Искам да се боядисам в рижаво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се боядисам в рижаво
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2174 пъти
Здравейте аз съм момиче с леко тъмна кестенява коса и искам да се боядисам рижава. Но не светло рижаво (направо оранжево), а тъмно рижаво (да бие и на кафеникаво). Та се чудя дали за този цвят ще трябва обезцветител? Също така бихте ли ми препоръчали боя? Благодаря предварително!
(Съжалявам, ако има правописни грешки)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5e0460a925
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си със светла кожа и зелени очи, червеното ще ти отива, но ако си от онези влашките циганки, бременните, дето си боядисват косата в лайнян цвят и очакват някой да ги харесва-забрави.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: edf1fd4765
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моя съвет е да идеш при някоя фризйорка и да я попиташ тя ще ти каже за твоята коса какво и как ще е най добре а и може да попиташ ако тя те направи каква ще е цената ако те устройва да идеш при нея защото най добре ще те направи сама ме съмнява да я направиш точно това което искаш най много да я изгориш и да не стане равномерно а на места светло наместа тъмно една моя приятелка се беше опитвала сама да я изсветлява и после ходи допълнително при фризйор по добре иди и кажи каква да те направи хем ще ти пощади косата и ще те направи доста по-добре :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f5474ff5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз се боядисах баш рижаво това лято, но не с боя, а с балсам оцветител. Шишенцето струва 2 и нещо, до три (150мл), не знам на другите места как вървят. Използвала съм го за 4 боядисвания и е до половината. С едно боядисване държи седмица-две. Казвам ти го, защото той няма да изгори косата ти пък и цвета си пада равномерно и ако искаш да го махнеш става лесно само с повече измивания. Марката е Leganza, номер 40, но можеш да видиш и другите цветове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 427d4951d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей! Ще заприличаш на маймуна.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 372045dec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   L'Oreal Preference 5. 43 или професионална боя (препоръчвам ти Кюн или L'Oreal Majirel). Ако си с професионална, може без обезцветяване, стига да избереш точния нюанс.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 98aa82df62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здрасти! Аз имах светло кестенява коса- колко пъти се опитах да я мажа, то не беше с къна, то не беше с боя. Накрая реших да се изруся- със на сайъс изрусител. Стана равномерно и добре. Веднага след това реших да се мажа с рижо- на опаковката едно ягодово русо (не толковя ярко рижо), излизам от банята- КАТО МОРКОВ СЪМ. Един ярък, наситен цвят, който на сивите ми очи и бледата ми кожаизглеждаше отвратително. Пращах майка ми да ми купува друга боя да се мажа. Намазах се с новата боя и се получи много хубаво тъмно наситено червено. Та да знаеш рижото се постига трудно и или ще заприличаш на морков като мен, или ще станеш на кафеви и рижи петна. По- добр отиди на фризьор, но и там няма гаранция, че ще те направят като хората. Една приятелка отиде да си направи в салон риж цвят на косата и се върна на петна- един кичур кафяв, защото не хванал боята, другият нещо между рижо и кафяво, третият риж.
Рижото е най- трудният цвят за подържане така че, ако искаш да е окей трябва пред 2-3 седмици да имаш пари да ходиш в салон да ти подържат цветa.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker