Ударих го и сега той не иска да ме вижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ударих го и сега той не иска да ме вижда
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 3036 пъти
На 16 съм, от 6 месеца си имам гадже, който е на 22. Запазете си коментарите от типа на "Ти си малка за него". Не съм някаква кифличка, аз съм мъжко момиче и знам с какво съм се захванала. Но не искам да се откроявам от темата.
На 3 септември гаджето ми имаше рожден ден. На рождения ден той покани бившата си, както и едно друго момиче, с което преди се е занимавал и това много ме ядоса. Защото той ревнува от всеки, но когато аз го правя - не съм права. И защо ще ги кани тези гаднярки, които са се отнесли с него като с пълен боклук. Замълчах си, защото все пак беше неговият рожден ден и не исках да му го развалям. После, на рождения ден се напихме яката. Всички танцуваха, въргаляха се по пода, а аз бях седнала на масата и реших да надникна в неговия телефон, който беше пред мен (имам му доверие, но нещо ме глождеше) - и видях, че си е писал целувки и с двете по-рано и други глупости. Толкова бясна бях, че щях и тримата да ги пребия на място, но реших точно този ден да не повдигам това на въпрос. Да, обаче, после един от приятелите му ме покани на танц и като затанцувахме и моят ни видя, се разсърди, дойде при нас и ми каза: "Благодаря и на двамата, че ми провалихте рождения ден. И аз ви обичам! ". Това ме изкара извън нерви, защото той изревнува заради един танц, а самият той прави какви ли не простотии. Тогава го дръпнах в другата стая и там му се развиках, не му дадох думата, той ме прекъсна, като продължи да настоява, че аз съм грешната, а той правият - и накрая му ударих един силен шамар, след който си тръгнах и изтрясках вратата. Вечерта му се извиних, но той ми каза, че повече никога не иска да ме вижда.
Сега честно казано - чувствам вина. Обичам го много ясно, дори нямам против да имаме отворени отношения, но не само в негова полза. Заболя ме, че не ми е споделил, а крие неща и ме лъже. Аз ненавиждам да ме лъжат. И все пак си искам момчето. Как да му се извиня, като той не ми вдига, блокирал ме е във всички социални мрежи, не ми отваря вратата в тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 64dad5b329
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си постъпила правилно като си се разстроила от поведението му, но не е трябвало да се държиш като луда, а просто трябваше да си тръгнеш. Сега ти си лошата. Иначе той и без това е търсил повод да скъса с теб, за да си ч... а какичките - защо се занимаваш изобщо?
Ако искаш отворени отношения, защо започваш връзка?
Просто си живей живота, явно още ти е рано за връзка така или иначе, а за този си била просто поредната в колекцията. Случва се - не се занимавай с него, ще си загубиш времето само.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 123d2c2e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, ти не си малка за него, а си малка по принцип, а той е по-малък и от теб (на акъл).

Освен че е малък е и невероятен наглец, който не стига, че е виновен, ами се опитва да ти вмени на теб вина, освен че не се извинява.

Като казах "извинява", трябва не ти, а той на теб да се извини. Ама така както го описваш, едва ли.

Тази случка е в твоя полза, защото навреме си го разбрала. Доста по-голям съм от теб и сериозно ти казвам, че с такъв не си заслужава да се занимаваш.

Знам, че го искаш и ще ти е трудно без него, но повярвай ми за твое добро е. И скоро ще го разбереш и сама.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2f7b44adba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Какъв е тоя пульо, където си си намерила? Този го зарязвай и си намирай друг. Поканил си 2-те бивши, а ти един танц с момче ли не може да имаш? Досега никога не съм виждал мъж да се сърди, че момиче го е ударило, та то е смехотворно. Този явно е мамино синче.
Изобщо не се занимай с него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c854fd9a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   и двамата сте незрели и инфантилни индивиди, които си мислят, че нещата се оправят с крясъци, обиди, шамари, ровене в телефони и др. Проблемите се решават с разговори, обсъждане и взаимни компромиси. Като крие неща от теб, сядаш, казваш, че не ти е приятно, обясняваш спокойно и разумно. Ако е твоят човек (обича те, уважава те, държи на теб), ще си коригира поведението, или поне ще опита. Ако не, значи не държи на теб или просто сте много различни и не сте един за друг.
на конкретния въпрос: не можеш да го накараш да те изслуша, още повече щом ти самата не си го изслушала тогава. вземи си поука и друг път се дръж по-разумно и цивилизовано с хората.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1c0934499b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честно казано хубаво си направила.Да не ти пука.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 07ae8b78c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   " и накрая му ударих един силен шамар, след който си тръгнах и изтрясках вратата. " - случаят е за психиатър, само той може да ти помогне!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 753f067330
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   За какво да му се извиняваш? Че го ревнуваш основателно ли? Нещо различно ли очакваш да се случи, след като му се извиниш и той ти прости? Ти достойнство нямаш ли? Много си проста щом сама се буташ в проблемите.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a131c3c98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като гледам какви са ви отношенията, най-добре се разделете преди да сте се изпопребили! Ти на това здравословни отношения ли му казваш? Той се лигави с бившата, ти му удряш шамари... страшна любов! Направо се разделяйте и кой от къде е, че накрая ще стигнете до спешното. Това са всичко друго, но не и здравословни отношения!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9a842bedc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Наивна си как може той да те прави на шматка а ти да го искаш будала такава такива мъже шута и до там моя приятел когато ме е лъгал и дума не е смеел да ми каже освен са бърза да се извинява крещя викам и мълчи щото няма хънта мънта иначе си тръгвам и край а ти как може той да те лъже да им пише да ги кани и т.н. да те блокира а ти патето да умираш за него я не се излагай този да го наплюеш не заслужава годините не са от значение важен е характера а той тоя хем на години а е по зле от лапе пълен идиот !! Не съжелявай а си намери едно свястно момче такива като този не ти трябват пълно е с боклуци като него не се моли не се излагай смешно е а като го знае ще те прави на шматка на първо място си жена и нетрябва да го допускаш това!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2ecf629aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Радвай се, че се сърди! И аз като теб много обичам моя приятел, но ударя ли го знам, че и той ще ме удари и то не веднъж и не леко като мен...

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5f0bba0476
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От авторката: Благодаря на хората с добронамерени съвети, както и на другите. Говорих с него и решихме, че можем да бъдем добри познати или приятели, но нещо повече. Разбрах, че вината не е само в мен. Той ми обясни, че просто му е "жал" да отреже момиче и се чувства гадно, затова им пише, но все пак казах, че всичко е до там. Известно време ще ми липсва, но за момента трябва да съм сама, има време за връзки, сега ще се забавлявам! И да, той е лигльо, чак след като видях коментарите ви, осъзнах това.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d919b9a72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Според мен правилно си направила!
Права си за себе си.
Да кани бившите си при положение, че и ти ще си там, да си разменя целувки, дори и вертуално е дразнещо!
Разбирам те защото и при мен се случи същото.
На рождения си ден обръщаше само и единствено внимание на бившата и това беше ме изкарало извън релси.
Толкова ядосана, че невиждах 2.
Затова те разбирам и ще те посъвтвам да го оставиш.
Не се занимавай снего, очевидно е играч и не му пука зс теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ab0e0721e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   И двамата сте... "нямам думи". Хвани единия, удари другия. Ти не си права, защото казваш, че не си кифла, а си направила точно кифленски номер- на рожденния му ден да го удариш и да си отидеш. Сигурно после са го питали защо му е зачервена бузата и къде си ти. Най-вероятно са чули и скандала ви и той е излязъл "мъж под чехъл". Той пък от своя страна не е прав да се държи като Дон Жуан, а да ти държи на теб сметка. Според мен най-правилната ситуация е да не ходиш на рожденния му ден при положение, че е поканил бившите си 2 приятелки. Но станалото станало. Сега се пробвай да оправиш нещата като му обясниш защо си се държала така. Ако в крайна сметка не разбере от дума - шут и следващия.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: aa27b1356e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Леле.. много мразя той да е виновен за нещо и накрая пак аз да съм виновна и да трябва да се извинявам.. wtf
Сподели какво стана и дали се оправихте!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f1898d007d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Мъжко момиче, шамар... непривлекателна?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 40f2cae441
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ударих едно момче извиних му се, но то ме блокира на всякъде... аз много го харесвам, но и той ме харесва просто искам да му се извиня защото ми е много скъп....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker