Секс с презерватив и секрет в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Секс с презерватив и секрет в мен
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2254 пъти
Здравейте. Онзи ден за пръв път правих секс с гаджето ми, а и попринцип ми е за първи път. На него също. Използвахме презерватив Durex, но го сложихме с голям зор. Не беше повреден преди акта. Правихме каквото правихме, не ме боля, даже изпитах удоволствие. След това той отиде до тоалетната за да го махне. Каза, че не е скъсан или нещо такова. След това се прибрах. не спах у тях. Забележих, че по срамните устни и около вагината имаше някакъв секрет. Беше прозрачен, може би много леко бял. Беше слузесто. Притесних се да не би да е попаднала сперма някак си. Няма как да попадне, освен ако не се е скъсал, а той каза, че не се е. Сложихме го преди всичко и го махна точно след акта. Аз, обаче, съм неопитна и не мога да различа спермата от вагиналния секрет. Менструацията ми свърши преди 3-4 дена, ако това има значение.
Умолявам ви да публикувате историята ми, защото се притеснявам наистина много. Също така ще помоля за мнения. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2b05973ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Секретът най-вероятно е от теб. Дори има жени, които имат чисто бял секрет и така нататък, НО ти трябва като момиче да проверяваш след акта кондома, а и да знаете как се слага правилно. Важно е другия път на спокойствие ти да му сложиш да кажем кондома, а преди това да прочетеш листовката внимателно. Важно е особено да внимавате да няма въздух и да е развит, да е сложен от правилната страна и ако сте объркали се взима нов кондом. В началото доста ще бъркате и затова ви препоръчвам да не ползвате толкова скъпи за млади хора като вас кондоми като марковите, а да се запасите с по-евтини кондоми, но достатачно, за да хвърляте при грешно слагане. Случва се и на опитни хора в бързината. Важно е да знаете, че цената е просто заради марката, маркетинга изобщо и иновациите при Дюрекс, но и по-евтините кондоми са толкова сигурни и предпазват не по-зле, а всеки кондом е единично тестван. Препоръчвам ви например българските Спортекс, защото са и по-плътни и ще ви дадат чувство за повече сигурност. Дюрекс са малко по-широки освен серията им за младежи (с едно дяволче отпред), а Спортекс както и другите не толкова маркови кондоми от Лидл и Кауфланд са стегнати и плътни. Важно е да имате поне 3 кондома в себе си и да не ви е яд да хвърляте. Ти след акта задължително махни и огледай кондома, не момчето само, защото колкото и да ти е странно дори има момчета, които лъжат, че са сложили кондом - просто жената не може винаги да се усети и ако има негатив от ползването на кондом, то е за мъжката чувствителност, но не и за жената.
Още трябва да знаеш, че си правила секс в “опасен“ период - тогава най-вероятно си била в овулация. Затова и секретът ти е бил по-гъст и бял, но ако все пак сте успяли да сложите кондома правилно, не се притеснявай, а и момчето едва ли те е излъгало ако имате връзка и му имаш доверие да ти е първият.
Препоръчвам на всички неопитни двойки сухите тренировки. Нека момчето само преди това да слага кондоми и да мастурбира, а момичето може да се пробва на разни банани да слага правилно кондома. Ако сложите кондома от грешната страна и не се развива, задължително ползвайте нов кондом. Често се случва и затова е важно да имате много кондоми в себе си и да не са ви прекалено скъпи. Кондомът за 40 ст. предпазва точно толкова добре като Дюрекс-а за левче, а има и Дюрекс за по 2 лв. Излишен разход за младежите, на които и без това им трябва нещо по-плътничко, за по-дълго удоволствие. Хората плащат луди пари за маркови кондоми, защото са по-тънки при същата сигурност, не защото са по-сигурни от евтините, а освен това Дюрекс имат добро разпространение, маркетинг и това струва пари. Плащате всъщност за печалбата на Дюрекс, а кондомите се правят общо взето от едни и същи производители дори, просто марката е различна. Специално в немските магазини (Лидл, Кауфланд, ДМ и ко. ) ще намерите големи опаковки кондоми Made in Germany на ниска цена, а пък българските Спортекс са печелили не една награда.
За много спортни юзъри препоръчвам направо да се снабдят с големи запаси от някой секс шоп, а дори наливните кондомчета от аптеката са направили щастлива не една двойка. Просто не е въпрос в цената, но младежите за 2 лв. не ви се хвърля кондомче при грешка и стават бели, което е глупаво при положение, че всеки кондом, продаван у нас е електронно тестван дори да струва 20 ст.
Според мен трябва да има автомати за безплатни кондомчета в училище и в кафета и заведения, където ходят младежи, а родителите нека не си въобразяваме, че децата ни няма да правят секс един ден, а увеличим малко бюджета на младежите и дори да оставим в банята кондоми за ползване, защото точно като при Авторката често се случват грешки при поставяне и хората не сменят кондома и цял месец се притесняват. При кондом иначе няма какво толкова да се обърка ако го сложите правилно.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 167c1cb26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Различните кондоми са намазани с различен лубрикант. Един познат има алергия от лубриканта на черните Спортекс. Аз пък не понасям един модел на Дюрекс. Със стандартните Дюрекс ми е добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker