи. Първо от опит ще кажа, че майките се притесняваме да не би приятелките на дъщерите ни не им влияят зле. Но това поне при мен винаги е имало някакви основания. Което не значи, че съм налагала грубо мнението си. До сега дъщеря ми /на 13 г./ се убеди постепенно в това, което казвах и за две от т.нар. си "приятелки" и сама приключи приятелството си с тях. Но да се върна на твоя случай - защо според теб майка ти реагира така? Това е важно, защото не може без причина тя да ти забранява да се виждате, още повече, че сте и от едно училище. Което предполага, че живеете наблизо и в един и същ квартал. Защо не направиш най-простото нещо - запознай я с приятелката си. Преди това не се карай с майка си, а я попитай защо момичето не й харесва. Би трябвало да има обяснение, а повярвай чрез ултимативни изказвания от твоя страна това няма да стане. Така, че опитай разумен откровен разговор, защото разбере ли, че я лъжеш и тайно се виждате ще стане още по-лошо. Довението между вас ще изчезне. Опитай и пиши!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2f7b775231
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много Ви благодаря! Утре ще ги запозная! А иначе майка ми не я харесва, защото си мисли, че ми пълни главата с глупости, което не е върно! Когато ги запозная ще пиша какво е станало! И още веднъж Ви благодаря!
* От автора

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d7dc8a177d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не успях да ги запозная, но друг път ще пробвам !

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2fcc0f7fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди себе си и мисли правилното за теб ,никой не може да ти се бърка в живота ти. Мисли трезво .

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 240e513f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Въобще не вярвам, че историята е истинска. Абсурд е да е писана от дете на 12 години.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2f7b775231
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Историята е напълно истинска! И аз съм на 12 години и сега ще бъда 6 клас! А защо мислиш, че не е истинска, и че не е написана от дете (аз) на 12 години ?
*от автора

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 77bf373227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От № 2 до № 6 - има достатъчно умни и интелигентни деца, които са и с въображение и пишат грамотно. Това момиче според мен е от тях.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 240e513f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това е стил на писане на възрастен човек, айде моля ви се! Поне да беше написала, че е на 17. По-правдоподобно щеше да е. Имам син на 12 и съм наясно какви са възможностите на децата на тази възраст.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2f7b775231
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много благодаря на №8 ! №9 Вие може да имате син на моята възраст и това че знаете възможностите на децата на тази възраст е добре, но аз не лъжа, наситина съм момиче на 12 години, а това дали ми вярвате или не си е лично Ваш избор! Аз съм много благодарна на учителите, които са ме научили да говоря правилно и да се изказвам правилно. И още веднъж искам да отбележа, че не лъжа за възрастта си и няма смисъл да го правя, защото нито аз, нито някой друг има полза от това! Това е сайт направен, за да може ние хората да споделяме проблемите си, а не да лъжем! За това аз нямам подобно намерение! Който иска да вярва, който не иска - да не вярва!
*от автора

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 07ff95c94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, съгасна съм с номер 8. А и защо му е на това момиче да лъже за възрастта си!? Ако момичето беше по - голямо няма смисъл да лъже за годините си като никой не го познава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker