Чувствам страх от хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам страх от хората
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 5835 пъти
Здрвейте , искам да споделя на някого , защото повече няма как да го пазя в себе си - нали знаете , че се делим на извесни задръстени и наркомани , бил съм и от трите групи но сега си нямам никого ! Имам впредвид , че има хора с които да дружа но просто ми е тъпо с всички . И с трите групи съм скаран !!! И когато някой ми пише или ми говори ме е страх да не ме напсува имам страх от всички дори и от най-задръстените - дори неискъм да съществувам чувствам се като изгубен , като зайче , което всеки ловец жадува да убие ! - Много ми е трудно искъм съвет ! Можеби ще кажете , че сам съм го направил но не е така просто незнам как ства сичко , всичко става за секунди

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 3c1284e270
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, ако се мъчиш да се правиш на еди-кой си, никога няма да те приемат. Развивай се като индивидуална личност! Свестние и умни хора няма да те ценят само заради това, че слушаш техния стил музика или 'вземаш наркотици'(което абсолютна глупост)

П.П.: Предполагам, че не си по-голям от 8-9 клас, за това ще си позволя да ти дам още един съвет. Работи върху правописа здраво! За да можеш до 12 клас да го изгладиш и да не се притесняваш за кандидатстването(ако решиш да следваш де) и матурите...Защото без правопис, и много знания да имаш, няма да гледат сериозно на теб.
Всичко хубаво!

Номер 0

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: fe9fa00f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Същия проблем имах известно време след като спрях употребата на наркотици .. амфетамини.Стах ме беше даже от силни шумове или подсвиркване .. ,а най-лошото е ,че преди бях много отворен и има маса народ, дето ще си умрат от кеф да ме наритат :).Мисля ,че го преодолях като излизах мн често навън ,с хора на които имам 100 процента доверие във всеки момент(в моя случай коравите ми братовчеди и вуйчо) ... В началото малко се шашках ,но след 2-3 месеца нещтата се нормализираха и осъзнах изправяйки се срещу параноята си ,че не всеки е злонамерен , а от останалите и да изядеш един бой или да отнесеш някоя псувня не е кой знае кво :),в крайна сметка на секи се случва,не трябва се праи на проблем.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2272d7a414
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Начина е да застанеш срещу страха си. Това не значи, че няма да те е стах. Направи го - страхувайки се, застани срещу страха си. Застани срещу този или тези, от които те е страх. Ако се криеш и го отбягваш, страха няма да изчезне, ще те преследва.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: fe9fa00f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Незнам дали имаш приятелка ,ама да знаеш че секса много помага да възвърнеш самоувереността си ... поне при мене е така , чу*ай яко ако мойш брато .. има ефект !

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8dae6f4102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Преодолей го,само това можеш да направиш.Щом и в трите групички не ти харесва,направи си своя групичка на нормалните и малко по малко ще видиш,че ще накацат на теб като мухи на мед!

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 876c187e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пич и аз имах подобен проблем . Аз бях много отворено хлапе . На 16 септември точно 1 ден след парвия учебен ден , бяхме разделени на групички още от старото даскало. Клас А клас Б клас В . И стана така че се оказахме че бях малко смесени . Един от б клас ми беше от преди стар врак .И аз много го псувах по скайпа (псувах го що ние щях да заминава за дания и нямаше да се наложи да почвам даскало тук ама стана така че трябва ше малко да остана всашност до средата на октомври) . Но тои маи е забравил .Аз бях ритнал един негов приятел и тои нали ме хвана за блузата (аз мога да се бия но просто като нещо някои започне аз сеедно замразвам имам идялна вазможност да му лепна един ма забраих дори че имам раце ,пак и аз сам базлив ама са пера).И след часовете тои ме удари няколко пати в корема. На след няколко дена аз почнах леко полеко да се сприятелявам с него(вапреки че не ми се изка голям е марлю).Горе доло ставаше, но няколко време бях в твоето положение не илизах с никои бях затворил у нас не излизах с приятели , като трагвах на училище бях като бебе в детска градина исакх си при мама . И сега още чакам деня в които ще заминавам за Дания .Но още несам се оправил савсем .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 611f9369c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Възможно е не ситуациите да ти пречат, а ти просто да носиш този страх в себе си. Според мен - иди на психолог, а може дори и на психиатър, защото има състояния, които са не просто страх, а маскирана депресия, която с годините може да се превърне в още по-голямо чудовище за теб. Но ти вече си направил най-важната крачка - признал си за този проблем пред себе си и търсиш помощ тук, което също не е малко, ако успееш да извлечеш полза от коментарите. Мисли си колко още имаш да живееш и да се променяш, спортувай задължително и си дай сметка, че този страх е преувеличен. Какво толкова ще се случи, кое е най-лошото, което може да стане - някой да те погледне накриво, да не те приеме?? Ами общувай само, когато и ако имаш нужда. За всичко си има време. Казвам ти го, защото съм имала и все още имам остатъци от този проблем и знам колко неприятен може да бъде. Освен това съм завършила и психология, знам колко е трудно човек да се бори със себе си и с тази част от него, която невинаги може да бъде контролирана. Всеки има такава част, това е подсъзнанието. По някаква причина искаш да те приемат всички, но аз ти казвам, че е по-важно ти сам да се приемаш и да не се поддаваш на манипулациите на подсъзнанието си:)).

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 708db2ce69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Както знаем животът в училище е труден в случаи даже ни се случва да мразим всичко и всички около нас но все пак трябва да се научим да виждаме светлото в тъмнината самата аз имам доста случаи когато съм "изригвала" ,но все още има хора около нас, които могат да оправят настроението ни, макар понякога да ги отблъскваме и все пак намери хора подходящи за теб и не се представяй за какъвто не си .

 
  ...
преди: 10 години, 13 дни
hash: c109881665
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Истината е във господа исус христа извикай към него моли се и ще бъдеш исцелен вярвай във него и ще бъдеш спасен това е всичко за един човек вярата във христос.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker