Дали изпитва чувства към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали изпитва чувства към мен?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3032 пъти
Здравейте, моята история е доста объркана но ще я споделя, дано някой да ми даде съвет който ще ми помогне.

Това лято отидох на гости на братовчетка ми. И не след дълго време ме хареса едно момче, но мен ме беше срам да говоря с него въпреки че той, ме заговаряше. Така и не успях да му взема тф номер въпреки, че имах голямо желание.

Не след дълго време се прибрах във вкъщи и започнах, да искам номера му от един негов приятел, който и той също мн ме харесваше. И не след дълго време успях да го получа. Започнахме да си звъним всеки ден в продължение на 1 сед. След това, аз отидох пак при братовчетка ми с мисълта да го видя. Още същата вечер го видях, защото тогава пък и бе панаира и случайно се засякохме. Тогава той ме покани с тяхната компания да отидем на някое заведение, но аз това и чаках и веднага приех.

Отидохме ние но най гадното беше защото и приятелят му който ме харесваше беше с нас. Преди да седнем той ми каза ти ела седни до мен и аз така и направих. Както си седяхме и си говорехме всички, той започна да ме целува по бузките, да ме гали по кракът. Но само това се получи между нас тая вечер, защото той и брат му требваха да се прибират, защото баща им бе починал преди 2 дни.

На другия ден някъде към 21часа ми се обади и ме покани в тях и, аз отидох. Той пак започна да ме целува и многократно ми казваше. АЗ ОБИЧАМ ДА МИ Е ХУБАВО ТАЯ ВЕЧЕР ОСТАНИ ПРИ МЕН ДА СПИШ. И аз тогава го попитах: Момиче за една вечер ли ти трябва, ако е така аз не мога да бъда такава. А той ми повтаряше: Кой ти е казал че си само за една вечер, аз мн те харесвам мн ме кефиш искам да съм с теб.

След около час той ме попита: Искаш ли да идем в др къща да ти покажа каво съм си купил и, аз се съгласих.
След като отидохме, той започна да ми показва, че иска секс, но аз тогава му казах: АЗ СИ ОТИВАМ. И той тогава ми каза аз не задържам никого след като искаш, отивай си и се разсърди, но аз не си тръгнах а останах и в продължение на час се опитвах да го накарам да гов. но той бе инат. И тогава аз се реших да го целуна, и след тази целувка се стигна до леглото.

След като си направи така че да му е хубаво както казваше, аз си тръгнах и пак отидох на дискотека. На др ден поисках да се видим, но той ми каза че има мн работа и неуспях ме, защото аз същия ден си тръгнах.

И ето до сега го каня да ми дойде на гости но той все казва: Нямам време. Търсч го по тф, но той отговаря, когато му е кеф на него. Даже ония ден една моя фр му е казала да не се държи така, а той и отвърнал аз нз. че има чуства към мен та ние сме се виждали само веднъж. И ето сега ми звъни и аз като му кажа ела да се видим, той все казва нямам време, а ония ден гов.с една др моя уж приятелка и и е казал ще видя да намерч време да дойда да се запознаем и след това като се заговорили и е казал: АЗ МН БЪРЗО МОГА ДА СИ ЛЕГНА С ЕДНО МОМИЧЕ, НО НЕ СЕ ЗНАЕ ТОВА ДАЛИ ЩЕ СЕ ПОВТОРИ, ЗАЩОТО СЪМ МН ОСОБЕН ЧОВЕК.

Незнам какво да правя, не звани но като звънне направо полудявам нз да продължавам ли да го търся?
Влюбих се във него само за една вечер, и сега съм ужасно объркана.

Явно ме е искал само за вечерта.
Многократно гопитах: САМО ЗА ВЕЧЕРТА ЛИ МЕ ИСКАШЕ,А ТОЙ МИ ОТГ.КАТО СЕ ВИДИМ ЩЕ СЕ ИЗЯСНИМ. Но ето че това вече 2м не се получава.

Искренно се надявам някой да ми даде съвет,който ще ми бъде полезен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7e71e6e319
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама ти наистина ли искаш да бъдеш с момче, на което баща му е починал преди 2 дни, а той те опипва под масата?! Повярвай ми-хората с ценности не мислят за секс в такива моменти!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d2ee55af6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да се научите да гледате и да слушате! Прпчети си пак историята и си помисли-кое може да ти покаже, че той иска нещо различно от секс? (а и да видиш колко несвързано си писала ) Било е хубаво, но е било една вечер, хубав спомен от лятото. Не мисля, че може да има връзка между вас и той ясно ти го показва. Не го преследвай, защото няма да промениш обстоятелствата. Най- много да му досадиш повече

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b1a9ea7b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма смисъл да се надяваш, че нещо може да стане при вас. Имала си шанс, но си го пропиляла. В момента, в който си легнала с него, вече е загубил интерес към теб. Което не означава, че когато пак отидеш при братовчедката си, той няма да си поиска отново.

За да иска едно момче връзка(не просто секс) с едно момиче, трябва да го опознае достатъчно, за да иска не само да си легне с него, а и да си говори, да имат общи интереси. Затова не бързай да тръгваш с някого, в когото си влюбена заради нещо външно (визия, държание), преди да го опознаеш и прецениш дали ти допада като характер. За това опознаване е нужно време, но си заслужава. Тези връзки са по-продължителни и по-дълбоки.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 746df10d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   за 3 Да знам че е така след като си легнеш с някого той губ интерес към теб,но сега незнам какво да правя дори да несе бе случило тогава това да си легна с него,то щеше да се получи пак другия път.

Сега в момента съм объркана и незнам какво да пр. да го търся или да оставя нещата на съдбата??

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 45ea53d356
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Въобще не го търси и не му и говори, защо искаш да те използва? Ние сме минали по твоя път и ти казваме, че няма смисъл, само се унизяваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker