Лудо влюбен съм в едно момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лудо влюбен съм в едно момиче.
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 8847 пъти
Момче на 14 години съм. Много пъти съм писал тук, но сега наистина просто искам да споделя с някой някъде. Лудо влюбен съм в едно момиче. Тя уж го знае бях й го казал миналата учебна година края ( т.е Юни месец). Въпреки ,че много се притеснявах и не казах почти нищо от това което исках пак се предполага е разбала основното.Тя ме отблъсна-каза ,че иска да си останем приятели или да не си разваляме приятелството. Стана ми доста кофти постоянно мислех за нея,сънувах я просто не ми излизаше от главата. И така почна лятото. Разсеях се с това онова пак мислех за нея но почти не се виждахме (дори да кажа никак). Към края на лятото почти я бях забравил ,но пак мислех за нея. Забравих да спомена по-горе ,че тя си има гадже което е на 17 или 18 ,а тя е на 14 (колкото мен) Не ги разбирам такива връзки ,толкова ли 18годишно момче не може да си хване приятелка на неговата възраст или с мен нещо е сбъркано и аз нещо греша ? ВИнага съм внимателен,мил прям и пак повечето на моята възраст са с 20 годишни гаджета!

Та както и да е да се върна на мисълта си- лятото почти свърши и аз пак мислех за нея но не чак толкова. И почнахме училище.. ии познайте какво. Пак ми се наби в главата. не спирам и не спирам да мисля за нея! Просто не мога пак имах един сън с нея в който сме се хванали за ръце в клас и се прегръщаме. Може би това иска подсъзнанието ми и самия аз го искам. Но знам ,че никога няма да съм с нея. Не знам просто така мисля. Понякога като я загледам и тя ме поглежда със един такъв поглед леко все едно че и тя ме харесва или ми се е случвало да я погледна и тя да отмята поглед от мен или да я погледна и да се гледаме известно време преди един от двама ни да се усмихне и да погледне на някъде все едно не е гледал другия до преди момент! Но понякога ми се струва и че няма нищо и сме просто обикновени приятели и нищо друго. Иначе сме наистина много добри приятели,но само това. Винаги мога да и поискам услуга и знам че ще я направи каквото и да е. Поне на равнището на приятелство нищо повече. Не знам какво да правя. Мислите ли че още мисли че я харесвам или си мисли че всичко е отшумяло ей така..? Надявам се и тя да изпитва нещо към мен защото наистина я обичам и не ми излиза от главата. Просто исках да споделя с някой ,а не исках това да е тя.. просто не съм сигурен как ще рейгира може да ми се измее в лицето и да помисли че я бъзикам знае ли човек..!! >>

ПлОдчо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1f8f048598
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче на 14 с младеж на 18 не ми звучи много добре.За момичето,де...Девойчето е отишло доста далеч от прегръдките,за които ти мечтаеш...Има и други момичета все пак...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8ec75412af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Провокирай я с нещо- например си хвани гадже, направи си готина прическа, не й обръщай внимание! Момичетата обичат лошите момчета, а не верни приятели! Постарай се да я съблазниш, създай си план за действие... Ако има нещо към теб, тя ще започне да търси по- често твоята компания. Ако ли не се получи нищо - забрави я и си намери друго момиче! Не се обсебвай от нея! Пожелавам ти успех и каквото и да се случи- горе главата! Ти си на прекрасните 14! Ако не те оценяват няма смисъл да страдаш! Бъди по- самоуверен и само ще спечелиш!
лейди Джет

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 14105e6f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Намери това което не ти харесва в нея.Аз съм момиче на 13 и си харесвах едно момче (на 13).Мислех че не е като другите но и той се оказа същия идиото.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f207ab31d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж наистина трябва да намериш нещо кофти в нея! Пък и щом тя не те харесва по-добре се откажи и си намери нова! Плюс това тя си има гадже!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker