Обърква ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обърква ме
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2788 пъти
Здравейте! На 17 съм. За момчета ще ви говоря, да. Или поне за едно.

Той е от моето училище, но до преди 7-8 месеца не се познавахме. Запознахме се някъде към края на миналата година и то не в училище. Взех му скайпа от Facebook-а и започнахме да си пишем. Аз знаех, че той е от моето училище, но той май не знаеше. И както и да е. Писахме си няколко дена, той в последствие разбра, започнахме да се поздравяваме по коридорите. И в продължение на няколко месеца (като се виждахме и през лятото, понеже той живее близко) доста се сближихме, а аз всъщност го харесвах от самото начало и не само като приятел, но не бях му казала. Не знам какви са били неговите чувства, но винаги ми е обръщал много внимание. И така постепенно станахме доста близки приятели, а аз все още имам чувства към него.

Толкова е мил и забавен, и същевременно някак си открояващ се, не знам... Доста момичета го харесват всъщност и аз една овца след стадото. Та един ден той почна да ме разпитва за едно момиче, което ми се води нещо като позната. Аз му казах там каквото знам. Но в крайна сметка искал да ги запозная. Увъртах, увъртах и накрая какво да правя-запознах ги. Не знам какво е станало, не са тръгвали. Мерака му мина. Почна да пита дали имам приятелки, които ще му допаднат. И аз "Еми.... не знааам!" И все пак го запознах с още две. Пак не са тръгвали, не знам какво стана. Накрая си викам "Еее, дойде и моя ред", ама не. Той въобще не ме възприема така. Преди 1-2 седмици пак ми вика за го запозня с някоя. Аз го питах защо той не ме уреди с някой, а той ми вика "Искаш ли да те уреда с мене!?" И аз си замълчах и нещо си тръгнах, не помня. Наскоро пак ми казва "Уреди ме", а същевременно се закача с мен и ми подхвърля някакви такива, които не са съвсем като предишните ни приятелски закачки. Не знам, доста ме обърква, не мога да го разбера. Например онзи ден, както сме на една пейка с приятели и той ми казва "Ела сега с мене е там да дразним една фенка". Бивше гадже ... И отидохме и щеше да ме целуне, ама като се опита и аз се направих, че съм си помислила, че иска да ме прегърне и изведнъж го прегърнах и стана доста неловко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: baf216c33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе момиче трябвало е да го целунеш. Не се стеснявай.( Гръмни момента докато можеш, знаеш ли аз как си патя. В подобна ситуация съм, но при мен не се получи най-вече, защото не изпитва същото, но пък за твоя не се знае. Закачайте се там, закачай се и ти. Пък може да стане нещо. Успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 35c2b9273f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е защо не си го целунала!? Той явно те е искал, а ти си се отдръпнала и сега сигурно ще му трябва повече време да се опита пак, освен ако той наистина не си е помислил, че си се объркала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker