Как да се справя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се справя?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1211 пъти
Значи за 2 година съм в нов клас. Има двама души които знам отпреди-една моя бивша и един дето се намразихме, защото една негова приятелка тръгна с мен по едно време. Има няколко момичета, с които отначало се разбирах добре, смисъл ако се заговорим се държат добре, даже и като ги поздравя се усмихват и махат. Работата е че харесах едната. Тя беше доста срамежлива и необщителна, но когато я питам нещо се изчервява и говори някак весело. Нямаше как да знам докато не опитах. Първо имахме томбола за подаръци-паднах се на приятелката й. Първата като ме пита и разбра се ядоса и ритна чина-нещо доста нетипично за нея. След това имахме коледен купон и на него се хвана за ръка с друг, но когато дойде времето за снимки се снима с мене без да я моля, а видите ли като я питах нищо не каза. След ваканцията дойде момента за подаръци. ТЯ ВЗЕ МОЯ ЗА СЕБЕ СИ, ПРИЯТЕЛКАТА Й НА ДРУГ, ПАДНАЛ СЕ НА ПЪРВАТА.
Това ме окуражи. Реших да й предложа на. Св. Валентин.
Стана нещо странно. Момчето, което споменах, по принцип се дразни, но се справям с него и не минавам за страхлив, а за оправен макар да съм само с 6 и кротък. Когато видяха че й давам цвете и ще й предложа я дръпнаха от мене и видях как я принуждаваха да не идва при мене. След това по Фейса ми вика че имала приятел, да не съм луд, но не отказа директно. По-късно на моменти се държи студено и се смее гласно, наред с другите, когато имам проблеми с някой, но на други моменти ги виждам да ме гледат втренчено и някак засмяно и да ми споменават името(а съименник нямам)
На други моменти съученици се опитват да се подиграят че уж ми е отказала и когато се опитам да говоря за това или покажа безразличие те сменят темата и виждайки че почвам да се дразня млъкваха доволни. Така беше първата година. Другото странно е че някои съученички като видят че си хващам приятелка от другаде и показваха открита ревност и ми говорят странни работи, но когато се опитам да се социализирам странят без нищо да дадат като отговор/реакция. Сега пък ме отбягват и не ме търсят нито момичета нито момчета-или някой ще се заяжда и като го ударя или обидя ще спре, или съм като призрак. Възможно ли е по някакъв начин да се справя с този случай или да се правя на темерут?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 04757a51b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъзикаш ли се всички там според мен се ебават с теб а ти им се връзваш и си мислиш раути ми да като ти казват името и се смеят кой знае какви неща говорят за теб явно доста смешни кой знае нито каза на колко си нито нищо авторе но аз невиждам някой от там да те взима на сериозно интересно ми е как ще се правиш на тимирут а въобще знаеш ли какво значи думата.. може би не но да приемем че ще се правиш на нещо си там и какво ще събереш още повече поводи да те подиграват и да ти си присмиват.. абе ти си мноо спекъл за момче кви цветя на св. валентин хаха ако ги беше подарил на мен щях да се зарадвам да са рози но с бодли та поне като те замеря с тях да вземеш да се осъзнаеш че почти не ме познаваш а камоли за връзка да ми говориш а това че ти е казала(( че има приятел да не си луд )) значи че и според нея това е прекалено прибързано детско и недообмислено че не си добре и че неиска нищо с теб че има приятел.. кое не разбра авторе и защо си го тълкуваш че не е директен отказ та тя те е изрязала буквално като разберът че имаш приятелка пак се ебават с теб омилкват ти се за да се забавляват с това че мозъкати не е достатъчно узрял а ти и това си тълкуваш като ревност каква ти ревност бе ти чуваш ли се просто им е весело на всички да се ебават с хора като теб ставате жертви защото сте кротки скучни мислиш че те ревнуват ха ха не си създавай илюзий ама осъзнай се нз на колко си но момичета от 13/14 до 16/17 си търсят момчета на по 20 и нагоре.. а 11/12 годишните търсят някой поне на 13/14 а може и 15/16 рядкост е да сте от един набор и да те иска някоя всичко е една ебавка с теб за какво им се връзваш харесай си една ама дето да те иска нали и действай като си сигурен че те иска поне да сте се целували ако сте малки ако не поне секс да сте правили че тогава почвай с предложенията и подаръците. Ако имаш голям брат или братовчед мотай се с него но дето да го познават така момичетата ще почнат найстина да ти се натискат.. излизай кани ги на дискотечки ако не сте много малки де.. смени малко стила просто бъди като нов човек и да не ти пука ако нямаш 19 както и предполагам хич не мисли за връзка няма да я бъде дълго до към 20до23/24 живота е купони секс момичета и толкос от там насетне вече се замисляш за съпруга деца и т. н. до тогава живей и не им се натискай ставаш за смях като те изрежат. и подаръците може да са ги разменили или каквото беше просто защото на едната и харесва повече а на другата не :) не ти трябват момичета създай приятелства с момчетата и после сами ще ти се лепят но гледай да се сприятелиш с хора който имат репутация в училището ви от там и ти ще си харесван ако това е целта ти.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4b229ebabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1:В крайна сметка искаш да кажеш, че трябва да се съобразявам с налагащите общественото мнение и да съм им приятел. Пхах аз отначало опитах но знаеш ли какво стана? Единия директно ми каза, че ме мрази и че иска ако може да изчезна от училището понеже го "тваря".
Сама разбираш, че нищо не мога да направя относно приятелската среда-само ще ти кажа, че когато бях ударил веднъж отворкото после всичките. му приятели се заяждаха и едва се оправих :) За харесван нямам проблеми и преди и след случая си хванах гаджета.. А темерут дали не знам кво е това е човек който не общува и че все му е криво.. Въпросът е в това дали мога да оправя отношенията си по някакъв начин с въпросните лица, понеже ми е неприятно с хора които се разбирах отначало сега да са ми криви.. И да то сигурно всичко е ебавка затова като предлагах на едната другите проточиха нещата и като ги питах какво става ме гледаха накриво и ми викат гледай си работата даже едната после се опита да ме скара с едни... И кво не можело да сме заеднощото сме набори ми що не ми казаха че няма да стане а ме оставиха в неведение? Дали наистина няма нещо? Плюс това ебавката е да хванат някой невзрачен и да го доближат до нечия и да я питат не те ли кефи тоя маняк я го вземи и тя да каже как пък не и другите да му кажат че има шансове с нея-така човек остава подиграван и без да може да каже нищо.. А някой да ти каже че не иска да те вижда и то след като харесаната от двамата да вземе моите подаръчета в сравнение с неговите които бяха по хубави и като питам що стана така нали по списък беше обратно тази да се усмихне а приятелката й да каже че въпросното момиче просто е искало аз да й дам не ми звучи като ташак.. Какво да говоря че онзи като се дразни после онази се хихоти и като й кажа що така прави онази млъква. След това става апатична към всички нас момчета обаче като ме види фанат за ръка с друга на следващия ден ония се дразнят и тя открито показва задоволство.. Как си го обясняваш това? Щото ако за тебе е нищо за мене това е ежедневие в училище и просто искам да оправя нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker