ВЪПРОС... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

ВЪПРОС...
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3844 пъти
Здравейте мили хора. Пише ви едно момиче на което му предстой важно решение. Тази година ще съм 12 клас, готвя се за матурите. Трябва да взема решение коя да бъде втората ми матура. Колебая се между биология и география. През годините по география ми вървеше повече, а по-биология минавах винаги със по-слаби оценки. Но проблема е там, че когато правя матурите от предишните години в интернет по биология изкарвам повече точки отколкото по география. Просто материала в матурите се разминава в някои степени с изученото през годините.
Въпроса ми е вие какво бихте избрали за матурата и защо.
Ако има такива които вече са минали по-този път тези години, или ви предстой и на вас тази година кажете избора си. Също и по-големите читатели с повече житеиски опит кажете мнението си. Може да напичете просто една дума предмета който бихте избрали. Моля ви не отминавайте исторята и въпроса ми. Всеки отговор е от значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 493027e499
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм за биология! На твоята възраст съм и бях в подобна ситуация. По биология е една от най-лесните матури, имам наблюдения, че се изкарват и най-високи оценки. Просто трябва да седнеш и да назубриш доста неща, а в географията се иска повече мислене, има и въпроси за развиване. Зависи и с какво мислиш да кандидатстваш. Добре е матурата да ти влезе в полза за кандидат-студентските изпити-едно, че може да ти е като подготовка, и друго, че в някои университети приемат с резултата от матурата. Помисли добре, защото това е важен избор! Успех :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cf11587262
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Аз лично няма да държа матура по нито един от тези два предмета,но съветът ми е да вземеш биология.Аз не съм много добра по този предмет,но съм правила матури от минали години и винаги изкарвам почти максимален брой точки.Мога дори да кажа,че това е една от най-лесните матури.А за географията - не се подвеждай.Много хора я предпочитат за втора матура,защото си мислят,че не е толкова трудна и могат да я изкарат най-вече от обща култура.Много се лъжат.Има доста гадни въпроси.Ако аз трябваше да избирам,въобще нямаше да се замисля и щях да взема биологията.Но решението си е твое.
Иначе аз ще избера за втора матура математика.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 89f749d07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Избери биологията, щом като не ти трябва оценката от матурата за кандидатстване /аз поне така разбрах от написаното/. Много е лесна, дори да не си учила на 100% процента през годините ще я вземеш. На мен също ми предстои матура тази година, но слава Богу отдавна направих избора си и нямам притеснения в това отношение. Успех ти пожелавам на теб ! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c8526bf344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Честно миналия випоск в нашето училище избраха географията и всички без 2ма се провалиха.нещо което до сега не се е случвало.Всички учители от у-ще съветват да изберeм Биологията :]

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 41715f6813
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   АЗ лично ти препоръчвам география , защото си почнала да учиш този предмет от 5 клас или 4 и си придобила повече знания но ако искаш биология ти си решаваш късмет и пиши после какво си избрала !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker