Тежка раздяла! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тежка раздяла!
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1616 пъти
Здравейте!
Това ми е първата тема в сайта и бих искал да ви разкажа и моята история, за която ме боли ужасно много!
Моля от Сърце към Модераторите, да одобрите темата!!!
Аз съм момче на 20 години, почти на 21, има момиче което в момента е на 13 години. Познаваме се от почти шест години (Всичко започна през 2009 година). Между нас няма любовни драми, единствената работа е че сме се привързали силно като брат и сестра.
Аз съм без брат и сестра, тя също е самотно дете, тя дори си няма и приятели, аз съм и единствен. Цели пет години се грижа за нея, помагал съм и прегръщал съм я когато тя е плакала на раменете ми, посрещал съм я от училище и изобщо всичко между нас си беше идеално. Вече се привързах към нея като сестра, а тя ме има като брат. Истината е че до сега Не знаех какво е чувството да имаш сестра, толкова е хубаво, особено когато те нарече БАТЕ, направо ми разтапя сърцето. Познавам се и със родителите на това момиче, преди нямаха нищо против да общуваме, но сега ни разделиха, забраниха ни всякакъв контакт между нас, Не ни позволяват дори и да се поздравяваме. Родителите и знаят че аз Не съм такова момче и никога няма да я нараня, комшии сме и сме на 5 метра разстояние, а на всичкото от горе родителите и дори и Не ме поздравяват. Не знам какво стана между нас.
Аз Не съм влюбен в това момиче, но това привързване не е греховно, това е нещо човешко и нормално.
По цял ден мисля как да оправя нещата, но ако отида да говоря със родителите и се опасявам че ще се проваля и ще усложня нещата повече, а все пак те ни делят без причина, или простата причина че тя вече става мома и искат да я пазят.
Това момиче категорично ме помоли да не приказвам със родителите и защото нещата ще се усложнят, и от сега казвам че това момиче Не ме лъже нито си измисля.
Имаме толкова хубави спомени, аз и мисля само доброто, но този път мисля се провалих. Наистина я обикнах като сестра.
Не знам вие какво мислите, обаче са малко хората които ще ме разберат, мисля че ще ме разберат само тези които обичат и имат брат или сестра.
Просто ви казвам какво е чувството да имаш брат и сестра, и за всички които имате, просто Не се карайте по между си, просто отидете при него/нея прегърнете го/я и кажете че винаги ще сте до него/нея и че я/го обичате.
Сега вече знам какво означава Стрела във сърцето, скъсах със приятелката си, а сега изгубих и сестра си. Ако се оправят нещата между нас ще я обичам пазя и никога няма да и посегна. Ще бъда най добрия брат на света.
Вие какво мислите? моля ви дайте съвети ако имате и такива, все нещо може и да е от полза.
Още веднъж моля от сърце темата да бъде публикувана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 35a117b90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братле, аз те съветвам да имаш търпение. Недей да прибързваш да ходиш да говориш с родителите й. Просто почакай и може да стане така, че да се оправят нещата. Успех.

М20

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6979c38ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Освен че прочетох как се чувстваш. Друго не разбрах. Какво всъщност питаш?
Как да оправиш нещата - те не са развалени между вас двамата, развалени са между теб и техните родители. Ти трябва ли да имаш общо с тях?
Не си можел да я видиш - хайде бе - сигурен ли си? Знаеш къде учи и кой клас е - можеш да проследиш програмата ѝ да я срещнеш преди или след училище, да се уговорите нещо.
Всъщност аз не разбирам проблема ти!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65e2edc47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има 300 прочита, а само 2 коментара.
Моля ви коментирайте

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 67bcd5e137
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпреки че имат известни основания, родителите ѝ са идиоти, използвачи и консуматори. Както междувпрочвем и вашите, понеже са се "престрашили" да имат само едно дете. Идиоти!
А за техните нямам думи просто - да използваш някого да ти отглежда детето и да те отменя от твоите родителски задължения (за да можеш ти да си гледаш кефа някъде...) и после, когато детето ти навлезе в "опасна възраст" да отритнеш този, който ти е помагал просто като употребен боклук, е това не го разбирам, ама хич.
Ако бях на твое място, сигурно щях да намеря някакви познати мутри да им потрошат кокалите с бухалки, макар че не те съветвам да го правиш, понеже ще навредиш и на сестра си индиректно...
Побъркан свят, побъркани хора.. всеки си гледа своя си кеф, малоумие и консуматорщина!
Не се чувствай виновен за нищо, момче! Това, което си направил за сестра си ще остане в историята и вече никой не може да ти го оспори! Само трябва да стиснете зъби и да изчакате още 5-6 години. Помисли през това време как да осигуриш на себе си и на нея финансова независимост от изродите, и после им духнете другно под опашките!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65e2edc47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До №1
Казват че търпението е добродетел и времето лекува, но в този случай нещата съвсем Не са така.
Колкото повече търпение проявявам толкова повече се делим един от друг.
№2
По принцип проблем между нас няма, проблемът е със родителите и но това влияе силно и върху нас и по този начин си губим отношенията.
Наистина Не можем да се видим и ще ти обясня как стоят нещата.
Родителите са и забранили всякакъв контакт със мен (Скайп, Фейсбук),
Родителите и Не я пускат да излиза, а тя по цял ден си стои в тях затворена, също така ми се оплака че и се карат и я наказват заради мене защото общуваме, и по тази логика ми каза че изпитва болка, но въпреки всичко трябвала да уважи мнението им. Също така родителите и са казали и на комшиите да ни следят, защото когато ги няма, а ние двамата се видим във входа или пред входа, и вечерта родителите и научават и я наказват, за това Не можем да се виждаме тайно, при условие че я следят постоянно пред или след училище и я принуждават да се прибира директно.
Миналата седмица когато се видяхме и двамата се зарадвахме силно че се засякохме, но явно някой пак ни е издал. Сега като се видим се разминаваме като трамваи и си казваме само по едно здравей.
Боли ме ужасно много и не знам какво да направя и как да постъпя.
№4
Прав си, как може да има такива родителите и да ти забиват НОЖ В ГЪРБА!!!
Но да изчакаме 5-6 години както казваш, това е много време, ами ако ме забрави и се разделим, тя в момента тъкмо съзрява и се намира на кръстопът, сега зависи по кой път ще поеме, ако сега Не оправя нещата и не я вкарам в правилния път ще стане лошо и мисля че нещата няма да се оправят, казвам го, защото виждам съученичките и на нейната възраст какво правят и по кой път са тръгнали.
Не искам това да се случва със нея.
Делят ни, а тя има съученички и приятелки които са на по 13 години и пущат трева излизат със батковци и направо са отвратителни и да не казвам какво правят още, вие се сещате. Сестра ми още Не е като тях, но казвам ОЩЕ, защото може и тя да тръгне по този път. Ако сега Не оправя нещата ще стане по зле, какво ще ме посъветвате?
Боли ме и плача постоянно, мислейки за нея! В момента докато пиша очите ми се насълзяват, моля ви дайте ми съвет как да постъпя.
Стъписан съм, объркан и направо не знам, ако се проваля не ми се мисли какво може да направя за което ще съжалявам, изобщо Не съм на себе си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65e2edc47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До някъде те разбирам как се чувстваш!!!
Мисля че си добро момче, и си мисля че си едно на хиляда, на кратко в днешно време са малко момчетата като тебе.
Аз лично Не бих те определил като педофил, нито искаш връзка със нея нито искаш секс, което означава че Не можеш да бъдеш съден за приятелство или уважение така че можете спокойно да се виждате дори и тайно, намери начин.
Аз лично мисля че причината да ви делят е такава, че тя става голяма и работата е там че може както се имате като брат и сестра, като нищо да се влюби в тебе и да си развали и успеха в училището, макар че нее е и много редно да ви делят.
Но както казах, общувайте подържаите връзка и това е, ако сте само приятели, Не могат нищо да ти направят и със пръст да те пипнат даже.
Поне така мисля аз де, но Не знам все пак. Нека и колегите да кажат.
М 23

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65e2edc47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моля ви, надявам се на още коментари, кажете нещо че не знам вече.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ace2d36950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам всъщност какво ти е. :( :( :(
Мога да те посъветвам да говориш с родителите на момичето или твоите да говорят с тях, не знам... :(
Може би наистина причината ще да е, че пораства и може да се влюби в теб и си наруши успеха. Но не губи надежда, знам, че има начин!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65e2edc47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз не виждам логика!!!
Как може да ви делят за това че се имате като брат и сестра, при условие че ти я защитаваш и подкрепяш!!!
Значи тяхната девойка щяла да се влюби в тебе и да си развали успеха, нека да поясня малко нещата от моя гледна точка.
По логиката на тези родители, всяко дете което има брат или сестра трябва да се делят защото има вероятност да се влюбят така ли?
Аз съм майка и имам две деца, син на 18 години и дъщеря на 9 години, и сега трябва да ги разделя защото единия може да се влюби в другия!!!
А да питам? Ако ви разделят, тези родители на ясно ли са че това момиче си има и други приятели, може да се влюби в друго момче или батко, може да е от нейния клас даже, но може и да е някой друг ако разбираш? ! Може да се сближи със още много хора и пак да си развали успеха и не е нужно да е любов за да си го развали.
Ще кажеш че няма право да се влюбва и не трябва да има приятели, защото аз това разбирам, още повече че ви делят.
Не искам да те плаша момче, но ти помисли ли за това, че ако ви разделят, сестра ти може да срещне някой друг и да се привърже към него, но нито ти нито родителите и ще знаят за него, даже и не знаете приятелите и какви са и какво правят, и тя самата може и да Не знае.
Това че ви делят Не я защитава, даже по лошо и ти трябва да действаш бързо докато не е станало късно.
Чисто и сърдечно ти желая успех и дано да се оправят нещата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65e2edc47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Що за работа?
Ще кажеш че детето няма право да обича и да се влюбва, все едно трябва да е сама и няма право да си хваща гадже докато Не порасне, или пък трябва да си остане девствена. Какво, като стане жена на 20 години тогава ли да си търси любовта. Те сега я делят от приятели и тя няма да има опит в приятелството и общуването, и като порасне ще бъде като някой индианец, родителите и Не са прави според мене. Било то за да я опазят защото навлиза в опасна възраст, е нека да я вържат със въже тогава!!! Има момичета които на по 13 години правят отвратителни неща, има момчета на по 14-15 години които се друсат и се възползват от тях, а и тя самата не знае приятелите и какви приятели си имат и те.
Тя като порасне пак може да е в опасност, независимо на 20-30 години ли ще е, опасността не е само като си дете.
Ние като родители имаме за цел да опазваме децата си като ги възпитаваме и ги научим да са умни, сами да се справят и сами да вземат решения, сами да си избират приятелите и така на татък, всеки един родител ще ме разбере!!! Но да ограничаваме детето си да Не излиза и общува е грешка, ако го затвориш все в един момент ще излезе, но то горкото като няма опит и лесно може да се подаде на някой идиот. Не е това начина, дори и да искаме да ги предпазим.
Дано да съм бил полезен със коментара си!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker