Баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща ми
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1410 пъти
Здравейте на 17 години съм и момиче!
Баща ми е много болен и не му остава много живот. Той кара мен и гаджето ми (18 годишен) да преспим заедно. Единственото нещо, което иска от мен преди да умре е да му родя внук!
Аз като го чух започнах да рева и освен това желае и да ни ожени, за да е спокоен, че съм била задомена преди да умре! Не знам какво да кажа....от една страна дъм аз (предпочитам да си живея живота без деца, без брак, но в в в същото време да не нараня баща си), а от другата е баща ми( единственото му желание да види внука или внучка му)! Кажете ми как да го убедя, че това негово желание е недопостимо! А майка ми и тя ме кара да изпълня желанието на баща ми, защото е бил болен, а когато съм го родила щяла да ме спре и от училище, за да направим татко щастлив от горе!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: f0ce573cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го прави. Това е доста егоистично от страна на баща ти - не мислиш ли? Той бил искал да му родиш внуче и да се ожениш преди да умре - а не те пита Ти дали искаш това... Той така или иначе ще умре. Съвета ми е - бъди с гаджето си, но не бързай да се жените. Всяко нещо с времето си. Вие ще си решите по-нататък дали да се жените и кога ще правите секс и изобщо деца. Баща ти така или иначе ще си замине а после? Как ще гледате дете толкова млади, как ще се оправите? А ако не дай си Боже решите, че не се обичате с приятеля ти - разводи и работи...
Бащати му кажи да не иска това от теб. Като иска да те види женена и с дете - някой ден пак ще те види (там от горе... )

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dbd46d0166
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявам се, но това ми звучи като история, характерна за опредлен етнос или просто родителите ти живеят няколко века назад във времето. Най-малкото ти си непълнолетна и си в правото си да се оплачеш на съответните органи за закрила на детето! Ако щеш дори се оплачи на директор/учител или училищния психолог.
Баща ти е страхотен егоист, прикрит под "благородното" желание да види щерка си задомена. Този човек е изживял вече живота си, направил е своите решения, но иска да опропасти твоя. Та ти си още дете! А майка ти дори е още по-тежък случай. Родителите трябва да насочват и подкрепят децата си, а не да им прехвърлят своите болни виждания за живота.
Изобщо не ги слушай тези двамата, ще се опитат да ти вменяват вина и ще те накарат да се чувстваш виновна цял живот. Нямаш ли по-адекватни роднини, които да се погрижат за теб? Родители на приятеля ти? Дори не искам да питам от колко време сте заедно...
Моят съвет е по най-бързия начин да се махнеш от това вредно обкръжение.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5f73235710
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като гледам какви изкуфели родители има ми олеква за нашите. (не се обиждай) Дори да изключим факта, че си на 17, че приятеля ти няма да иска, пак е меко казано АБСУРДНО. Ако искаш го излъжи, че си бременна и ако повярва ще умре щастлив, но да забременееш е нелепо, та чак смешно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a8e8286bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм с номер 1 - баща ти е егоист, защото нито ще може да ти помогне ако станеш самотна майка, нито ще може да се радва на внуче, защото ще почине. Няма никой човек, дори родител, правото да иска такива неща от теб. Само ти и ти единствено можеш да избереш кога, от кого и колко деца да имаш, а на 17 г. просто не ти е времето за деца така или иначе. Вземи си хляба в ръцете - работи 2 годинки поне или завърши висше, тогава мисли за деца и ТИ трябва да ги искаш, не някой друг. Създаваме деца от любов, не по задължение или обещание. Тези деца, ти и момчето ще живеете още 70 години с тежестта на решението ти, а баща ти ще се зарадва за няколко седмици и тук. Не. не прави такива глупости. Бъди до него, грижи се за него, но повече няма право да иска от теб.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ec19e4f50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Разбирам баща ти, че иска да те види щастлива и аз да съм и аз ще искам! Моят съвет е да изпълниш желанието на баща ти!!!

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ec19e4f50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм родител и мога да ти кажа, че спокойно можеш да избягаш от вас. Стига мисли за родителите си, от това което си написала се вижда, че и двамата са егоисти, а ти се избави от тях

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 276fb8304e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бaщa ти ще не ще, ще се примири, нямa избор. С мaйкa си обaче кaкще се опрaвяш нaтaтък. Много стрaнни сa родителите ти, дa не сa в някоя сектa уж нaбожни?
В никaкъв случaй не се съглaсявяй дa жертвaш животa си зa тяхнaтa... лудост. A кaто нaвършиш пълнолетие, при първa възможност се отдели от мaйкa си. Тя е по-" стрaшнaтa" според мен. Чaк и бъдещето ти е плaнирaлa кaк нa нея и изнaся.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ec19e4f50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тебе монахиня ли ще те правим! Спете заедно и после му кажи, че сте го правили но не си успяла да забрвменееш! И да те женят за него! :))))))

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ec19e4f50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Детето ако го гледа майка ти си уредена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker