Ударих момиче със юмрук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ударих момиче със юмрук
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 4205 пъти
Здравейте, аз съм момче на 15... Когато бях по-средата на 8ми клас, (сега започвам 9ти). Имах проблеми с едно момиче, много ме дразнеше, обиждаше ме, и аз нея. И по едно време като си бях взел дюнер, със моя най-добър приятел, и влезнахме в училището когато тя седеше с нейни 2-3 нейни хора. Не им обърнахме внимание, защото кипях от яд, исках да ги пребия. И по едно време си испуснах парче от дюнера на земята, тъкмо да го взема и оная ми казва "Кво замърсяваш ве пед*л" Това направо ме искара от нерви, отидой до нея, и й гръмнах един юмрук, че аз само това чаках, да ми каже нещо и ще ги почна. Никой не я защити, просто я питаха дали е добре, и ние с моя човек се качихме нагоре в стая, и след 5-10 минути целято училище говориха за мен, и бях при директора, но ми се размина на косъм от изключване от училището. И сега ме е срам, като видя отново онава момиче, със нейните хора, не ме страх, а срам, но в никакъв начин не съжелявам за стореното. Вие какво мислите, и моля не пишете коментари от рода, "Защо удряш момичета, удряй момчета. Също и момчета съм удрял :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 262e6dc2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, "браво"!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 86554b3b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запиши се на бокс или бойни изкуства.
Помага с гнева.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 41ae25c49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съветвам те да обърнеш много сериозно внимание на правописа си и също така не говори на диалект. :) Влезнахме??? Омг

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5e6fc39e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Всеки си има граница на търпение, така че не се обвинявай станалото станало не можеш да върнеш времето назад. Опитай се на такива индивиди да не обръщаш внимание това е най-доброто решение, но напълно те разбирам идва момент във който игнорирането не дава резултат и се стига до такива случки. Такива хора като тази целят да те предизвикат, да те изкарат извън релси и като се стигне до саморазправа ти излизаш виновния, за това преди това предупреждаваш, говориш като човек, а вече няма ли разбиране от другата страна, за съжаление се налага да приложиш сила. Боя не е решение на проблемите, а напротив задълбочава ги още повече, но в днешното ни общество някои хора до такава степен са се увълчили, че само от бой разбират.
П. П.
И на мен ми се е случвало, има граници които не се прекрачват. Игнорираш предупреждаваш, говориш им човешки, а те започват да ти се качват още повече на главата и се стига до такива ситуации.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 37a439f4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   Щом псува като каруцар, значи не очаква да се държиш с нея като момиче!

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8d054df22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Много добра постъпка, сега няма да те занимава със глупости!

Сама си е виновна, все пак никой не я е карал насила да обижда.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 181481b059
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ааа, ма ти си голям бияч бе. Щом не съжаляваш как може да те е срам? Да ти имам логиката

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e2b2521754
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Момиче е грозно да се удря и съм против това, но в твоя случай някакси не те съдя. Просто трябваше да се въздаржиш, защото по този начин си изложил себе си. Ако това момиче може да общува нормално, извикай я да си поговорите насаме и и каже, че съжаляваш, но тя те е провокирала и нямало да се стигне до юмрука, ако не те е била нарекла пе*ал. Все пак да мисли госпожицата, че вече са малко останали тези от мъжки пол, които да не са посягали на жена. Направил си го инстинктивно без да помислиш, в момент на ярост всички правиме по някоя глупост.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f309d9f3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Еми тя явно си е било някой миндил със без покритие. И аз да бях на твое място щях да я ударя, тя като не се спира. Даже като пиша това и аз се сещам за една моя такава случка. Като бях 6 клас (99съм) едно момиче се дразнеше с мен и един мои приятел и като минавахме по коридора тя нещо каза и моя авер я наплю и тая дойда и се обърса в мен. Познай какво направих :Д удара беше с шамар, но ако и аз бях ядосан като теб бих и изпраскал една тупалка по муцуната. Споко няма ядове хорато попринцип казват че жена не се удря. Еми да като е свястна и културна да, ама като ти са качва на главата... само гледай да не те каже на някой по - големи ''батковци'' че нали ги знаеш за да се направят на много големи биячи и да 'и се харесат в очите може да се пробват да ди скочат. Съветвам те докато не отминат нещата да носиш с тебе бокс или обикаляй в групичка с момчета които знаеш че биха скочили за тебе ако стане нещо :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: af72ff146a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Опитай да й се извиниш. Не казвам да се стараеш да станете приятели или да се "излагаш" пред нея. Просто й кажи, че съжаляваш за стореното и ще се почувстваш по-добре. Пък тя ще си направи изводите.. поне няма да се чувстваш като простак....

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3e4c80dda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Момиче, 16
Хохо , имаме боец тук :D
Няма от какво да те е срам , тя сама те е накара да е удариш. Напълно нормално е да се ядосаш , все пак си е играла с достойнството ти. Даже напълно те подкрепям и окуражавам за тази твоя постъпка , защото по този начин си й показал ,че това което прави е неправилно ... за разлика от другите момчета и момичета ,които търпят и просто се крият зад ъгъла. Днес Българите са много страхливи , страх ги е чак да защитят собственото си самочувствие , пък камоли да се изправят на бой -.- Както нейните приятелки, не са е защитили ... нормално.... ако й бяха истински щяха поне малко да е защитят, но както казах ,страхливи са, гледат само своята изгода.
Айде успех и не се притеснявай ;)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: deb3caf037
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Аз те поздравявам !
Понякога наистина има такива коври, които си търсят проблемите, най- после някой да ги сложи на място.
Но не е правилно все пак да се биеш, имам в предвид че не трябва да им слизаш на нивото. А и има други места и начини да си оправиш прлема, нали ме разбираш ?
И все пак Браат, следващия път не позволявай на коври да правят така !
И не трябва да те е срам от нищо, браво !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7f574b8563
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Аз съм момиче и не смятам за правилно този закон момичетата да не се удрят . От една страна " боя " не е решение , но пък всичко си има граница . НА кратко , малко ми е трудно да ти дам съвет или да изкажа мнението си тъй като историята е доста объркана .
Според мен не е било редно , но пък и тя трябва да се съобразява !

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 96c62f0456
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Никога, ама никога повече не си позволявай да удряш момиче колкото и да си ядосан. Сега си на 15 и хормоните ти те побъркват, но скоро ще станеш зрял човек и това чуство за вина, което изпитваш сега ще си остане. Жените трудно прощават такава проява и това може да ти създаде проблем в бъдещите ти връзки. Знам, че момичетата в тази възраст са ужасни, но ако искаш да излизаш с достойнство от такива ситуации и да бъдеш уважаван си намери друг начин за изливане на яда. Пиша ти това от позицията на зряла жена, която е била също 15 годишна дразнеща момчета лигла, но никога никой не си е позволявал да ми посяга и с повечето от тях и до ден днешен сме добри приятели.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 16000d1b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Е браво, геройство! Бил удрял и момчета... Ами окей - всичко е наред-ти си мъж, това е мъжка постъпка!
Тц тц!
Ударил момиче, защото го обиждала. Поне опита ли да поговориш с нея нормално? Да я помолиш да спре? Защо не си спрял и не си помислил малко? Да удряш момиче е недостойно! Прощавай, но това е истината. Сега съм сигурна, че в коментарите ще има поздравления за постъпката ти, че си го била заслужавала и тем подобни... Да, наистина е постъпила неправилно, държала се е като хлапачка, но ако просто си отговарял с ирония на заяжданията й е щяла да спре. Да си намери нова жертва и да те остави теб. Но кой да мисли... Тук, в днешно време само с бой става-няма как друго яче! Жалко е!

Ударил си й юмрук? !? Поне шамар да е било... Съветвам те да не правиш това отново на което и да е момиче, която и да е жена, по какъвто и да е повод! Недостойно е. Отстъпи, глупака ще продължава, но ти ще постъпиш правилно и ще отстъпиш! Защото не си глупак, схващаш ли?

Ами представи си след време съпругата ти ти вдигне луд скандал, а ти не си виновен. Какво ще направиш? И нея ли ще удариш? Или пък вече ще си голям, зрял мъж, непоколебим и ще продължиш с ударите докато жената не припадне? Както те гледам натам си тръгнал! Нека не ти става навик да удряш жени.

Дръж се като истински мъж. Доколкото е възможно на твоята възраст де.

Момиче на 15

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6e5828c75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Момче, аз съм на твоята възраст.... от съществуването ми до този момент съм разбрал, че има всякакви хора. В предното ми у-ще имаше ненадминати кифли, които гледаха коментираха и оплюваха всеки и всичко, аз не съм от най-общителните, отличник съм, и все ми викаха зубър и т. н... има и др случаи момчета, които се държат като кифли гледат да те дразнят нарочно, правят интриги, ти го виждаш, че е един смешко и можеш да го набиеш, когато поискаш... но аз се научих да се въздържам, нещата се подредиха, сега съм в много елитно у-ще, няма такива работи... излгежда твоите нерви не са издържали и си дал на някаква кифла, която си мисли, че е много повече от другите, да се разбере, знам, че не си постъпил правилно, но знам какво е чувството да те дразнят до степен да ти кипне и да ковнеш една на някого.... съвета ми е, щом не са те изключили, да спреш да обръщаш внимание на подобни парцали, защото ги има в изобилие и няма да постигнеш нищо, освен следващия път да те изключат, живей си живота, радвай се на приятелите и дето се вика да ти дреме на ****, живееш заради хората, които те харесват, а другите, които не те, ще са мн повече, но не трябва да ти пука!
Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 556952f00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   ТИ НЕ СИ ДОБРЕ. Как можеш са удярш момиче? Удари майка си сега и след туй баба си. Вземи един букет цветя и отивай да се извинишшшш. Ти си за психологгггг. Аз съм момче на 18 години и имам сестра на 13 години. И нея ли трябва да ударя? Ти си от онези момчета, които пият и пушат. Това поколение болно. Ти си болен човек.


Моля администраторите да публикуват коментара ми

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a023d87176
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Който не може да се защити с думи удря... Не казвам, че момичето е било право да те нарича така, но и ти не си бил прав да я удряш. След като те е срам защо просто не се извиниш? Не може да те е срам пък да не съжаляваш. Контролирай нервите си. Аз също съм доста избухлива, и на няколко човека им се е налагало да ме държат, за да не продължа да мета пода с една съученичка, и то всъщност беше точно края на 8 клас преди няколко години. Тази година ще е различно, ще видиш. Когато кипиш от нерви си прехапи езика, удари нещо друго, или просто направи две обиколки на игрището например. :D Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9f72fc50f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Слушай сега човек.. Не прави разлика между момиче или момче.. повярвай ми някой момичета са много по агресивни и някой трябва да ги вкара в правилния път дори на цената на един юмрук.. ако не е бил много силен това не е проблем стига само да си и дал урок!
Обаче нищо не казваш.. защо сте се обиждали.. опитал ли си да прекратиш спора.. говорил ли си с нея? Та да знаем дали си е заслужавало.. Лично според мен ако тя е проявила неразбирателство един юмрук не е нищо... за разлика от нас момчетата които се сдобряваме с момичетата някак не се получава..

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 94d2cefc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   От Автора: Забравих да допълня че това момиче е много лигаво, и вулгарно, невъзпитано и т. н. Не само аз съм и посягал и други момчета, тя изнервя всички. Не уважава майка си, изобщо! Пуши цигари, пие алкохол, не се къпе и мирише на супа-топчета, смесено със цигари. Абе въобще не е хубаво момиче, и приятно момиче. Има там няколко приятелчета и те наркоманчета, които се отварят на всеки, и винаги си ядат боя, от мен или друг авер. А и Никога не бих посегнал на момиче което е като цвете :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0ec8974f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   Ти че си цапнат в ръцете, тя ли е виновна? Защо просто не и каза "Мълчи бе ку*чко!"? Това, че си ударил представител от женския пол те изтрелва много надолу в класацията на истинските момчета.
Charming

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 82cbd1083a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Това сега хвалба ли е, как си ударил момиче с юмрук, колкото и да те дразни не заслужава такова отношение.. Като пораснеш и имаш дъщеря и някой мухльо като теб я удря, няма да ти е много приятно. Така че, да знаеш всичко се връща! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2a13dc0396
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   Напйлно правилно си постъпил. Щом една жена започне да тормози мъж трябва да е готова да си понесе последствията, включително и бой. Всичко останало са феминистки глупости.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 52ab742b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Всъщност аз съм момиче и мен са ме удряли, но и аз си го заслужавах. А и тя не е момиче в истинският смисъл, това не е езикк на момиче, а на простак!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e8aa3908b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Няма проблем, брат. Добре си направил. И аз съм бил момичета, които не си знаят мястото.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 057760d594
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Брaво, Брaво и Брaво!!! Нa теб и подкрепящите те. Докaто нaвършиш пълнолетие ще си се рaзвил в тaзи посокa...някоя годинa след товa пaк пиши тук дa рaзкaжеш колко те обичaт в зaтворa. Дотогaвa се моли дa не попaдaш нa родител кaто мен. A единственaтa грешкa нa момичето е, че не сложилa чaстицaтa "че" в обръщението си към теб.
Инaче...брaво! Ще бъдеш хубaвa и желaнa момa след пълнолетие.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 94d2cefc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   От Автора: Номер 38, и какво като попадна на родител като теб, това че твоето чаве има право да ме обижда, и да псува като калайджия, не юмрук а и ритник в главата ще изяде. И ти внимавай да не попаднеш на баща като моя, който е бил в затвора, че ще ти напълне червата сурово :) Айде, лек ден

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 37573583f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Aa, ясно aвторе (39) откъде идвa възпитaнието ти. Е, хубaво де, прaво тaм ще те прaти и то, където ти е мястото де.
Хaйде, хубaво изкaрвaне кaто ти дойде времето и нa теб дя извървиш пътя нa бaщa си.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3a25b4f60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   И какво като баща ти е бил в затвора? !? Не разбирам това за похвала ли го казваш? Мен щеше да ме е срам! Жалък си братле!!! Жалък!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b6a044687c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Твойте хора, нейните хора... да не сте няква мафия, бе? Осъзнай се, че още си ученик и това момиче всъщност не ти е казало нищо чак толкова грубо. Да, педал си и заслужаваш и по-лоши думи, а аз ако бях на баща ти щях да те накажа много сериозно. За какъв се мислиш да удряш жени... предствям си какъв си щом не можеш да си изядеш хамбургера без да освиниш всичко наоколо.
Аз ти пиша от позицията на жена която е била удряна от мъж и е чупила носа на въпросния мъж. Едва ли ще се случи и на теб, но ако попаднеш на свястно момиче след първия път в който избухнеш-тя просто ще си тръгне. Ако, не си тръгне... има и такива жени, но не знам за какво са ти подобни развалини.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b6a044687c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Ей какво като момичето не е, , цвете"! Мога да ти кажа, че сред наркоманите имам повече приятели от сред такива като теб комплексари които са над всичко. Не познаваш хората, не знаеш защо са стигнали до тук и какво са преживели, за да посегнат към наркотиците или да намразят родителите си. Представям си те като някакво вкиснато скинарче и те мразя... такъв като теб наби най-дбория ми приятел и ви мразя. Остави момичето намира... остави я! Просто я остави. Повярвай ми, един ден ще си платиш за това. Моля се всички като теб да си платят/

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3e4c80dda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Да, наистина, не е хубаво да се удря. Недей да запомняш този случай и не го вземай насериозно, това е малко изключение, защото като пораснеш може да стане лошо и може да започнеш да се оправяш само с бой, не го вземай насериозно. Както коментар номер 2 каза, запиши се на някакво бойно изкуство, би трябвало да те научат как да се контролираш и какво да правиш в такива ситуации. Би трябвало да те научат на дисциплина, а от това по-хубаво няма! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6fba280d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Здрасти, аз съм мъж на 27г. До сега 1 път и на мен ми се случи да ударя момиче. Бях на около 16-17 години и една чапла много ме дразнеше. Не пропускаше повод да се заяде или да ме обиди. Един ден беше пред мен и ми каза нещо от рода, че не съм мъж. И тогава ми причерня и с крака я шибнах в главата (а беше висока колкото мен). След това я оставих и се прибрах. Интересното е, че след случая момичето се влюби в мен, но аз не исках да имам нищо общо с нея. Това, което искам да кажа е, че понякога да се държиш като мъж може да означава да удариш жена, а някои жени наистина си го просят. Не се притеснявай, няма от какво.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d4d791cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Половината от коментиралите демонстрират повече хвалба, отколкото помагат.


Значи ако Ви псувам и дразня всеки ден ще стоите кротко?

Познавам такива момичета, които опитват да провокират хората и на мястото на автора също щях да ѝ прасна един шамар.
(аз лично съм имал конфликти със подобни индивиди)


Вие първо трябва да разберете, след това да пишете как не е мъжко да удариш момиче!


И за какво съветвате автора да ѝ се извини?
Авторе, не се извинявай на подобни лицемери, както казват на английски "do not give up " - в превод не се давай/предавай.

За добрите - ръка
За лошите - шамар

(моя поговорка )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker