Не ме оставя на мира! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ме оставя на мира!
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 44235 пъти
Здравейте,
Пише ви момиче на 16. Измина година от както бях изнасилена от един кретен в училище (2 години по-голям от мен). Той ме тормозеше от много време. Искаше да бъдем заедно. Не ме оставяше на мира. Имаше номера ми (не знам от къде). Звънеше ми непрестанно, пишеше ми смс-и, а когато бяхме в училище, хванеше ли ме сама идваше и веднага почваше да ми лази по нервите. Но аз си имах приятел (и все още го имам до себе си). Повтарях му, че не искам да бъда с него, че си имам гадже и че държа на него, но не...той от дума не разбираше!

Един ден закъснявах за час по физическо. Бързах. Влезнах в съблекалнията и започнх да се преобличам. Когато бях готова си събрах нещата и тръгнах да излизам, но при излзиането от съблекалнията някой ме хвана и ме върна там обратно. Разбрах кой беше, веднага след като чух какво говори. Беше ми познато до болка. Все едно и също чувах от него, но този път чух нещо различно.

Започна да ми говори колко много искал да ме докосва, да ме целува и как тялото му вече не издържало без да ме има и как искал да влезне в мен и други гносотии от този род. Исках да викам, да викам за помощ. Все някой щеше да ме чуе и да ми помогне. Поех си въздух, за да го направя, но ръката му ми попречи. Той ме заплаши, че ако викам ще се постарае много да ме боли. След това започна да ме опипва навсякъде. Изплаших се още повече. Не исках това да се случва. Искаше ми се да е само един кошмар. Започнах да се дърпам и да го моля да ме пусне, но той не го направи. Казах му, че съм девствена, че не искам да го правя на тази възраст, но на него сякъш му стана още по-голям мерака. Вече бях по бельо, а той не спираше. Бутна ме на една пейка и легна върху мен.

Продължи да ме целува и да ме съблича, а аз само плаках и го умолявах да спре. Не ме чуваше. По мен не остана нищо освен гнусните му ръце, които не спираха да докосват всяка част от тялото ми. Вече не знаех как да го спра. Знаех, че ще се случи. Остана ми само да плача и да продължавам да го моля. Той грубо разкрачи краката ми и тръгна да си вкарва пръста, но аз не издържах. Започнах да крещя и да го обиждам още преди да е направил каквото иска да прави. Той запуши устата ми и ми каза, че ме е предупредл.

Свали панталоните си, приближи се и ми го вкара толкова силно и толкова навътре, че ми се прииска да не съм жива. Умирах от болка. Усещах всеки сантиметър от пениса му в себе си. Мусколите ми се свиваха от болка, а дъхат ми едва не спря заради сълзите, които буквално ме давеха. Идиотът си играеше с тялото ми около 20-25 минути. Свърши на корема ми и размаза гнусната си сперма навсякъде по мен. Докато се обличаше ми каза, че ако го бях приела, нищо от това нямаше да се случи. Заплаши ме, че ако кажа на някого за това ще ме изнасилва редовно. Приближи се до мен, каза ми много да внимавам, защото от мен зависи дали нещата ще се повторят. Наведе се, целуна ме за ''довиждане'' и си тръгна.

Не казах на никого за случилото се. Нито на родителите си, нито на приятеля си. Но всички те чувстваха, че нещо не е наред. Придапах, защото не се хранех с дни. Не можех да спя - или сънувах кошмари, или просто седях в леглото си и плаках, свита на кълбо. По тялото ми имаше синини, които едва криех от родителите си. А да не говорим за ужаса, който изпитвах, когато се разминавах с този буклук по коридорите, а той ме гледаше и гадно ми се усмихваше. Реших да сменя училището. Така и стана.

Преместих се. Смених номера си, скайпа си, смених всички координати освен адреса. Времето летеше и белезите ми вече не личаха. Остана само споменът, с който все още се боря. Кретенът спря да ме търси...или поне беше спрял, до миналата седмица. От една седмица той отново започна да ме търси. Изнамерил е всичките ми координати. Не ме оставя да спя. Страх ме е! Ужасно много ме е страх. Не искам това да се повтаря. Не искам! Изпитвам такова желание да кажа всичко на родителите си, но ме е страх. Не знам какво да правя. Моля ви, помогнете ми. Разчитам на вас...вие сте единствната ми надежда.

Съжалявам, ако има правописни грешки...В ШОК СЪМ!!! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 04ec024216
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче ти добре ли си?!?!? Да не кажеш на никого?!?! Заминавай в полицията, как ще оставиш нещата така?! Това е възможно най-гаднотот нещо, което може да се случи на едно момиче! До колкото разбирам е пълнолетен, мястото му е в затвора!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b3707623c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас ... аз също съм на 16 и това е нещото от което се страхувам най - мног . Не мога да си преставя какво си преживяла и какво продължаваш да изживяваш. Според мен трябва да разкажеш какво е станало на родителите си. Трябва да покажеш, че си силна колкото и да е трудно знам , че отстрани е лесно да го кажа. Но ако искаш това да спре по добре разкажи на вашите. И никога не се разкарвай сама. Разкажи и на приятеля си до колкото разбирам сте заедно от 2 години някаде. Той също ще те разбере и ще те подкрепи и няма да те остави сама за да не се повторят нещата. Разкажи им , че се страхуваш и искаш този кошмар да не се повтаря. Престави си , че ако замълчиш това ще се случи и на други момичета... тези хора се наричат ИЗРОДИ, ЖИВОТНИ и т.н . Не трябва да се мълчи за такива неща мила. Може би и аз щях да постъпя така ако бях на твое място , но по - правилно е да не мълчиш. Желая ти много успех и това да не се повтаря.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: bffb3a704a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Това защо не е в категорията "Измислени истории"?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5c013f41a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Присъединявам се към номер 3 с една малка добавка - вместо да измисляш историйки, по-добре си оправи правописа, че като видях "дъхАт" ми стана лошо /буквално/...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 08c93fabee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   измислица. като те изнасилят, стилът на писане изобщо няма да е толкова литературен :Д

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 04ec024216
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Абе, хора....Кое нормално момиче ще си измисля, че е изнасилено?!?! Кво говорите глупости? Като нямате к'во да кажете, по-добре не си отваряйте устата

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: bacba5da35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Припомням, че нещата се случиха преди малко повече от година. Мина време! А историята ми не е в категория ''измислени истории'', просто защото не е. Съжалявам, че това се случи и не искам да се повтаря. Помолих ви просто за помощ. И не съм написала ''дъхАт ми'' с цел на някого да му стане зле. А литературният начин на писане, ами така си пиша попринцип. Освен това по какъв друг начин по-точчно бих могла да опиша тази гнусна история и в същото време да запзя благоприличие и да пиша без цинизми?!

Това е сайт за разбиране, нали така. Е, аз сщо както всички тук, го търся. Благодаря на тези, които ме подкрепят. И пак се извинявам в случай, че имам грешки.
Благодаря предварително.!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a9405cb080
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Номер 4, като гледам и твоя правопис не е перфектен! Моля те напусни историята и не се връщай повече, такива като теб нямат място в този сайт! Същото важи и за номер 3. А до историята само автора си знае дали е истина или не, ние не сме в този сайт за да определяме коя история е реална и коя не е! От вас се искат съвети, ако няма да давате такива просто напуснете тази история и отидете в друга ''по-реална'' :)))

*БаТе МиТкОо

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5c013f41a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Бате Митко, с удоволствие бих взела уроци по български език от теб, само че не виждам какво бих могла да науча. Не казвам, че съм безгрешна, но смея да твърдя, че пиша по-грамотно от повечето хора на моята възраст.
А, и още нещо - не си ти човекът, който определя кой има "място в този сайт" и кой няма.

Съжалявам, ако историята е истинска. Просто първото ми впечатление беше, че не е.

Номер 4

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6a1681fe7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз също като прочетох историята помислих,че е измислица.описана е много детайлно и подробно,но това вместо да я прави по брутална и истинска за нас постига обратния ефект,съблекалня,никои не чува много време сте там а никои не влиза и всичко е описано стъпка по стъпка,сякаш е написана от страничен наблюдател,а не от жертва та.не искам да си по мислям,че младо момиче може да си измисля такива неща,защото те застигат,но и съм на мнение,че или историята е измислена,или много украсена,или просто момичето е много силно и отдавна я е надживяла и не и е проблем да пише и говори за нея.

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7a44b7f97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мисля, че това момче , ако може така да се нарече, трябва да получи заслуженото си. Замисли се колко безсънни нощи си имала, какъв ужасен спомен ти е оставил за цял живот, колко си плакала, а той какво? Предполагам е разказвал на "приятелчетата си" с гордост. Той трябва да получи заслуженото си!!! Казвам ти това за да те насърча да събереш смелост и да кажеш на някой.Може би първо на родителите си или направо в полицията, ти реши.Но не може да оставиш нещата така, просто не можеш !!! Бъди силна и го направи за твое добро . Вярвам , че всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a29e49b9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   виж какво прочетох я цялата.. аз съм психолог и те съветвам като човек.. кажи на родителите си и приятеля си.. след това се оплачи в полицията само така може всичко да приключи

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f4be20ff25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Aз не искам да съобщавам в полицията. Първо, защото нямам никакви доказателства срещу него и второ, защото това е България - ще го тикнат в затвора за десет дена за пред хората и после ще го пуснат.. и тогава...тогава не знам какво ще стане с мен!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 520dda5539
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   значи... преди година (на 15) са те изнасилили в съблекалнята на училище.

не си забелязала нападателя си в съблекалнята, и така да е, как точно 20-25 минути той те насилваше и ти нямаш един миг в който да извикаш? после си плакала и си го молила да спре - защо не извика? кое е това училище в което за 25 и повече минути няма никой в съблекалнята и е толкова отделена че никой нищо не е разбрал?
после си си сменила училището... и никой не те попита защо? нямаш НИТО един приятел/приятелка който да е видял как онзи те тормози и преследва?
най странното е, че си достатъчно интелигентна да описваш такъв ужасен случай в много графични детайли, но не ти стига разсъдъка да кажеш нещо на някой... плюс - не казваш на гаджето си. плюс - той дори не забелязва... ще ме извиняваш (и другите поддържници) но тази история ми мерише на BS от километър!

М.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 22a9af77e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Най-добре кажи на родителите си! Моя приятелка преживя същото на 12 години! Първите 2 месеца никой.Това не и помогна той я ... още няколко пъти.После момичето ми каза , а аз говорих с родителите и.Повярвай ми това е единствения начин да се спасиш от този КРЕТЕН!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c8e8ec97ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   При мен засега е почти същото но аз съм малка и не съм изнасилена от такъв боклук но има един който ме заплашва казах му че обичам ДЕСКО но той не.
когато бях се приготвила с гаджето ми щяхме да излизаме навън тъпакът беше до варела и точно когато приятелят ми идваше ми свали обувките и ги хвърли в варела това е най малкото...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 89c0602490
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   На първо място моята майка ми е най-добра приятелка и добро и лошо си споделям с нея. Най-добрия съвет ще получиш от майка ти, така че без да се притесняваш говори с нея и ако трябва говорете с психолог. УСПЕХ тези трябва да се наказават, а докато траем може да има други изнасилени...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ba5e2bc061
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Моля ви, помогнете и аз съм със същия проблем, но съм с година по-малка от теб! Често влизам в този сайт, но не мислех, че ще открия някого с моя проблем! Сигурно няма да те успокоя, но знам как се чувстваш! Сигурно повечето ще си помислят че и аз лъжа, но не е така! Имам чувството, че няма да дочакам и края на тази година! Момчетата в моя клас ме опипват непрекъснато, а и в клас стоя до едно от тях! Вече не мога да изляза спокойно от къщата си! ПОМОЩ! :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7b5f0b1c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Мила не мога да повярвам че съществуват такива извреги като този... Чета историята ти за трети път и настръхвам само като си помисля какво е правил с теб. Трябвало е да се обърнеш за помощ към някой близък човек... А за онзи... дано не види бял ден, дано Господ го накаже много жестоко... Знам, че няма да го забравиш, но за напред се пази много и споделяй проблемите си. Успех и бъди много щастлива ;]

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d1ec41c3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Кажи на родителите си и на полицията.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: acaae662c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Спокойно, ще се оправиш. Мисля, че трябва първо да кажеш на родителите си и на гаджето си. И го направи тайно. Сигурна съм, че няма да разбере идиотът. Пък и от къде накъде родителите ти ще кажат на някого, за да разбере. И гаджето ти също, все пак нали те обичат. Занимавай се купон с приятелки. Ще ти се отрази добре. Кажи и на полицията, ще го издирят и ще го хванат. Ако пък случайно не е пълнолетен ще го пратят в детски затвор и после ще го измедтят от детският затвор в истински затвор.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7ad68c8528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   сагласна съм с №14 ....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 65c4387eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   първо, кажи на родителите си, зная че ти е трудно и че те ще са във шок, но ти си длъжна да го направиш, непременно преди да вземате некакви мерки обсъдете ситуацията до наи малкият детайл за да имаш некакви основателни аргументи или доказателства за да го накажеш както трябва, защото такава измет като тоя педераст долен заслужава да го ебат във всяка дупка по тялото. Извинявам се че сум вулгарен но не издържам когато чета такива неща, горе главата момиче, лошите неща се случват само на силните хора

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 06cdd14e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Сподели с родителите си :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 22456627a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Дръж се и по - добре поговори с родителите си. :-)

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5b9806d791
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Надявам се вече да си казала на родителите си... Това е много важно.

А относно истинnоста на историята - Имала съм опит за изнасилване, но година след това и аз бих го описала в подобен стил; може би такава е психиката на жертвата

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0e06057903
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Според мене първо кажи това на майка си а след това отидете заедно в полицията щом момчето е голямо с 2 години от теб значи е пълнолетен веднага ще му намерят място в затвора.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f78d6e24ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   кажи на родителите си те да кажат на полицията и да го тикнат в изправителен дом

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0e6c43e4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Милата... повярвай знам какво ти е.. изживявам същото.. и аз като теб не казах на никого.. нещата се влошиха, трябва да кажеш на вашите, в полицията, на приятеля си. Ако си замълчиш, ще съжаляваш много.. страданията няма да свършат ако не направиш нещо. Бъди, силна знам какво е.. с мен се случи преди 2 години и въпреки това още не мога да спя спокойно! Постъпи правилно и кажи на някого! Успях! :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bad0f513d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Към всички тинейджърки, просто не ходете като секс бомби и фолк певици и едва ли ще имате такива проблеми, аз защо съм нямала такъв за мойте 26г просто знам как да се държа и как да си подчертая сексапила и без токчета и къси полички! младото поколение каквото е извратено в момента ще се прекръстя

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: eeae0508f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Мила.. кажи на родителите си.. на приятеля си.. ще те разберат.. и дано всичко се оправи.. дано го тикнат в затвора!! Боклуци като тези не трябва да живеят!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7ad68c8528
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Прилича малко на измислено, ако питаш мен.... Все пак обаче е напълно възможно навсякъде се случват такива глупости. Ето например в Америка едни "полицаи" са изнасилвали 16 годишно момиче в продължение на два месеца и са я държали завързана във някаква къща. Ужас тая страна е отвратителна с пълно право Русия ги мразят, затъват все повече и повече. Всеки ден по американските новини все едно и също се съобщава кой кого убил а бе нямам думи просто.

Малко ми е странно аз, ако бях на твое място изобщо нямаше да го слушам на тоя лумпен - щях да кажа на родителите си, защото нямаше да съм виновна с нищо. Същото е и при теб.

Темата все пак обаче е стара, надявам се си се оправила с проблема и сега тоя си знае мястото. Щом ти си била тогава на 16 значи той е бил на 18. Или не знам как идва зависи от колко време е темата ти. Ако е навършил пълнолетие, което мисля, че е станало вече значи е подсъдим.

То по принцип и ако е малолетен пак е подсъдим де, ама бая трябва да се поухарчиш за да го вкарат в пандиза или му се налага не чак толкова строго наказание.

Според мен това е глупаво е малоумно. Щом е достатъчно голям за да изнасилва наляво-надясно момичета значи е и достатъчно голям за да си понесе последствията пък годините нямат значение. Каквото си засадиш това ще изжънеш няма как просто.


Падналото ангелче :*

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 18de9124ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Момиче аз съм момче, но и моят съвет е да кажеш веднага на родителите си :)
Дано да съм помогнал.
Чао!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2b775e25cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Казваш на всички възможни хора на които можеш да кажеш. Това е типична реакция на тая отрепка - използва твоя страх, а бас държа, че в момента умира от страх да не би да вземеш да изплюеш камъчето. Сигурно е казал на някоя и друга от своите скапаняци, но не смее да разтръби защото все някой ще го предаде в полицията най-малкото. Можеш да му провалиш целия живот. Всеки ще те разбере - ти не си виновна за случката. Могат преспокойно да го тикнат в затвора, а да видиш там как ще си играят с него. Нямаш си идея какви мръсни извратени цигани има там, тройно ще му се сипе кошмара който ти преживяваш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3e94aaac8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Обaдисе нa 911

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e14b5c03e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Там в съблекалнята нали си му казала че си девствена апък по горе си написала че те е изнасилил. На кое да вярвам?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8d6b2ae823
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Номер 47. тя го е казала преди да я изнасили. Като не разбираш не означава че, тя лъже

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a354583fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Не обръщай внимание на тези, които те обиждат. Те просто нямат друга работа и са решили да правят лошо впечатление и да се правят на много умни. Виж какво.. Наистина трябва да кажеш на родителите си и по - близките ти приятели. [казвам "по-близки", защото не на всички можеш да се довериш] Трябва да преодолееш страха, защото това е единственото решение да не ти се случи пак или не дай Боже "случва отново и отново". Разбирам те, притесняваш се от думите му, които гласят, че пак ще дойде при теб и пак ще те притеснява. Да, но помисли малко. Все пак, ако споделиш ще се вземат някакви мерки и с тези мерки ще се избегне всичко това.

Просто давам моето мнение и не само моето е такова. Надявам се да се оправиш и да не ти се случи отново.

Поздрави: Тити ^^

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2559c91c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   По-добре отиди в полицията!!! След като е на 18 направо ще го затворят!!! Няма какво да му мислиш има си присъда за изнасилване!!! След 10год. като го пуснат няма да посмее да те погледне от страх да не го върнат зад решетките!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4a5e856b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Аз те съветвам да се обадиш на полицията и да кажеш на вашите и не се притеснявай всичко ще се нареди ако направиш така.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ce78fb1bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   До последните няколко

Историята е писана преди 3,5 г. Според вас има ли смисъл да се обажда в полицията? Гледайте малко, преди да пишете.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 721f440283
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Дано вече всичко да е наред :) ???

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1afe8bdd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Ако кажеш на приятеля си, той може да остане с впечатлението, че му нямаш доверие и може да ти се разсърди.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2f612cbbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Познавам изнасилвачи. Техният най силен коз е страхът и срамът на жертвата. Те ЗНАЯТ И СА УБЕДЕНИ че няма да бъдат наказани точно заради чувствата на жертвата. Късно е вече за полиция но кажи на вашите и гаджето си. Върви при него и му заяви че ако се повтори всички ще разберат и ще го съдиш. И знаеш ли кои са най неуважаваните затворници... изнасилвачите. Погрижи се да го тикнеш там. Те другите затворници ще се погрижат за него. Направо ще го разкатаят. От старите пандели има и такива дето имат изнасилвани роднини. Направо ще му го върнат стореното на теб. Не се предавай. Върни му го!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8c4ceb1c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

61.   До номер 3,4,5 какви боклуци трябва да сте,за да казвате ,че лъже

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fcab4eb488
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

62.   Обади се на полицията. Този... Не трябва да е свободен.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1476ba4000
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   Авторке виждам, че историята е стара но ако нямаш нищо против и си следиш все още историята моля те кажи какво направи, само ако си съгласна.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 943eb92955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

65.   Преди около 2-3 години братовчедка ми я нападнали едни цигани на село. Съблекли я, приклещили я, щели да я изнасилят, но тя някак се отскубнала и казала на баща си. След няколко дена се събрали десетина човека, намерили мангалите и им свалили кожите от бой. От тогава тия същите не се мяркат вече на село.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 721badf258
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

66.   До N 14:Не е бил скрит в съблекалнята, а зад вратата. Не е извикала, защото страхът е надделял и е загубила самообладание. Не съди за ситуация, в която самия ти не си бил. Авторката сама казва, че се е задушавала от сълзи, малко е трудно да се задушаваш и да викаш едновременно нали? Освен това след като вече се е случвало, не всяко доскоро девствено момиче ще допусне да да я видят гола и в положението което е.
В две от училищата, в които съм учила, съблекалнята е на такова изолирано място, че не 20 минути, а два часа да викаш, няма да те чуят, ако случайно не мине човек наблизо. Освен това, той едва ли е действал сам, вероятно е имал съучастник, който е пазил отвън.
Описанието е изключително интелигентно, предвид, че момичето пише и трепери при спомена. Ако не бяха детайлите, повечето коментатори биха го взели за фантазия, а то очевидно не е.
Има родители, които уважават избора на децата си, а колкото до бившите съученици, какво ги интересува?
Много хора са забелязали поведението и на насилника и на жертвата, преди и след събитието, но не знам колко от тях са се усъмнили.
Подразбира се, че връзката й с приятеля й на този етап е била още платонична, а не всички момчета разучават интимните зони на гаджетата си.
Към останалите и до авторката с голямо закъснение:
Какво ли може да е станало?
Или онзи благоразумно е спрял с обажданията, предвид, че един път му се е разминало и няма смисъл да се набутва в шамарите, или я е причакал някъде, за да я уплаши до смърт и да й припомни да мълчи. Авторката е запазила тайната в себе си с всички негативни последици от това, а много вероятно е съсипала и връзката си след години и целия си интимен, социален и емоционален живот. Колко жалко... и само като помисля, че гимназията, която е напуснала е била силно, елитно училище с възможности... Поне доколкото съдя по стила и грамотността ( без значение трите правописни грешки).
А чудесно е можела да се възползва от ситуацията, за да го накаже адекватно и навреме.
Учудвам се, че я е посъветвал професионален психолог, и не й е обяснил, че опасенията й са неоснователни, че онзи я манипулира и насаденият й страх е неговия единствен коз. Той точно за това е издирил координатите и я е търсил, след като не я е видял сред съучениците й на първия учебен ден. Изпаднал е в паника, защото отлично е знаел, че докато го вижда, ужасът от преживяното ще е налице и съответно мълчанието на авторката, а напускайки общото училище, тя е извън негов контрол. Той е можел да я тормози и преследва по телефона месеци наред, но не и да има безумието да повтори престъпление, от което се е измъкнал безнаказано само преди година.
Момичето е достатъчно умно за нейните, тогава 16 години, да съобрази, че няма смисъл да ангажира полицията и съдебната система без доказателства, но е можела да направи нещо друго. Можела е спокойно да си осигури възможност да записва разговорите сама и с целия материал да отиде в най - близкото районно, или да отиде първо в районното, за да й кажат как да го направи. След това лично да влезне в контакт с насилника(атаката е най -добрата защита), смело да заговори за събитието, да припомни всичко, което се е случило изречение по изречение, с цел онзи да потвърди и допълни, а най-добре да го предразположи да говори сам и по този начин думите му да прозвучат като чисто самопризнание, включително лично да потвърди заплахата си. После не просто да разкаже вкъщи и да предостави разговорите
, но и да мотивира родителите си да го съдят, незабавно
да подаде иск, за да започне съдебно разследване веднага, докато той е още в в бившето й училище,
за да бъдат разпитани учители, ученици, персонал, а похотливеца да бъде, не просто разследван, но и орезилен в неговата абитуриентска година. Аз като родител бих съдила и училището. И вярно е, че без доказателства е нямало да постигне присъда, камо ли ефективна, но поне към сегашния момент да е удовлетворена, че нещо е направила, за да се защити, а едва навършилия пълнолетие престъпник
да потрепери на свой ред дотолкова, че да му е обица на ухото за цял живот.
Колкото до родителите, те са се сетили веднага, още на същия ден. Няма средно интелигентен човек, на който детето да изпадне рязко в тежка криза с признаци на анорексия и това да не е първото нещо, за което да помисли. Те затова са и приели, авторката да смени училището и телефоните без никакви аргументи от нейна страна. Не са я притискали с директни въпроси, или, за да щадят и без това разбитата й психика, или
защото сами са се бояли от отговора и не са знаели как да я успокоят и изправят на крака.
Ситуацията с приятеля й е малко по-деликатна. Зависи от взаимното доверие и какъв човек и той.
При всички положения по-добрия вариант е бил да съобщи веднага, докато споменът за състоянието й от преди година е бил пресен, а поведението й показателно, отколкото непосредствено преди да преминат към интимност, когато трудно ще го убеди, че е била именно изнасилена, а не в паралелна връзка. Но първо да се довери на родителите.
Историята е много стара. Силно се надявам авторката отдавна да е забравила и сайта и темата си , да води пълноценен живот на млад човек и да се е излязла от преживяното като победител, въпреки опасенията ми в началото.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aa482210bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

67.   Е как така са те изнасили и две години след това продължаваш да си с приятеля си, той не иска ли секс и ако да правите ли, ако не какво обяснение му даваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker