Точното момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Точното момче
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2568 пъти
Мисля, че намерих точното момче, но както винаги има едно огромно "НО"!!! Ами една вечер един абонат от скайп ми писа доста приятелски и понеже не си помня всичките абонати, а с този нямах хронология, започнах да му пиша деликатно така, че ако се окаже, че го познавам да не се обиди, че не му знам скайпа. Момчето се оказа непознат, който ме е намерил в скайп на случаен принцип. С А. колкото си приличаме толкова се и различаваме. Аз съм доста по- малка от него /4 години/ и нямам толкова жизнен опит колкото него, но двамата намерихме общ език и така писахме си няколко дни после на мен ми се наложи да замина и нямах интернет известно време, близо два месеца, но честичко си спомнях за него и мислех какво ли прави.

После се върнах в къщи и след няколко дни той пак ми писа, сякаш ме е нямало за минути. Продължихме да си пишем, без снимни, без фамилии, но споделяйки си най- тежките моменти, най- срамните тайни и онези пиперливи истории, за който се сещаш с усмивка, но се червиш когато някой разказва. Започнах да чакам с нетърпение вечерта за да му разкажа деня си и той на мен неговия, започнах да си подбирам думите пред него и започнах да обръщам повече внимание на външния си вид, от колкото има нужда. И тук идва "но" то.

Той живее в САЩ и няма изгледи скоро да се върне, глупавото е, че знаех това от началото, но пустите му хормони не слушат, само като видя, че ми е писал здрасти ендорфина ми скача до рая. Другия проблем е, че той не ме приема за нещо повече от по- малка сестричка и няма проблем да говори с мен за всичко, включително ми търси съвети за момичетата, като цяло. Уплашена съм, уплашена, че съм влюбена в човек, който никога не съм виждала, уплашена, че може би това е ТОЙ, уплашена, че някога няма да го видя и уплашена, че той няма да ме хареса. Страх ме е от това, че може би той е Точното момче за мен, а аз не съм Точното момиче за него. Та, искам да попитам дали това ще отшуми или ще се засилва? И дали засега ще е най- добре да прекъсна контакта с него, въпреки всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce443a3c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може и да отшуми, от теб зависи. Не мисля, че си влюбена в него, а по скоро объркана. Намерила си сродна душа, човек, който да те разбира, както и ти него. Като по-голям брат, който никога не си виждала, най-вероятно няма и да видиш...
Най-добрият приятел, който някога съм имала е човек, кото никога не бях виждала, няма и никога да видя по други причини...Той ми вдъхна кураж да бъда себе си, помогна ми да се променя до известна степен и дори несъзнателно ме изгради като личност. Никога не се влюбих в него, обичах го като брат. Също така чаках с нетърпение да се прибера и да го видя онлайн, беше уникална личност и ме караше да изпитвам страхотни емоции...
Не бъркай тези чувства с любовта. Сигурността, доверието и разбирането не е непременно любов.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce443a3c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А, исках да те питам, ти изобщо виждата ли си го? (пак съм 1)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9f71173f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еми виж сега.. преди време писах с един тип около 4 години.. Той не пожела да ми прати нито 1 снимка нито дори да ми чуе гласа.. само ме използваше да го слушам кво говори.........и съвсем наскоро съвсем го отрязах (а мислех че го обичам).. После писах с друго прекрасно момче и се видяхме - няма тайни между нас, обичаме се! Заедно сме почти 5 месеца, познаваме се от почти години! Ти сама прецени, но мисля че е по скоро тип номер 1 който съм описала!
Т., 19

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e9e7bef7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мерси за бързия отклик. Всъщност аз бях тази, която не пожела да си разменим снимки. Поради това, че месец преди той да ми пише се бях регистрирала в няколко сайта за запознанства и всяка трета реплика на човека, с който си пишех беше - " Прати ми снимка" Това беше дошло до гуша затова когато той се учуди, че не му искам такава, аз му обясних, че предпочитам да не виждам човека преди да го опозная. Мег, мисля обаче, че не е онзи вид братска любов, защото имам по- голям брат, който сме като Ин и Ян и просто се боготворим, колкото и да се караме. А. е различен, някакси неговото мнение за мен значи страшно много. До Т., много съжалявам, че си попаднала на такъв човек, но виж историята е завършила щастливо, но при мен не е така. А. изпитва изключителен интерес към това какво ми се случва, че дори от време на време ми писва да говоря за себе си и имам нуждата да чуя повече за него. Не знам, май наистина съм доста объркана... XD

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ce443a3c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "До Т., много съжалявам, че си попаднала на такъв човек, но виж историята е завършила щастливо, но при мен не е така."

Ами товята не е завършила! Колко вода има още да изтече, не знаеш какво ще се случи! Може по някаква причина още утре да ти каже връщам се в България...а може тази причина да си и ти, знаеш ли :)

Мег*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker