Mисля за смърта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Mисля за смърта
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1890 пъти
Здравейте, момче съм на 15. От половин месец вече в главата имам ужасни мисли че ще загубя близък човек, по-скоро сякаш ще загубя майка си, мисля си как ще живея като тя си тръгне, и отвътре си викам- всеки човек рано или късно ще умре, такаче свиквъй с мисълта, така си е но, става ми много кофти когато си мисля за нещо такова при положение че майка ми е на 40 и е здрава, преди имаше дискова херния и ми повтаряше че може да я загубя и да не се притеснявам много, защото всеки човек си отива. Това беше станало преди около година, две и като се сетя че ми казваше нещо такова и ми става нереално, че ще си тръгне. Преди около 1-2 седмици със сестра ми имахме, проблеми, тя се караше с майка ми, и майка ми че ако умре, ще умре от сестра ми! И аз бях засегнат защото по принцип съм много чуствителен и й казах на сестра ми че ако загубя майка си, няма да мога да живея без нея. Преди това нямах много мисления за смърта но след това почнах да си мисля че до седмица, две ще загубя майка си. Вие какво мислите? Това нормално ли е? На вас случвало ли ви се е, и трябва ли да се притеснявам, защото съм чувал че в пубертета такива мисли са нормални, но искам да ги махна от съзнанието си, и да мисля за нещо позитивно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 52ffaeddde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остават и след пубертета, ако ги допуснеш. И ще съсипят и твоя и на майка ти живота, ако ги допуснеш... Така че забравяй всякакви глупости още сега. Казвам ти го опит - пред очите ми хора години наред се гърчат и се превръщат в безпомощни мекотели... от мисли.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 866fd37605
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми Авторе, случва се на чувствителните хора. Не е ненормално, особено в пубертета. Ако се случи някакво заболяване, нещо, което да стресне детето, че може да изгуби родител, наистина страданието може да е трайно и да травмира, дори за години напред. Ама и майка ти не го е домислила да каже така, щом ти си чувствителен и се стряскаш.
Но мисълта ми е, да, минават им на младежите такива плашещи тежки мисли, заради които после дълго мислят за смъртта. Не се притеснявай, ще премине.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 27331dc78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чакай, чакай... майка ти е казала, че ако умре, ще умре заради сестра ти ли? Ако е така - сори, но е доста долна постъпка от страна на майка ти да прехвърля такава отговорност (дори виртуално) на друг човек и да се изживява като жертва.

Иначе, нормално е човек от време на време да се сеща за смъртта - своята и на свои близки. Неизбежно е. От друга страна, точно защото е неизбежно няма смисъл толкова да се мисли за нея :) Така или иначе ще умрем всички един ден. Аз лично като случайно се сетя за смъртта, започвам да си мисля за началото - на живота, Вселената, времето и пространството, за раждането и тн. Просто такъв е цикълът на живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5b5a856401
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вярна е философията, че всеки един ще умре, но запомнете, че живота е кратък, и не трябва да нервирате майка си. И тя има нужда от щастие, защо я тормозите? Когато си отиде, тогава ще съжалявате, защо сте се карали с нея.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 090f46304b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Норамлно е да се притесняваш да загуш свои близки и приятели. Единствените хора, които не си мислят за подобни неща, са изключително глупавите, които приемат всичко за даденост. Важното е да разбереш, че всичко това няма да продължи вечни и че всеки един момент е безценен.
Успех.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3707badfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора: Номер 3, да майка ми след като се скара със сестра ми, и ми каза че ако й стане нещо ще стане заради сестра ми, просто малко обърках текста. Иначе ви благодаря за позитивните коментари!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 694e11a5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   явно е от побертета аз сам също на 15 и си мисля за смарта че ще умра и т. н от 2 седмици вече го мисля пия даже успокоителни и пак нищо се го мисля незнам как да спра :(

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ead60895bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм момиче на 15 и също горе долу съм като теб, но също си мисля за смъртта от др ъгъл. Как се чуства човек, когато умира. Какво е чуството да отнемеш живота на някои и подобни. Представям си как убиват майка ми пред мен, като преди това я измъчват и т. н. Не ме разбирайте погрешно, обичам майка си от дъното на душата си. Ако я няма на този свят една част от сърцето ми ще липсва...
Интересувам се като например за най- жестоките убийци- Джеси Померой и ау.
Накратко мисля си за смъртта, но хей нашият е заобиколен от смърт под различни образи.
Не смятам, че при теб е нещо сериозно, всичко си е до границите на нормалното, но ако например имаш сексуална възбуда от смъртта и нараняването е нещо друго.
Искрено се надявам да съм ти помогнала:)))

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: af3f6d3044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 7, аз ти предлагам да се разсееш от тези мисли с някой учебник по български език.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f9d81d4418
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За всеки проблем си има решение и ето го моето-просто не мисли за това, ти не можеш да промениш нищо, единственото нещо което ще промениш е това че ти ще се чустваш зле. Аз се старая когато направя нещо или се сетя за нещо от което ме е срам да спра да мисля за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker