Толкова много болка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова много болка!
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3302 пъти
Привет на всички!Аз съм едно може би обикновена момче,което е заобиколено от хищници,които не му позволяват да живее както той иска!Досега неможах да си изградя нормален приятелски кръг!Повече са познати не приятели,които на моменти са импулсивни,на моменти се ядват!Нямам с някого,с когото да ми с излиза лично с него и да има свестни теми,с които да говоря!Мога да се опитам да намеря други хора,и контакти,но сякаш всичката ми липсва в миналото не ми дейста на текущата мотивация да търся и да търся!Чувствам пълна неприязън,апатия и всичко,което се досещате към останалите,не съм чак пък толкоз скучен човек!НАЙ-ГОЛЯМОТО нещо което ме торомзи и ме е тормозело,че изпитвам неудобство,срам да поканя на рожденния си ден някого,особено в къщи!Миналата година почерпих няколко познати на едно кафе и това,просто не издържам затова че съм център на внимание!АЗ СЪМ НА 19 ГОДИНИ тази година съм абитиурент,няма с кого да викам,нямам и свястна кола с която да се представя!Срам ме е от всичко роднини,защоото класът ми не ме харесва и ме има за задръстен идиот,и може да ме изложат пред роднитите ми,и ще ме питат с кого ще тръгваш към хотел или т.н!Просто се страхувам да поканя познатите,защоото те са едни тъпанари,а и не са ми добри приятели,просто съм сам няма с кого,притеснявам се затова че ще съм абитиурент,че всички ще ми се смеят затова че нямам весела компания!Винаги това ме е измъчвало!Имам само една ЕДНИЧКА цел и тя е да влезна във Фармацевтичния Факултет в Пловдив!Само това може да ми даде усмивка и радост ;( ;( ;(! Ужасно боли!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 1703bdca43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да нямаш натрапчива психоза...Успокой се и не гледай толкова мрачно на нещата. Приеми го така- хората не следят всяка твоя крачка и действие, не търсят само за какво да ти се присмеят! Понякога забелязват, че си уязвим и те нападат, дори несъзнателно. Всички се борят за лидерство, а според някои това може да се постигне само ако смачкаш другите. Не им позволявай да те мачкат! Бъди силен! Това, което каза са незначителни проблеми! Как мислиш, че на бала ти някой ще тръгне да оглежда родителите ти. Всички са в еуфория, надали някой изобщо ще забележи, че са там или какво са казали. Отпусни се и се забавлявай, това ще бъде твоя ден! Стига депресии и страх! Това как хората ще се държат с теб зависи единствено от самия теб! Дали ще им позволиш да те тъпчат, или ще се изправиш срещу тях, за да видят, че си човек, че всъщност си повече от тях! Щом знаеш какво искаш, следвай го! Учи и започни нов живот в Пловдив, щом искаш. Само като отидеш там не започвай по същия начин!
Бъди силен и независим! Стига страх и съжаление! :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 3a700a5885
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами тогава спирай да се тормозиш с тези неща и залягай над биологията и химията,че голямо четене те чака-това да ти е приоритета пък после,то другото ще се нареди .
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 462f812c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе кво ти пука за абитуриентския човече? Това е само една нощ, както и да мине - добре или зле. Щом класът ти те мрази, трябва да се радваш, че няма да си повече с тези идиоти! Мег го е казала добре - хората мачкат по-слабите, за да се чувстват те силни (а и за да отклонят вниманието от собствените си слабости).

Това, за което трябва да мислиш е бъдещето. Поработи малко върху себе си, и няма да имаш проблеми с новите си колеги. Скоро ще се почувстваш свободен, гарантирам ти. Промяната винаги освобождава. Разбий старите модели и всичко ще бъде наред!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cc825bb611
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виш.. Помагала съм на доста хора съм помагала.. и обичам да помагам . имам доста приятели които са в такъв период .. макар и да съм на 14 знам доста неща за живота , опитвам се да бъда полезна и на теб ако ми позволиш ще мога да помогна .. и така .. почни да изграждаш някак си приятелство .. да почнем от класа ти .. започвай да говориш с момчетата да се държиш отпуснато просто бъди човек .. дръж се естествено и най-важното е ДА НЕ ТИ ПУКА КАКВО ГОВОРЯТ ОСТАНАЛИТЕ !! .. и аз имам доста врагове знам как е .. да ти говорят зад гърба точно когато минаваш .. но какво ти пука само говорят.. и започни да се запознаваш с повече хора.. и всичко ще се оправи (: Ако нещо те притеснява можеш да се обърнеш към мен :]~

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f8116e4b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен следвай мечтата си и да не ти пука кво означава задръстен . А бе ти нормален ли си бе живей си жовота да не ти пука - като влезиш там ще намериш хора с коиито ще имаш общи теми а да не мислиш , че от онези тъпаци ще стане нещо най - много някакъв затънал наркоман да ги гледаш след време а-и да не мислиш , че една жена на 22 години ще търси някав надут пуяк а няма да търси образовано добро и възпитано момче как мислиш ? Кажи ми ? А и аз съм много по малка от теб и го разбирам а ти неможеш сега ти е времето глей си живота иди в университет и така нататък и по дискотеки ще ходиш и гафове ще праиш просто тряа спре да ти пукааа

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 85052ad8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Натрапчива психоза?? И по какво разбра че я има? Не се напрягай толкова и аз съм така, просто не си намерил подходящата среда! Не се депресирай и гледай напред?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f0c2e0d092
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох историята ти и коменатрите ти също. Аз съм на 16. И хич ме нема с приятели. Имам некви ама просто да не оставам сама, защото знам какво е. Не е толкова лесно да си един от тях. Имала съм случай, когато не пушиш не си кифла те отбягват. А не разбират че са смешни. Искам да ти кажа да не се притесняваш. Мисли само за бъдещето и че когато отидеш да учиш другаде животът ти ще се промени. Надявам се да съм помогнала. Успех!!!
Вени

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker