Какво да правя с връзката си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя с връзката си?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1469 пъти
Здравейте, момче на 18 съм и тази година ми е последна в училище. Ходя с момиче на 16 от 8 месеца и връзката ни върви перфектно във всяко едно отношение и ако някой гледа отстрани ще каже, че има голямо бъдеще - да ама не. Имам амбиции да уча в друг град, който е далече от нашия, а връзките от разстояние не ги харесвам. Другото, което има да се доизяснява е, че когато тя стане 12-ти клас има големи амбиции да ходи да учи в друга страна. С две думи - разделяме се в 99. 9% от случаите. Попринцип не съм влюбчив, но усещам как леееееко(след 7-мия месец) започнаха да ме удрят чувствата и да почвам да се влюбвам. Въпроса ми е - сега съм на 18, нямам толкова много грижи, не съм в университет - живота е пред мен. Да държа ли тази връзка до пролетта - когато най-вероятно ще трябва да мислим за раздяла, понеже ще заминавам? Другия вариант е да скъсаме сега. Искам да ви кажа, че всичко върви на 6. Секса е супер, излизаме редовно, много разбрано момиче, ако можех да ходя с нея още 5 години - бих го направил. Не мога да взема решение и се допитвам до вас - ЗАЩОТО: 1. Имам СТРАХ, че ако сега не прекратя връзката, после ще я преживея много по-трудно - от сега започвам да се влюбвам, а тогава може да е късно. 2. Друго нещо ми казва, че в тези години тряа да си живея живота, да не ми пука, че тая връзка няма бъдеще, а да се кефя на всеки изминал ден с това момиче, докато всичко не свърши пролетта/лятото.

П. П. Искам да допълня, че съм напълно наясно, че тая връзка може да не издържи до пролетта/лятото и да се случи нещо и да скъсаме още утре, но аз съм човек, който обича да си планира нещата в живота и затова имам нужда от вашия съвет. Да си ходя ли с нея докрая и после както съм емоционален характер да взема да вляза в депресия и да си докарам кофти състояния или сега да я прекратя и докрая да се фокусирам на учене, на забавления, на приятели, на секс (за една вечер) - никакви сериозни връзки и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: abba7226e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бъди глупак! Аз съм момиче, ходя с приятеля си от година и няколко месеца. Точно това щеше да се случи с нас - той искаше още преди да свършим годината да се разделим, защото нямало да се виждаме често както сега. Убедих го, че това не е най-добрия избор-нито за мене, нито за него, защото и двамата се обичаме прекалено много, за да сме разделени по този начин. Оставаме заедно и каквото такова! Няма да се виждаме всеки ден както миналата учебна година, но един-два пъти в месеца пак става. Много ясно, че ще е трудно, липсваме си сега, какво пък остава за после? Но има нещо специално в това - да чакаш любимото същество да се върне и да те прегърне, целуне.. да се радвате един на друг. Щом имаш планове за бъдещето с това момиче-осъществи ги! Не се поддавай на разстоянието. Любовта няма пречки. Попринцип съм доста против връзките от разстояние през цялото време, например да го карате на чат със години.. но да имаш вече момичето до теб, и просто се налага да заминеш за малко.. според мене е глупаво да се разделяте. Предполагам поне за един уикенд ще се връщаш?
Аз казвам и на моя, че трябва да се изтърпи малко от това, за да може после да имаме колкото си искаме време заедно. Сега ще имате повече време за личностно развитие - хоби, учение, работа. Признавам си, докато учех с приятеля ми отделях 99% от времето си за него, защото знаех, че следващата година няма да имаме такива моменти на ежедневни срещи. Учех набързо, с приятелки излизах само ако нямахме възможност с моя. Той също не излизаше често, повечето време беше с мен. Сега мога да се отдам на учене, спорт, приятелки, хобита, които ще ме разсейват от мисли за липсата му. Той ще бъде в университет, ще учи, ще ходи с приятели насам-натам. :)
Най-важното е да не спирате да си обръщате внимание, да си звъните просто ей така, да видиш милото какво прави. Да си пишете, дори може да си пращате неща по пощата. Не се пренебрегвайте. Разстоянието е само изпитание за връзката ви. А нали знаеш, след бурята се показва дъгата. Трябва само малко да потърпите :).

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6fef6cfe36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз бих те посъветвала да се разделиш с нея. Разбирам, че си организирано и подредено момче, ама чааак пък такава далновидност за връзките е грозно.
При това - на 7мия месец лееекинко се влюбваш в перфектното момиче. Всичко е супер, сексът е супер, мацката е супер разбрана.
Егати. Направи и услугата да се разделиш с нея. Може някой да я заобича преди да я чукал 7 месеца и без да си прави такива тънки сметки.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 233fd5f41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен няма просто как да стане това. Дори аз да направя компромиса и да идвам в града си примерно веднъж-два пъти на месец, това ще продължава, ще ни мъчи и когато аз съм трета година в университета, тя заминава за чужбина, което значи виждане веднъж-два пъти в годината - разстоянието е голямо, не може от чужбина да се връща всеки месец заради мен - дори от финансова гледна точка не е добра идея. Аз пък съм на 100 км разстояние и мога да се връщам на месец, но искаме ли такава връзка, ако се разделим тя ще може да си намери друг, аз да се фокусирам върху ученето и така. Не ви питам дали е възможно връзката да оцелее - не е възможно след като аз съм в друг град, тя в друга държава. Питам ви следното - струва ли си да стоя с момичето до края, докато автобуса за другия град ни раздели или да прекратя нещата още сега?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6bf0807da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер2. След 7 месеца чукане си тръгнал леко да се влюбваш в нея...? Или не си се изказал по най-правилния начин или не знам. Ти имаш какво да загубиш, тя - не. Прави каквото искаш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fa5f125969
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ужасен егоист си, мислиш само за себе си не ти пука, че тя може да страда след това. Дано тя първа ти бие шута научавайки намеренията ти и си намери по - добро момче, което няма да я остави само, защото отива да учи далече!

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: af70da824c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Професионалния план в случая трябва да е преди личния! Нови връзки, любови, секс и още много ''перфектни'' и ''eдинствени'' момичета тепърва те очакват. Кога ще скъсате трябва двамата заедно да го решите, това дали ще е сега или след половин година няма да е кой знае от какво значение. Ако смяташ, че можеш да се влюбиш повече от сега сложете край на връзката си още сега. На права посока си, че връзки от разстояние няма :) Но това не пречи да се виждате като приятели, а ако ви е писано 100-200-300 км няма да са ви пречка. Истинската връзка съществува, въпреки времето и разстоянието..!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6fef6cfe36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми пич, отговорихме ти. Не си струва, по-точно - ти не струваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker