Странен въпрос към момчетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странен въпрос към момчетата
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2232 пъти
Здравейте, пише ви момче на 18 години от Варна. Имам малко странен въпрос. Напоследък започнах да излизам повече и започна да ми се случва почти всеки ден момичета да ми подвикват, когато се разхождам. Случвало ми се е да ме заглеждат, но чак да има подвиквания от типа на "леле мале" и някакви такива, никога. Не съм очаквал момичетата да бъдат толкова директни, въпреки че като се замисля, така е по-добре, отколкото да се правят на недостъпни. По принцип никога не съм се оплаквал от внимание, защото спортувам плуване, висок съм и имам атлетично тяло. Въпреки, това, не мисля, че съм някакъв красавец и за това са ми странни тези подвиквания. Искам да ви попитам дали ви се е случвало на вас, защото за мен е нещо напълно ново и честно казано не знам как да реагирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 98f311f6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, късметлия такъв :D. А за това как да реагираш.. ами радвай се, но най-важното е да не се възгордееш и да се самозабравиш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e3bfc23646
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да и за мен беше ново, но спокойно напълно нормално е има по-отракани момичета. На мен даже задника са ми пляскали което ме очуди щото не се случи един два пъти :D

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2dfd0686b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   "Момичета" бяха преди 20-30 години. Сега са глутница разгонени кучки. Ама то и ентусиазмът им трае толкова - след няколко "леле-малета" с тебе си вдигат чукалцата и тръгват към следващото леле-мале... От такива да очакваш семейство, деца или поне някаква сериозна професия да упражняват - просто забрави. Свиквай!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d73a004b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   н 3, преди 30 г. са били селянки и са копали „момичетата“ ти на село домата докато селските пръчове са им подвиквали.
У нас еманципацията беше наложена от горе надолу - просто идеологията на Партията-Майка беше комунистическа и тя казваше, хората са равни (еднакви), т.е. че и половете са равни. Отрече се женското, грижата за дом, деца, семейство - институциолизираха се грижата за децата и болните и поколения израстнахме по целоСЕДМИЧНИ детски градини, училище до 17 часа и по интернатити, лагери и каквото ви хрумне. Жената стана тракторист, машинист, кранист и почна да печели колкото мъжа, а и повече, защото жените сме по-трудолюбиви и надеждни. Не случайно Б.Б. залага изключително на жени за най-важните и трудоемки задачи.
В същото време домакинската работа остана пак на жените, не се и създадоха закони в защита на жените като на Запад.
Това направи българката най-работещата жена В СВЕТА (от 1973 г. някъде), икономически независима. С отговорностите идват и правата.
Мъжете станаха плюнки, подтискани от властните си майки, баби, учителки.
Момичетата напротив - с голямо самочувствие станаха мъжкарани и съответно усвоиха навиците на социалната група, от която произлизат. Например момичетата от примитивни семейства ще подвикват зад мъжете, защото така са виждали, че правят бащите и братята им - защо те да могат, а момичето не?
Жените от по-образованите социални слоеве пък ще го ударят на кариера, на амбиции, ще трупат богатство и ще се състезават с мъжете кой кара по-бърза и хобава кола, кой е по-успял в работата и така нататък.
Добрата новина е, че нещата се обръщат. На българката ѝ писна двойния и троен товар. Намалява процентът на работещите жени всяка година, жените си гледат бебетата и малките деца, имат вече и очаквания към мъжете.

Авторе, не се впечатлявай от подвиквания на някакви примитивни мадами. Ако ти се занимава с такива - ОК, но да знаеш, че това са жени от най-ниските социални слоеве, където такова поведение е ежедневие. Те са се еманципирали и по простащина... жалка работа

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cd4da6d782
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора: Благодаря на всички. #3, имай малко уважение към тях, ако обичаш. #4, не са примитивни и "жени от най-ниските социални слоеве", защото са напълно нормални, добре облечени и изглеждащи момичета. Както казах, за мен това е по-добрия вариант, отколкото да се правят на недостъпни. Не знам защо, повечето жени очакват ние да им четем мислите, вместо просто да ни казват какво чувстват. Според мен в откровеността и това човек да бъде директен няма нищо лошо. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d09c11cf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 4.
Съгласен съм с всичко което каза освен едно (жените са по надеждни от мъжете). Та откъде го измисли това? Мозъкът на мъжа е устроен по по добър начин от този на жената. Не казвам че сме нещо повече от жените, даже напротив но не съм съгласен с това.. хубаво, може Б. Б. да предпочита жени, ами по твоята логика и аз мога да кажа че НАСА изпраща повече мъже в космоса следователно сме по надеждни?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9af0037733
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 4, не си копирай мнението под всяка тема, НЕ СТАВА за всяка тема, не ти е толкова универсално мнението, колкото си мислиш!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 75b7c36ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пич, нямаш си на идея как е в Полша и в Русия.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cd4da6d782
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Явно изглеждаш добре и привличаш внимание. Няма лошо. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cd4da6d782
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нямаш представа на какво съм се нагледала в Холандия и Белгия. Там ако си привлекателен, момичетата направо ще те разкъсат. :D Там е доста често явление по клубовете момичетата да заговарят момчета, а не обратното. Много са отракани момичетата и изобщо не им пука от нищо. Та, нашите жени са доста по-умерени в това отношение.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0287ca1472
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти си момче, страно е, че ти викат. Хах. Дано твойта хубост има съдържание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker