Две момичета се борят за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Две момичета се борят за мен
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1885 пъти
Здравейте! По заглавието си личи за какво е историята. Първо моля редакторите да пуснат темата, защото е много важно.
Едното момиче е туркиня. Много е забавна, духовита и винаги когато съм с нея съм в свой води. Но недостатъка й е че живее някъде другаде. На друг свят. Не е никак уравновесена, понякога си мисля че идва от Марс, а и другия й проблем е че е огромна лъжкиня. За всичко лъже.
Второто момиче е добро, с чувство за хумор и добър слушател. Когато й споделя нещо, може да го пази в тайна и да ми даде най-добрия съвет. Никога не ме е лъгала, толкова много общи неща имаме... Недостатъкът й е че ако не я заговоря, разговора ни минава ужасно скучно. Но ако я забавлявам, тя също...
Кажете ми коя да избера? И двете си признават че ме обичат, а и много често се бият за мен.
Дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: e9d8540823
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нито една от двете. Важно за теб е ТИ да се бориш за момичето, което харесваш истински. Не си губи времето с момичета, които не харесваш на 100%.
Първото момиче лъже и заради културата си. Просто при жените-мюсюлманки конкуренцията е жестока, нямат и доверие на никого, от малки са ги учили да се доверяват само в семейството и то само на родителите си. Ти това не можеш да го промениш никога и винаги без да иска ще лъже, за да си спести и проблемите.
Второто момиче просто не е за теб, липсват ви общи теми и интереси. Запази двете като приятелки, но за повече не е достатачно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1f15ba31e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако и двете харесваш и се чудиш коя да избереш, според мен втората. Но в никакъв случай да не става следното: да не изпитваш нищо към никоя и само защото те харесват теб, да се чудиш с коя да тръгнеш. Просто послушай сърцето си, коя ти харесва повече и с коя ще си щастлив. Казваш, че с първата си в свои води, но харесва ли ти да те лъже? Втората може да ти се намира скучна, но това я прави различна от останалите. Ще ти харесва ли да бъде някоя кифла, която се занимава с още 20 човека? Не че познавам момичето, но предполагам. Може би първата пък да ти харесва на вид повече и затова да се чувстваш в свои води, но според мен трябва да гледаш характера, дали е забавна, дали я е грижа за теб. Ти решаваш, но недей да ги използваш, още повече и ако нямаш чувства към никоя.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a8522c332b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ауу.. и как по-точно се бият :Д Иначе ами то е ясно бе, избери тази, която победи.
Или по-добре недей, че ако ти се ядоса нещо като нищо ще те набие и теб, най-добре тръгни със загубилата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f34030db56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен трябва да избереш второто момиче. Може просто да е свенлива и да я срам да не се изпусне и да не каже нещо тъпо или по-скоро не на място. Затова трябва да говориш с нея за това и да се опитате да решите проблема. До колкото до първото момиче-туркинята, това, че лъже наистина е доста гадно. Но сам виж, че за второто момиче си написал повече хубави неща, отколкото за другото че тя има само един недостатък.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f34030db56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "Когато обичаш двама и не можеш да избере, избери втория. Защото, ако наистина обичаш първия, то няма да има втори"
Джони Деп
Според мен цитатът ще те насочи към правилния избор и съответно до момичето към което имаш по-силни чувства. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b6dba9cf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Втората! Дори да се абстрахираме от народността й, първата според теб е неуравновесена и лъже много. Защо ти е такава жена?

Втората само трябва да бъде заговорена. Момичето вероятно е леко срамежливо и трудно се опуска пред хората. Едно време мъжете са ходили на лов и са воювали с месеци, а сега не можеш да я заговаряш, докато се отпусне поне пред теб? Не се излагай! Тези са най-ценните! Не я изпускай, иначе си идиот! Казвам ти го от личен опит - такива жени могат да бъдат най-хубавото нещо в живота ти. Въпросът е да не го осъзнаеш твърде късно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a62e1880c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ние как да направим избора вместо теб бе пич? Ние да не сме теб? Я малко по-сериозно. Хващаш, гледаш и мислиш - коя те привлича повече, коя ти е по-подходяща. Ама да знаеш, че ако имаш трета девойка, която ти харесва повече и от двете, но не ти се натиска - ще ти е кофти.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 13c930b1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   1, ако мюсюлманките лъжат "заради културата си", то християнките защо лъжат? Или 100% от християнките са честни и безгрешни като Дева Мария?

Омръзнало ми е от такива обобщения като твоите. Разберете веднъж завинаги, че всеки си е различен и не можем да слагаме милиони хора в един кюп.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f24779d8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   защо да не избере туркинята, най добрата ми приятелка е туркиня и тя е най готиното същество. Верно че заради едно момче се отдръпна от мен и аз не я виня, ако трябва да избира между приятеля си и приятелката, се избира приятеля, иначе все едно няма чуства. Втората пък може и да си има приятел щото такива най бързо си хващат приятели и при това сериозни. Пробвай да спечелиш първата, пък таман ще научиш нова култура щото вярвам че живота ти е адски скучен. Втората ако умее да пази тайни значи е перфектна само за споделяне едва ли имаш чуства към която и да е ама пробвай с първата ама на сериозна връзка без да се криете, щото приятелката ми страдаше най много от това че трябваше да си крие връзката за да не ме обиди понеже познавах момчето от тъмната му страна - само с лошо го запомних.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2b18d4492a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   а бе я ги разкарай и двете, , толкова ли си некадърен и грозен че не можеш да намериш друго момиче ааааааааааа
бъди мъж и си търси твоята половинка в други среди, , има я някъде ама като си с тези двете как ще я намериш!
бързо ставай от лап топа и си намери други жени и така до като намериш тази дето не можеш да и откриеш кусури.
Казах.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 13c930b1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

16.   3, момчето не каза "бият", а "борят". Явно са боркини, ама не споменава дали в свободен или класически стил. Иначе е вярно, че тази, която бъде туширана, нея трябва да избере, че другата всеки път, когато той не слуша, ще му прави по един суплекс, последван от победа с туш. А след време може и юмруци да включи и да го обърне направо на ММА.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: da25ab60e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ОТ АВТОРА : Бият се и се борят. И двете много често се тепат, карат се, а преди бяха най-добри приятелки. За коментар 14: Много други момичета съм харесвал, но си мисля че тези две най-много ми харесват... Е, някой може ли да ме насочи без обиди, и с точен отговор...?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c96ce645d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Която харесваш... , ппц можеш да пробвай с едната с тази която харесваш повече, но ако след като сте заедно ти изпитваш още чувства към другата просто не бъди с никоя от тях... , но номер две е за предпочитане!!!
(момиче )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker