Словоизлияния - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Словоизлияния
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2707 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Живея в чужбина от 2 години и наскоро се преместих в нова държава с родителите си. Нямам приятели, но ми се щеше да напиша нещо и да споделя чувствата си с някой. Всъщност щях да пиша писмо на една приятелка, която е в България, но знам, че въобще не я интересуват глупостите ми. Имах 2-3 приятелки, но откакто се изнесохме от България, се отдалечихме. Трудно ми е да общувам с когото и да е било. Винаги съм била някакъв темерут и не знам как да се държа с хората.

Ядосана съм и се чудя какво да правя.

Ще почна в новото си училище в събота, т.е. след един ден, ха-ха. Дано да са свестни децата. Страх ме е. Как ще се оправя в новата държава, с езика, с новите хора? Чудя се какво да правя сега, и какво ЩЕ правя тогава. Иска ми се само да сме си в собствена къща, а не при тоя приятел на баща ми. То е само временно, но тук не ми харесва. Е, дано не ми се сърдят. Стоя си като затворник в стаята и ме е страх да не ми се скарат за нещо. Но без цигари не мога. Днес бях в нервна криза и реших да се натъпча с храна, което ме доведе до още по-голяма криза, защото се мисля за дебела. Плаче ми се, току-виж ми олекнало малко. Обаче от много месеци не съм плакала, преструвам се даже, че цивря, но сълзи няма и няма. Когато съм сама крещя. От яденето не ми става по-добре, от спането не ми става по-добре, абе, пушенето ме успокоява, но за половин час някъде и после е същото.

Странното е, че вместо да мисля за училището, и за него да се притеснявам, аз не мога да си избия нещо друго от главата. И толкова много ме е страх. Мислех си, че като се преместим тука, всички спомени ще изчезнат, като с магическа пръчица едва ли не. Но поради не знам каква си причина много често сънувам старият приятел Б. и това ме побърква... (Голям приятел, сигурно сме се виждали не повече от 5 пъти на живо). Снощи сънувах, че той ходи с майка ми. Хахахахах, това е егати ненормалното и дразнещото. А онзи ден сънувах, че го пребивам до смърт. Мразя го. Искам да блъскам главата му в стената, да го ритам в корема, докато не почне да повръща кръв. Искам да се мъчи и се надявам, че и в момента се мъчи. Не знам дали го заслужава, не знам дори защо, но го мразя. Освен че го мразя, го обичам ужасно много. Искам да е до мен, когато заспивам. Искам да го държа за ръката. Искам да го целувам. Тъпото е, че аз съм точно като него. И сигурно ще стана точно като него като порастна. Прави се на много добър и важен, но не е. И има ниско самочувствие. И иска да е сам. И е бил наранен, и не иска да се обвързва с никого. Е, да, както в един филм викаха, "thanks a lot, asshole". Благодаря му, че ме превърна в същото лайно като себе си, без дори да го осъзнава и без да му пука. Но като се замисля, не ме е превърнал в нищо, аз поначало си бях същата като него и това беше причината да се влюбя. Просто сега съм още по-разочарована и не искам никога повече да се влюбвам. Хубаво,де, остави я тая работа. Аз също съм виновна. Аз съм много повече виновна. Аз съм най-виновното същество на тоя свят. Какво съм очаквала, не знам. Да, да, той е възрастен и е далече от мен и пр. К'во пък съм искала аз от него и какво искам в момента? Нали ви казах. Искам да го убия. Много ме изнервя тая мисъл, че гаднярът още пълзи някъде по Земята, а се преструва, че не съществувам за него. И какво ли прави копелето сега? Бих дала всичко за един ден с него, само още един, да му кажа колко го мразя и колко го обичам и колко ми се ще да беше мъртъв. Мразя се, искам да умра, виновна съм, грозна съм, глупава съм, лоша съм, недостойна съм. Защо съм такава, защо не съм друга? Защо аз съм аз, като не искам да съм аз, като мразя своето "аз"? О, Боже, кога ще свърши всичко това? Ясно е, че спокойствие няма да намеря. Винаги ще съм виновна, независимо дали го забелязвам, или не. Когато съм щастлива, аз просто лъжа себе си, че съм някой друг и че нещата не са "толкова лоши". Това щастие ли е или някакво тъпо залъгване на чувството за обреченост и нищожност? Искам просто да си притъпя болката докато всичко свърши. Да оставя светът да премине покрай мен. Да стана безсърдечна... Каквато съм била няколко пъти. Явно няма друго решение. Просто не трябва да ми пука от нищо. Да се преструвам, че нямам чувства.

И такива неща. Не ми се мисли за нищо, объркана съм, не мога да спя, не искам да се запознавам с нови хора, не искам да уча или да правя каквото и да е било, искам да умра, ей тъй, просто да не стана никога повече от леглото и да си умра. Ама къде ти такъв късмет? И къде съм тръгнала да се занимавам с глупости точно сега? А с какво да се занимавам? Всичко, с което се опитвам да се занимавам, ме нервира. Искам да съм на някакво далечно място, сама, скрита от хорски погледи и да си пуша на спокойствие, цяла нощ. Да слушам музика и да гледам нощното небе. Не искам никога да е ден, само нощ. Не искам да ставам рано. Искам да се върна у дома, но такова място дори няма. Постоянно се местим. Нямам дом и никога няма да имам, и не искам да имам, не искам семейство. Не искам като порастна да работя, да имам деца. Искам само да съм на едно място, скрито от хорските погледи, да пуша и да гледам звездите. Цял живот. Това е истината. Страх ме е да заспя сега. Дано да не сънувам някакви глупости...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce3e0d866f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле, мила, в главата ти е каша. По това, което прочетах...пристрастена си към драмата...звучи странно, но някои хора подсъзнателно търсят страданието...Както и да е-това е нормална реакция в такава ситуация! Не реагирай по този начин. Ако започнеш така в последствие няма да се промени. Не дръж хората далеч от себе си, защото колкото и добре да звучи плана на живота ти, няма как да живееш сама или да умреш ей така, така че гледай да се сприятелиш и се наслаждавай на това, което имаш. Може да не е перфектно, нонякои хора всичко биха дали да живеят в Чужбина. Хвани възможността и се опитай да започнеш добре :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9352b35daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Такамм ще ти кажа нещо от личен опит .. ( мързеше ме да я прочета цялата изторийка като видях колко е дълга .. но няма значение разбрах за какво става въпросс ... Такаам значи преди около година и аз заминах за Щатите , Аризона „ Финикс .. на мен също ми беше трудно .. доста време не можех да се отпусна защото децата в моя клас сичките бяха мексикан4ета въпреки 4е бях във USA :д но .. след няколко месеца доиде едно моми4е .. мнг добра фр .. въпреки 4е и тя понякога ме дразне6е .. знам 4е първата година наи малко ше ти е трудна но .. тряя първо езика да нау4ишш и тогава .. сичко ще се оправи :) Уцпехии :)

Д.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7e623e5d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ... И аз ще се местя това лято незнам какво да правя . Не мога да приема че ще се преместя .. незнам как ще свикна с всичко там и ще забравя тези приятели и всичко .. на 15 години съм .. момче .. незнам някакъв съвет ?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker