Не искам да съм гей! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да съм гей!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 4626 пъти
Здравейте! А 15 съм и колкото и странно да звучи съм го правил само с момче... Наистина немога да крия хареса ми, но вече не искам. Има ли някакъв начин да стана хетеро? Чел съм че преди са смятали че това е болест и са лекували хората но незнам как точно. Наистина смятам жените за много красиви но не ме възбудат сексуално и това е най големия проблем. Ако има начин да ми стане докато съм с момиче без виагра и други глупости ще съм ви много благодарен. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 37798145a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можем да си избираме сексуалността. Полов контакт с мъж не означава, че си гей сам по себе си - много хетеросексуални мъже са имали подобни преживявания като младежи, в казармата, сред приятели. Има и отделно бисексуални мъже, които го правят и с двата пола, но ако не можеш да се възбудиш от жена, то и с Виагра няма да стане, защото импулсът трябва да дойде от твоя мозък. Виаграта само разширява съдовете в пениса, но мозакът трябва да каже „Давай“, а и не можеш цял живот да си на Виагра
Ако не си сигурен за сексуалността си, просто пробвай с жена - докосване, любене и виж дали ще се възбудиш, а тя няма и да забележи ако не се получи - задоволи я с ръце и уста и си намери извинение. Така поне ще знаеш със сигурност дали не можеш да се възбудиш от жена.
Хомосексуалността не е болест и затова не може да се лекува. Не е нито психическа, нито физическа болест и основателят на психологията Фройд е гонил от практиката си хомосексуалистите с думите „Вие сте по-нормални от нас, поне не създавате болни деца“ Съгласил се е да терапира само един хомосексуалист и то, за да го научи да живее със сексуалността си и да се приеме.
Вече е доказано, че при мъжете може да има и физиологична причина в резултат от стрес в началото на ембрионалното развитие. 10% от всички бозайници са хомосексуални. Това е нещо естествено. Има дори хомосексуални пингвини. Може би най-добре е да се научиш да живееш с това.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2c33b13c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не мисля, че сексуалността ти е проблем, колкото това, че доста от рано си започнал. Това е доста типично за най-разкрепостените гейове - почват се на 12 годишна възраст, минават през 500 партньора като поне половината им контакти са без кондоми и на около 35 умират от СПИН. Знам за два такива случая от недалечното ми обкръжение. Така че - може както казва 1 да пробваш дали все пак няма да ти стане от жена, но дори и да не стане, моят съвет е да намалиш половите контакти.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b61ad42662
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Трябва да си намериш жена(може да е уговорка-например тя да е лесбийка и двамата просто да си имате едно детенце). Един мой приятел също е гей, но не иска да води такъв начин на живот и се ожени за едно момиче, тя пък е лесбийка, не знам как са го направили детето, но ти казвам, това дете ги преобрази и двамата, особено него. Той много ми е споделял, казвал ми е, че е изкарал невероятен успех с жена си. Когато сте любовници, има винаги огромен процент риск отношенията ви да се влошат, но когато сте просто приятели, които си отглеждат детето заедно, на практика почти е невъзможно. Тя го е направила, заради родителите си, казвала ми е, че много се радва, че точно така е постъпила, защото иначе е щяла да има куп безплодни връзки и накрая нищо. А така, дори и да се разделят, ще си имат детенце, за което да се грижат и което да им осмисля живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f81d195dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Същото е и при мен. Още немога да свикна. Живей такъв какъвто си.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f712e00220
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бъди такъв какъвто си! Ако те възбуждат мъже бъди с мъж. Лично за мен няма по сладко нещо от две момчета които се обичат. Забелязах че напоследък като видя на улицата момче и момиче да се натискат ми се тая я като видя две момчета ми става толкова сладичко и миличко. Не трябва да ти пука кой какво мисли за това че си гей. Ако някой не те разбира и те хейтва просто му тегли една майна. Бъди щастлив такъв какъвто си! :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 94ee8d0cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Слушай, момче. За разрешаването на твоя проблем е важна една малка подробност, която ти не сподели в историята си, а именно - по време на сексуалния акт дали ти беше така наречение "top" или "bottom". Ако си от пърия вид има все още шанс за теб, но има детайли, които не са за тук - трябва на лично. Ако си от втория вид, съжалявам да го кажа, но за теб няма шанс. Никакъв. Обувай токчетата и си живей живота. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2d49c25ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бъди себе си! Това не е болест а всеки си има свое предпочитане, да си чувал за хомо или би? При тях е почти същото

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker