Защо родителите ми правят секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97007)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22812)
 Секс и интимност (11264)
 Тинейджърски (20216)
 Семейство (4859)
 Здраве (7822)
 Спорт и красота (4076)
 На работното място (2168)
 Образование (5942)
 В чужбина (1300)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1505)
 Други (13200)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо родителите ми правят секс?
преди: 5 години, 4 дни, прочетена 8034 пъти
На 14 години съм, момиче.
На няколко пъти съм хващала родителите ми да правят секс, което въобще не ми харесва. Те естествено, не знаят, че съм ги виждала. Още като много малка една нощ ставах за вода чух странни звуци и понеже тогава не разбирах помислих, че е нещо лошо приближих се до тяхната спалня и видях как баща ми прави орална любов на майка ми. Само тогава и единствено забелязаха, че ги гледам и веднага спряха после баща ми ми обясни, че го правят това, защото се обичат... Принципно вече като чуя такива звуци дори не си правя труда да ходя да ги видя, защото ми е ясно какво правят. Но примерно вчера се прибрах някъде към 18часа бях излязла с приятели и още като отворих входната врата и чух, че отново го правят не ми беше удобно и затова отново излязох и изчаках да мине още един час и се прибрах все едно току-що се връщам :) Освен това редовно в общия кош за боклук има редовно хвърлени презервативи и опаковки от някакви мазила! Нормално ли е родителите ми да правят все още секс, майка ми е на 34, а баща ми на 36?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 дни
hash: ebede624c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Родителите ти правят секс, защото са ЗДРАВИ и млади човешки същества, живеещи в двойка. Секс без любов може да има, но любов без секс не оцелява дълго - може би би следвало да се радваш, защото поне няма да си дете на разведени родители като повечето си съученици.
Стига слухти около родителите си, а живей свой си живот. Може дори да правят второ дете - от това ли те е страх?
Иначе би следвало да са по-дискретни както и ти. Очевидно чакат ти да си навън някъде или да си заспала, а ти пак им влизаш в стаята. Защо?

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 7195706ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

4.   Ако бях на мястото на баща ти, такъв пердах щях да ти хвърля, че като чуеш друг път "подобни звуци" сама да се сещаш да се пръждаосваш от къщи!
Не ѝ харесвало! Коя си ти бе? ! Вчерашна пикла! Още с жълто около устата. Тон в живота на родителите си тръгнала да дава...
Грешката на хората днес е, че не пердашат хубаво разглезените пикльовци като вас, иначе щяхте много добре да си знаете мястото - а именно, че светът не се върти около вас и вашите прищявки.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 5d6c88387c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Родителите ти са много млади хора, разбира се, че ще правят. Когато бях на твоята възраст майка ми забременя с брат ми. Няма нищо лошо в това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: 160e97502e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Нормално ли е родителите ти да правят секс все още, при положение, че са на 34 и 36 години? !? ! Ами, не, как ще е нормално, направо им давай по един бастун и ги пращай в старческия дом...
Сега сериозно- разбира се, че е нормално да правят секс, те са хора и явно се обичат все още и това е нещо, за което ти трябва да се радваш. И 2- мата са много млади още (колкото и невероятно да ти се вижда това) и имат нужди, и още много дълго ще правят секс, та те са в разцвета на силите си. Единственото, което можеш да направиш ти по темата е, да ги помолиш да използват отделно кошче за боклук или да не си изхвърлят презервативите така, че ти да ги виждаш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 865ddf5fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Влез в им в стаята и им кажи да го правят СЪС ПРЕЗЕРВАТИВ, ако не възразяват. Номер 1, аз точно от това се боях, като бях малък, ти мислиш ли си, че тя иска още едно дете? Може и да не иска. Посъветвай ги да не напират толкова за бебе и им напомни, че не са кралски особи да си правят чавета когато си поискат и ти си най-важна сега, а не тъпото им новородено бебе!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 748c5420d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ако и в 30-те си години не е нормално да правят секс, то не знам кога. Може би на 13 според твоите представи. Да, само че вие на тази възраст само си мислете, че знаете какво е секс.

Иначе те имат вина до толкова, доколкото не са достатъчно дискретни. Можеше да си увиват в хартия презервативите, преди да ги хвърлят и да си заключват поне входната врата, като оставят ключ отвътре, но чак да изискваш да не правят секс, нямаш такова право.

Знам, че може би се чувстваш игнорирана, когато те го правят или че едва ли не според твоите представи майка ти трябва по цял ден да плете и мие чинии, а баща ти само да чете вестник и да гледа тв, но колкото и странно да ти е, те са в разцвета на силите си точно сега сексуално. Да не кажа, че поне още 20 г. че и повече могат да си правят страхотен секс.

Няма значение, когато пораснеш още 5-10 г. ще разбереш.

Върни се на темата тогава и ще се смееш на себе си.

Аз също съм бил в твоето положение на твоите години и сега ме хваща срам на глупостта ми тогава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: 142f962979
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Трябва да се радваш, че правят секс след толкова години брак. Обикновено или се отпускат и ги е гнус, намразват се, или ходят по "чуждо". Нормално е човек да води полов живот дори до 60 години.
А щом има презервативи - няма да имаш братче или сестричка, спокойно. Сигурно си мислят, че вече си голяма и няма причина да бъдат толкова дискретни.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: b0183f29d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Секс хората правят до поне 50 - 55 години, а има и феномени, които правят секс и на над 70. Преди няколко дни ли, седмици гледах предаване някакъв дядо на 90. Тъй че, за мен човек е млад докато не стане дядо. И както каза другия коментар, живей си живота.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: f1790fec49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Спокойно и моите правят ,а са на 40. Нормално е ! :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: d084eb7bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Какво е ненормалното тук? Те съучениците ти правят а родителите ти защо да не го правят това не е престъпление а нещо съвсем нормално още си дечко затова си така иначе връзка без секс е невъзможна а те не са на 50-60 че да не правят любов о боже тъпотия от всякъде е това млади здрави хора защо да не го правят а ти защо им пречиш все пак ти ако правиш секс и те да влязат няма да ти е приятно нали?? я се осъзнай и ги остави да се обичат какво е това нахалство от твоя страна. Мойте родители едно че са разведени но майками имаше приятел и като искаха да си правят секс си го правеха знаех ма не ходих да им света дори съм оставала в приятелки за да не им преча понеже на мен няма да ми е приятно те да ми се пречкат ако аз го правя приеми го млади са обичат се това е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 7ff6816e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   34-36 годишни и естествено ти се виждат като 100 годишни:) Те направо са си млади и се радвай, че правят секс помежду си, а не с някого другиго навън. То не че е изключено, но едва ли. Да, би следвало да са по-дискретни, но то си е сложна работа в жилище от две или три стаи и ходещи посред нощ тийнейджъри.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: cd140f80fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мила, ще започна отзад напред.
Моите родители са на 73 и 78 години. Сега баща ми е почти лежащо болен. Майка ми е онкоболна от 12 години, но е на крака и се грижи за него. Цял ден се върти около него, татко е усмихнат, говорят си постоянно и често ги сварвам - мама стои седнала до него, държат си ръцете и тихо си хортуват. Имат много теми за разговор. Знам, че още се обичат. Като дете НИКОГА не съм ги сварвала или чувала да правят секс, отивах да се гушна при тях понякога сутрин в неделя. Със сестра ми имахме едно щастливо детство и сега вече знам, че за да са щастливи децата, първо трябва да са щастливи родителите. А ключът към щастието в една двойка е секса.
Сега съм на 47. Повярвай, хората правят секс и на 40 и на 50 и на 60... Родителите ти са още много млади. Единствената им грешка е, че са допуснали да ги чуеш. Ако си близка с майка си, леко й подскажи, че си ги чула. Вече си в пубертета, трябва да порастнеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: d3f474bddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Това е живота... Като пораснеш са разбереш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 9007201470
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Всеки си има своите нужди! Какво като само по на 34 и 36? Казваш го все едно само по на 60-70. :Д :Д Това си е нещо съвсем нормално. Радвай се, че се обичат! :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 1d5c2079e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Имам изненада за теб. Хората правят секс и на 80! Да ти е хрумвало, че вашите все още се обичат? И че имат пълното право да изразяват любовта си? По притеснително щеше да бъде ако не правеха секс, тогава да се тревожиш, че не се обичат или за болни. Секс, миличка е най-нормален израз на любов и всички правят секс, включително и хора на два пъти повече години от родителите ти. Обаче си малка и си мислиш, че секса е само докато станат родители, нали? Е, грешиш.
А и един съвет, гледай си твоя живот и не притеснявай родителите си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 3f066eea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Напълно съм съгласна с авторката, не е много приятно да видиш баща си да прави орална любов на майка ти!!! но са много млади така че още дълго време вероятно ще правят секс ;)

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 67e341cce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Мила, вашите са големи хора и е нормално да показват любовта си по този начин ще го разбереш някой ден като станеш на тяхната възраст. И какво като са на 34 и 36 те са млади още не са на по 70. Макар, че някои хора го правят и на тази възраст. Вместо да се радваш, че се грижат за теб, осигуряват те материално и ти търпят капризчетата ти си седнала да ги упреквнаш тука. А по- добре ли щеше да е да не го правят да са заедно още само заради теб, защото любовта им вече си е отишла а? Просто ги помоли другия път да бъдат по - дискретни и ако го правят докато си вкъщи поне да се заключват и да изхвълят боклука. Ако си гледала сериала " Моделно семейство " там имаше серия, в която децата хванаха родителите си голи в спалнята. В началото им беше неприятно, но все пак приеха, че се обичат и им подариха за годишнината ключалка, за да бъдат по - дискретни от тях!

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 160e97502e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Номер 7, ти ок ли си? ! "Тъпото им новородено бебе"? !? !? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 дни
hash: c72932d360
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   След няколко години и ти ще го правиш и няма да ти е толкова странно. Ако обичаш да гледаш филми си пусни сериала "Сексът и градът" да видиш колко секс правят 35-40 годишни необвързани жени в Манхатън. Надявам се да ти е интересно :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 84a903ad99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ами не разбирам защо се оплакваш. Вярно най-вероятно е неловко, но...
Нашите дори не спят в едно и също легло. Или стая. Постоянно се карат. Бих се зарадвала ако ги хвана да спят заедно. Честно казано струва ми се странно че не изпитват никакво привличане един към друг. И понеже често стоя будна до изгрев съм сигурна че не се промъкват или нещо подобно.
А ти се оплакваш, че твоите правят секс. И аз съм на същата възраст като теб и не разбирам що за детинска мисъл беше цялата ти история. Хората правят секс когато се обичат. При нашите един вид просто чакам малкия ми брат да порасне достатъчно за да ни кажат че се развеждат. Отдавна съм сигурна че не се обичат.
Надявам се скоро осъзнаеш че си в грешка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 871fb7ea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Номер 4.... защо да я бият? Всичките камуняги сте такива, при всяко едно нещо-бой!
Примерно, аз моето дете никога не съм му посягал, достатъчно е да му кажеш какво трябва да направи. С боя най-много да те намрази от малък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 ден
hash: 3f066eea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Като не са правили див, разкрепостен и секс навсякъде, когато им е било времето, а са бързали да правят дете на по 20 години така ще е сега, ще правят секс сега ;) Какво да се прави

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 3f066eea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   От Авторката.
Благодаря изключително за мненията ви <3
До номер 2, защо толкова злобно реагираш? Какво общо има боя с това, че съм ги видяла да правят секс? Пък и ако беше достатъчно разумен щеше да видиш, че съм написа, че само веднъж съм ходила в стаята им когато са правили секс и тогава съм била някъде на 7-8 и не съм знаела въобще от какво са предизвикани въпросните звуци! Вече от тогава насам както съм написала, не си правя труда да ходя в стаята им. Много тъпо от твоя страна изказване и благодаря на Господ, че нямам родител като теб, който ако има някой ден деца ще ги бие хаха!! За разлика от такива като теб, моите родители не ме възпитават с шамари.
Знам, че родителите ми са много млади, имам най-младите родители от класа ;d но категорично не искам да имам брат или сестра, никога не съм искала и просто не искам и сега. След 4 години ще съм пълнолетна, просто толкова голяма разлика не не не искам :)
Просто аз смятам, че секса е примерно от 14 години до към 30 през тези 15 години секса може да бъде правен за удоволствие и вече като наближиш 30 да бъде средство за правене на деца. Така ги виждам нещата сега :)
Отново Благодаря за мненията ви, разбирам че е нормално да правят секс. Просто ми е неприятно да ги чувам и виждам, но явно наистина е такъв живота.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 3f066eea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Защото им се прави може би?? за поред благодаря, че нямам дъщеря и че не съм руса..!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 часа
hash: 0ef86e3ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   До 4 ей такива злобни и посягащи 'родители' са за болница, че и затвор. Как не те е срам да говориш така!
....иначе се радвай, че са секдуално активни ама е неприлично да ти го навират в лицето

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 часа
hash: a81b7ca5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Може би вместо да правите напдаки към момичето, чието мнение за нещата е в следстве на неадекватната ни образователна система и разбирания за това, кое трябва и не трябва да казваме на децата, можеше да и обясните по спокойно, че хората правят секс през целия си живот, основно за удоволствие, и го правят през целия си живот, от момента в който са готови физически и психически.

 
  ...
преди: 5 години, 6 часа
hash: f4f8bb3454
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Скъпа авторке,

Жена на 30 години съм и все още не съм стигнала до етапа сексът ми да бъде с цел създаване на деца. Вероятно сега не го вярваш, но най-хубав секс за жената е този след 25-годишна възраст, защото тогава всичко е много по-осъзнато и й носи повече удоволствие. Родителите ти са нормални, здрави и все още млади хора. Сега може да мислиш, че сексът, дискотеките и пр. са за хора под 30, но, повярвай ми, след време ще си промениш мнението. Най-хубавото да си на 30 е, че вече можеш да си позволиш повече неща - наприимер: можеш да правиш секс в луксозен хотел с рум сервиз (а не на задната седалка на кола), в собствения си дом (защото не живееш с родителите ти), да си купиш скъпо бельо или секс играчки. На 15-20 нито имаш житейския опит, нито средствата да си направиш да ти е наистина хубаво.

Моля те, престани да се изживяваш като жертва. Родителите ти не правят нищо нередно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 часа
hash: 8f6e266b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ами те ако не правеха, нали се сещаш, че теб нямаше да те има

 
  ...
преди: 5 години, 1 час
hash: cd69a428a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Аз не виждам проблем, те се обичат и се отдават един на друг. :)
-КИА-

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: df2219f64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Това, което правят родителите ти си е нещо съвсем в реда на нещата.... Те нямат вина, че изолациите на жилищата е такава и се чува. Приеми го с разбиране и бъди доволна, че се обичат.
Секса не е само за правене на бебета, той е за наслада между двама души, които се обичат. Той дава пълнота на връзката им и е висша изява на любовта. Колко жалко, че в масовата ни култура секса е представен като нещо пошло, долно, низко или срамно. Ти не го мисли по тоя начин. Какво по-хубаво, че има интимност между тях.... Защото всички знаем колко е хубаво, когато в къщи има топлина и любов. Колко е хубаво, когато мама и татко се обичат и има една хармония и спокойствие, което е много важно и за вас -децата, нали така?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 67a2a27e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Родителите ти са хора, които явно се обичат и имат желание да бъдат един с друг- това освен да те радва и да си щастлива за тях, не знам. Не забравяй, че и ти един ден ще станеш на техните години и ти ще имаш съпруг и ще искаш да се усамотиш с него, така че, надали ще ти е приятно детето ти да влиза в стаята, с цел да ви засрами и после да го е гнус от вас. Но ти не си малка вече, би трябвало да знаеш че възрастните правят секс, а и те са даже са си много млади пще, независимо, че на теб може да ти изглеждат пенсионери. Вярно, може да са били малко по-шумни, но ти бъди малко по-тактична.
Ж43

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1d5c2079e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Миличка, имам новина за теб и баба ти и дядо ти правят секс! Ти ако си мислиш, че секс се прави само до 20 или докато се роди детето, си в голяма, ама огромна грешка! Да, доста е конфузно да хванеш вашите в такъв момент, обаче това наистина значи, че се обичат и е напълно нормално. Ти да не предпочиташ да се карат? Така, че не се ври между чаршафите на вашите и ги остави да се наслаждават на любовта си. Това, което правят е най-най-най-нормалното нещо на света!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d9ef251e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   E няма само ти да правиш секс я ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5c12f52993
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Мила разбери, че и майка ти и баща ти са хора и си имат своите нужди. Още си на 14 и поне още няколко години вечер ще си в къщи или ще се прибираш по-рано, значи ли това, че те трябва да спрат да правят секс ?! Сексът в едно семейство не е случайно, а съвсем редовно занимание. Просто свикни с тази мисъл, и няма да се дразниш толкова...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 297b8b9550
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Мен пък ми е супер смешно как се палите и то на тема отпреди 3 години. Явно е, че сте много жалки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 631aba6980
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   За едно дете е трудно да прумее това за родителите си и му е странно , но нали и ти от секс си родена .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5b51473518
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Аз пък не съм хващала родителите ми докато пряват секс, само съм чувала доста подозрителни знуци, но не съм тръгнала да им светя. Въпреки това мама един ден си ми каза в прав текст, че с баща ми още го правят и това, че имаме голямо дете не означава да спрем да правим секс. Никога не ми е било гадно или нещо такова все пак са ми родители, обичат се, няма нищо лошо в това. Ти след време като станеш на техните години и ако имаш мъж кайто обичаш и ви се прави секс, приятно ли ще ти е детето ти да мисли, че това е гнусно. Не нали? Опитай се да си преобърнеш мисленето и да го погледнеш от добрата страна, че дори и да чуеш или ги видиш се опитай да се радваш за тях, че все още се желаят, а това означава че се обичат и не си изневеряват. И също спри да си представяш картинката или какво и как правят и няма да ти бъде толкова гадно... ;) :)
Ж16

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9e19548414
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   И аз ги чувам по някой път, моята стая е до спалнята. По-гнусното е, че съм чувала как майка кара баща му да я оправя отзад, тогава и пъшкането и се променя... Как може жена да иска такова нещо!? Но от този случай вече си слагам слушалките и слушам музика, че иначе ще се изповърна...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9e19548414
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Ами да ти кажа и на мен винаги ми е било странно на тази тема. Аз моите никога не съм ги виждала, преди чувах някои звуци, но гледах да не обръщам внимание и да не мисля по темата много, защото ми ставаше едно такова... Моите вече са по над 40 и дори мислех, че вече не правят. Но преди 3-4 месеца, когато веднъж се скараха много яко, майка ми дойде да спи при мен и по едно време посреднощ баща ми дойде в стаята и я събуди да и се извинява.. тя стана и отиде с него в другата стая и се разправаха там, а аз се бях направила на заспала... По-късно затихнаха и от вътре ми беше притеснено някво о викам ще отида да видя дали всичко е наред, голяма грешка.... Като им наплижих стаята самоо.. скръц-пръц, ъх-ох :D И вече от тогава си забраних да ставам посреднощт, освен ако не е тежък случай нещо... :D Но да ти кажа като изключим малко шока и леката погнуса на момента, след 2-3 дни се радвах някакси, че все още се обичат, само да не ми се налага пак да хващам... :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c7ad4b018b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Аз не съм имал случаи чак да ги хвана да го правят, но като по-малък съм ги виждал да спят голи, намирал съм презервативи в коша (което и до сега се случва), но поне тогава не беше голяма рядкост да ги виждам голи и като че ли тогава поне майка ми по се криеше от мен. Сега си се съблича по бикини, сваля сутиени... и въобщее не и пука от присъствието ми. Баща ми и той, понякога излиза от банята без хавлия. Ама какво да ги правя, шантава работа са родителите, но гледай по-широко скроена на тези неща :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: d9ddf75ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Щях да пиша нова тема, но като видях че има такава ще напиша тук... Абе хора направо съм в шок-потресена, до скоро дори не знаех нашите дали още правят секс..е само подозирах щото ги виждам да се целуват с език все още, но викам щом не ги виждам или чувам, не ме интересува.... Докото онзи ден просто случайно им чух някакъв разговор за клизми, анален секс и кви ли не гнусотии....напраавоо съм потресена, не съм очаквала това !!! Нашите на външен вид въобще нямат вид на такива хора и вие ако ги видите няма да повярвате че правят такива неща... Не знам, според вас нормално ли е това за хора на над 40 ??? Айде за секса разбирам(но само да не ги чувам), все пак е по-добре от това да се карат, но за такива гнусотии ??? Да ходиш да си правиш специално клизма за токова нещо ?? Малее...те сигурно и свирки-мирки правят, незнам животът и представата ми за тях вече няма да е същата, само това ще ми е пред очите....

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: df79662e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Човек естествено че ще правят секс те са млади и това означава че са здрави е виждам че статията е статична от преди 4г. е но пак са млади те и на 56 да станат пак ще си правят секс. За мен малко е неестествено да си хвърлят презервативите в кошчето и ти да ги виждаш а по нормално е да са в някое кошче в което не ги виждаш или всякакви други неща които хвърлят затова малко съм съгласна че не е нормално

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker