8 Години разлика!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

8 Години разлика!!!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 5138 пъти
Здравейте!!!
Първо искам да помоля Модераторите да публикуват темата защото е много важно!
Аз съм момиче на 13 години, миналата година се запознах със едно момче което е на 20, почти на 21. Станахме добри приятели и до ден днешен още сме си добри приятели, винаги ме е подкрепял и защитавал, винаги ми е давал съвети, но никога Не ме е докосвал.
На кратко той Не е такъв, веднъж си позволих да го прегърне и той ме отблъсна. Той си имаше гадже, но скъсаха. Работата е такава че започнах да го харесвам и ме беше срам да му призная, но преди няколко дена му признах че го обичам, а той просто се усмихна и каза че се радва че аз го харесвам, но съм малка за него и между нас нямало начин да се получи, аз се натъжих, а той ме прегърна и ми предложи така, да си останем приятели и когато стана на 14 години ще тръгнем като сме я карали спокойно. Аз го попитах защо да чакам да стана на 14, а той каза че по закон може да имаме връзка когато съм станала непълнолетна, а за сега нямало проблем да сме си приятели. Аз след това му предложих да ходим тайно, но той отказа. Аз не съм запозната със закона, но по закон можем ли да бъдем приятели или трябва пак да чакам да навърша 14 години или това важи просто за любов и секс че не ми е ясно. Какво ще ме посъветвате да направя много го обичам а той е много добро момче.
Моля ви одобрете темата важно е за мене, Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2e203eaf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, приятелят ти е прав - той в момента дори при една целувка рискува 5 г. затвор заради педофилия (блудство). 14 г. разлика важи за всичко - не само за секс, но дори за целувка по устата и обраване.
Подозирам, че историята е писана по-скоро от мъж, който се интересува от това, но както и да е. Едно да знаете мъже, които се занимавате с малолетни под 14 г. - вие сте педофили ако консумирате тази връзка. Над 14 г. до 18 г. пък непълнолетният може без проблем да ви осъди за изнасилване без да доказва това изнасилване, а само със свидетели, че сте били заедно. Внимателно се замислете дали си заслужава мъкненето с разни момиченца, които могат да ви вкарат на топло за 5 г. без осибени усилия ако не потръгне или се почувстват обидени.

Съвет към Авторката (ако е вярна историята) - не се занимавай с мъже, а се концентрирай върху учене, учене, учене, защото сега тие единствената възможност да го направиш, а после ще е прекалено късно. За любов, секс, мъже имаш цял живот, но за учене сега ти е дадено. Внимавай да не станеш жертва на педофили, защото и на 14 г. ако си недоразвита физически си атрактивна за тях, защото знаят, че по закон ще се измъкнат. Нямаш ли родители, майка да те посъветва?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3c2f426499
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   И ти и приятелят ти сте пълни келемета. Най-добрият съвет за теб е да говориш с родителите си, попитай тях как стоят нещата със закона. Те имат право да знаят какви ги вършиш.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c233da96b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приятелят ти разбира нещата много по-добре от теб и знае, че ако даже го заподозрат, че има връзка с момиче под 14 може да пострада, защото на това му се казва педофилия и е наказуемо. За това, щом го обичаш толкова, не му създавай проблеми, а наистина бъди търпелива, гледай си уроците и като станеш на 14, а най-добре дори на 16, тогава може да мислите за задълбочаване на отношенията си. А до тогава се радвай, че имаш такъв страхотен приятел, който винаги е готов да ти помогне и да ти даде съвет. На 13 ти е прекалено рано за връзки, а за секс да не говорим.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fe53c1fc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   1, дали това важи и за циганките, които раждат на 12?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2e203eaf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   н 4, важи това и за ромите, НО нали се сещаш кой забременява 12 годишните ромки - някакви хлапаци под 18 г., не 21 г, мъже и затова държавата е безсилна
При ромите става дума дори за организирани сватби, за да са девствени младоженците. Правят го от хилядолетия и е имало смисъл, защото са живяли ромите 30 г. и кога да се женят, но днес и при тях чрез ваксини и достъп до здравеопазване се повишава очакването за живот и тези практики трябва да се изкоренят.
Аз съм за просто такива майки да бъдат отнети от родителите си и настанени в интернати с децата си, където да има педагози и достъп до образование Трябва да прекъснем веригата просто някъде и ще бъде болезнено, но трябва да се случи

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0aabd5601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хайде пак със тези истории.
Тук не става въпрос за педофилия, защо веднага избухвате така?
Момичето казва че приятелят и Не е такъв, а вие веднага педофилия закони и затвори. Това Не го разбирам, наистина!!!
Автора по горе който казва че пълнолетно лице което се занимава със малолетно лице е педофил, сигурен ли си? Ако един батко е загрижен за някое малко момиченце това Не мисля че го прави педофил.
Педофил е сексуално влечение, а не приятелско влечение или уважение.
Евала на този батко защото са малко като него, повечето ще искат секс от тебе, а относно въпросът ти, който и така никой Не отговори на твоя въпрос. Аз не виждам проблеми да сте приятели, но ако почвате да се натискате и правите любов става лошо, и пак казвам останете си приятели докато навършиш 14 години и няма проблеми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0aabd5601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги съм казвал че годините са просто цифра, а за любовта граници няма. Истината е че ти заслужаваш този батко, защото са малко хората като него. Изчакай да станеш на 14 и тръгвайте и внимавай до тогава да не си хване някоя какичка, пази си го и го обичай и това е.
То пък тези години в днешно време голяма такоз излязоха, като си на 13 Не можеш да бъдеш с него, а като станеш на 14 и секс можеш да имаш, глупости за мене, да нее е на 40 все пак, хващай го и да не ти пука, то този закон в днешно време е само написан, не е прилаган нито ще бъде.
Умната или русата както му се вика.
Аз съм батко на 19 години и имам приятелка на 16 така че давай моето момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0aabd5601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм авторката!!!
Историята Не е измислена, моя си е и е истина.
Така и не получих отговор на въпроса си, като забравим за секс и любов, може ли да сме си приятели и да общуваме по закон или не, за да бъдем приятели трябва ли да навършвам 14 или не?
На родителите ми за сега няма да им кажа то е ясно как ще реагират, но това че общувам и излизам със момчета на по 13-14-15 години е нищо, мой приятелки ходят със батковци като него, а един мой приятел на 14 години пуши трева, Не си мислете че като съм със мой връстници е безопасно. Със това момче или този батко както искате го разберете, той не е непознат за мене и знам че Не би се възползвал и само на него мога да имам доверие, имам ли вина че съм малка и какво да направя че съм се родила със 8 години по късно, обичам го и това е!!! Ако беше да ме изнасили и да ме зареже щях да ви разбера, но не и в този случай.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0aabd5601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз съм пак авторката и се извинявам че пиша подред.
Бихте ли ме посъветвали как да го кажа на родителите ми, как да им кажа че Не искам някой тъпанар, а някой по голям и сериозен който ще ме обича. Родителите ми дори и Не го познават, ние се виждаме почти всеки ден след училище. Аз съм втора смяна и свършвам към 18 часа някъде, майка ми се прибира към 17, а баща ми ме взима след училище, но аз го лъжа със часовете и му казвам да идва малко по късно за да мога да се виждам със баткото. Истината е че не знам как да му кажа да ме изчака да направя 14 и да ходим, вие как мислите дали би се съгласил и след това как да го запозная със нашите?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c233da96b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Виж, той може да е най-прекрасният човек на света, но според закона щом си под 14, отношенията ви влизат в графата педофилия ако ще той да няма идея и с пръст да те докосне. Така, че ако толкова го обичаш не му създавай проблеми и гледай много много да не афиширате отношенията си поне докато не станеш на 14. Да, знам тъпо е, ама такъв е законът. Решили са, че под 14 си малка за такива отношения и се нуждаеш от защита без значение дали я искаш или не. Колкото до твоите връстници, те може да са всякакви, но понеже са под 18 никой нищо не може да им направи и само родителите им са отговорни за поведението им. И аз се чудя понякога на тая тъпотия, ама това е положението. Така, че просто бъди търпелива, ако не искаш приятелят ти да пострада. Защото може и двамата да твърдите, че сте само приятели и между вас няма нищо, но в закона си пише, че щом си под 14, дори и действието да е напълно доброволно пълнолетният подлежи на наказателна отговорност. Така, че послушай приятеля си, защото това не е шега и той наистина може да си има сериозни проблеми дори и ти да твърдиш, че го обичаш и намеренията му спрямо теб са напълно почтени. Надявам се съм отговорила на въпроса ти, за това ще обобщя, забрави за всякакви отношения с него преди да станеш на 14!!! Даже и за приятелските такива, защото е достатъчно някой да ви види сами заедно и да стане голяма беля. Ще има да се обяснявате и накрая той може сериозно да пострада.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4bcb56c7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момиче чуй ме много внимателно обещавам да ти отговарям на всички въпроси но искам да ме чуеш след това защото деца сте нищо неразбирате и аз бях найвна като вас преди наколко години сега съм почти на 18 и да ти кажа ей на такива деца се ядосвам как успяват да ви промият мозъците айде аз да те светна че твой приятелки на 14/15/16 се виждат с момчета и мъже на 21/22/23 нали така ама твой съученички на 13 не драго момиче не бъди найвна защото се ядосвам лично на такива момичета като теб като ви гледам колко сте найвни първо да ти отговоря че.. нямате проблем да общувате (говорите) дори и на 11 да си но нямате право на нищо повече той умишлено нейска друго още защото ако някой разбере ще го тикнат в затвора с твое или без твое съгласие той няма право на сексуални контакти с теб или каквито и да било други контакти пази се не че му пука за теб дете аз на почти 16 срещнах моя приятел 2 години супер връзка разликата ни е почти 10 год. но аз бях поне на 15 защото ти си дете помисли малко какво ще прави с теб мъж на 21 като след 2/3 години ще реши че иска деца теб ще чака ли не.. той е мъж а ти дете сега си помисли този мъж дали не прави любов с друга докъто ти чакаш да станеш на 14 за да е позволен секса с теб с колко ли ще спи по цензурно казано докъто ти найвното дете чакаш да е с теб.. а знаеш ли колко ще е с теб и с колко още освен теб колкото да те пробва в леглото мъжете искат секс ти на тия години това ли искаш да го направите и да те остави защото той иска това той е мъж и се нуждае от това а ти си една бройка за в бъдеще ти си на 13 той на 21 представиси че сте заедно и иска в бъдеще деца какво мислиш че ще чака да стане на 28 да те дочака ли дете това са 7/8 години той няма да те помни до тогава как си го представяш я го остави тоя ако искаш приятелство добре но за друго да не си посмяла преди 15 защото до тогава сериозна връзка няма да имаш а ще те търсят за секс когато станеш на 14 поне за да е позволено знаеш ли колко 20 и кусур познати имам и как точно с такива като теб се знм като видя с дете на 13/14 как се оговарят за секс как ги омайват че ги искат ще ги чакат а как си пишат с още 3/4 като теб поне и си имат приятелки чак гнусно ми става ама на тях не им пука и са си прави те търсят вие се съгласявате защото сте найвни ама какво да ти говоря така като гледам ти си едно хлапе което няма да ме послуша но ако не чуеш мен живота след твоя избор ще ти го покаже ще видиш че така ще стане и ще бъда права че никаква връзка няма да имате вие ако имате ще е за броени дни докъто му писнеш понеже секса с теб ще е скучен той има опит и няма да си интересна но избора е твой и в двата случая едно и също ще осъзнаеш но ако го искаш и опиташ ще си блъскаш главата ще ревеш че уж те обичал а те зарязал и не те търси но аз предопредих знам много добре тия ефтини мъжки номера и на мен звезди са ми сваляли ама толкова найвна не съм била аз режех ама мой приятелки заблудени като теб знаеш ли как са ревали че замалко едната и от приятелката на един бой не яде щото аз знаех че е обвързан но той и викаше че скъсали хаха а като се появи изведнъж точно като щяха да ходят да правят нещо видяла му фб и разбрала да не ти разправям как 2 момичета и 1 момче неможем да ги овардим тая щеше да я пребие че и него.. ама деца сте мислите че мъжете вас чакат те колко като вас са минали имат опит да ви оплитат внимавай моляте дете не мислиш още но пази се сега до 15 годишна поне ходи с момчета до 17 год. после вече ги търси батковците тогава ще имате сериозни шансове за връзка особенно след 16 но на 13/14 забрави всичко с п*шка ще те търси за секс и ако решиш да го правиш за което въобще не те съветвом но понеже аз не слушах никой и знам какво е и че може да опиташ щем нещем никой не ни пита но аз да кажа ако правите нещо ползвайте задължително презервативи щото последиците са страшни особенно за дете като теб!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4bcb56c7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Имам познати с по 14 години разлика но проблема е че ти си дете!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 285e149647
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторке, може да си бъдете просто приятели няма проблем със закона. Въпросът е, че много трябва да внимаваш, звучи супер тъпо и клише, но е така. Има всякакви хора, с всякакви фетиши. Примерно е възможно някои момчета, да си падат само по момичета, които не са били с друго момче, т. е. да са им първи и си търсят такива. Ако има любов, както мислиш ти, той ще те чака ако трябва и до 18 години, затова не избързвай, нищо не губиш. Ако просто не иска да дочака след 14 годишната възраст и препира, а щом не му дадеш се откаже, значи намеренията са му ясни. Имай предвид, че момчетата лъжат "красиво" ако мога така да се изразя. От реакцията му след като си му казала, че имаш чувства към него е ясно на 100%, че той просто те харесва... за какво-никой не знае. Не бързай дори след, като навършиш 14, не прибързвай с първата целувка, не го кани у вас... просто понякога става така, че момичето кани момчето у тях, без намерения да става нещо, но от една целувка и се стига до...
Не си мисли, че знаеш нещо за човек, може да го познавай от години, и пак да не знаеш същността му. Знай, че и много по-големи момичета са "изгорели" от прибързани изводи. Ти примерно ще навършиш 14, знаеш го като добро момче, което те харесва, говори ти хубави неща, имате "общи" теми всичко върви много добре. Оттам, повтарям ако си мислиш, че е любов чакай, наистина ако е, той ще те изчака ако трябва и до 18, няма да загубиш. Ако се впуснеш във връзка с интимни отношения след 14, почти съм сигурен, че може и да те изостави, а ако почакаш ще може да провериш, т. е. с първия вариант поне не губиш нищо, не си мисли, че ще го изгубиш ако не иска да чака намеренията са му просто с интимен характер.
Те жените "горят" със сладките приказки :Д пък... по-добре чакай. Гледаш ли първо с очите винаги се цакаш

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0aabd5601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако искаш да се посъветваш (в което няма нищо лошо) намирам смисъл на темата, все пак си мома и си объркана, но не мога да разбера защо ти е да пишеш в форума дали одобряваме подобна връзка. Не ти трябва нашето позволение! Ако ние сме против това не означава че няма да се получи, но ако пък кажем че имаш шанс да се получи това не означава че и ще се получи, нали разбираш, колегите по горе ти казаха вариантите.
Нека и аз да кажа, за да имаш връзка със пълнолетен трябва да имаш 14 години, ако ги нямаш си останете приятели и това е!
То не бе хиляди въпроса едно и също, да не говорим че има подобни теми и можеше да се поразровиш и да видиш.
Като искате пък ходете не е чак такъв проблем стига да няма лоши намерения, първо го представи на ваще като добър приятел, аз ако съм родител и имам 13 годишна дъщеря, и ако на вратата ми се покаже 20 годишен и иска връзка със дъщеря ми то ще съм против, но ако каже че е сериозен и я харесва, че няма да се възползва и че ще я изчака да порасне, тогава може би ще си помисля дали си заслужава за този батко или не, макар че е малко вероятно това да се случи но все пак я има тази вероятност!!!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c4e6b789ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, не коментирай сама историята си (говоря за коментари 6, 7 и 8). Ако е истинска, щом искаш мнение, остави останалите читатели на форума да се изкажат и се приготви да приемеш всякакви коментари.
Колкото до питането ти- да, ако си под 14 години, човека с който си-подлежи на наказателна отговорност.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 27e991360d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Абе авторке, ти тъпа ли си или да? Кво си пишеш сама коментари от името на 19 годишни "батковци"? Толкова си жалка.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: eb5474a42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Здрaвей милa. Приятели може дa си бъдете, дa си говорите, дa ти дaвa съвети... Естествено, че туй не е нaкaзуемо. Педофилия е сексуaлно влечение от стрaнa нa пълнолетен към момиченцa под 14 години. Тaкa че, aко примерно имaте някaкви сексуaлни контaкти, било то целувки, лaски или секс преди дa си нa 14, той може дa си нaвлече сериозни проблеми. Рaзбирaм те нaпълно. Aко нaистинa го обичaш изчaкaй дa нaвършиш 14. Нормaлно е дa се влюбиш нa тaзи възрaст. Нa родителите си по-добре не кaзвaй. Освен aко не говорите свободно вкъщи нa тези теми. Нaй-вaжното е дa се пaзиш! Секс винaги с презервaтив, не го прaви от любопитство просто. Нaпрaви го когaто си сигурнa, че нaистинa си готовa. Не бързaй. Aко се случи гaф с кондомa пий еscapelle до 72 чaсa. И гледaй добре дa се информирaш нa темa секс преди дa го прaвиш. Сегa млaдите имaт достъп до много информaция зa секс, особено в нетa. Но гледaй дa е някоя достовернa уеб стрaницa, a не тийнейджърски форум. Информирaй се зa противозaчaтъчни средствa, зa женскaтa и мъжкaтa aнaтомия, зa болести предaвaни по полов път... Личнaтa хигиенa е много вaжнa, дa си чистa преди и след секс дa се измиеш. След кaто нaвършиш 14 и си информирaнa добре нa темa секс, можеш дa се нaслaждaвaш нa товa приятно изживявaне с любимия човек. Сaмо недей дa се държиш кaто някоя недорaслa пиклa, която не знaе пу***тa къде и е, a вече тръгнaлa дa прaви секс. Не сa вaжни толковa годините, a зрялото и отговорно отношение нa човек. Aко се хaресвaте и желaете, aко и двaмaтa сте отговорни, всичко ще е ОК. Желaя ти успех и действaй рaзумно.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fb039fac48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   До авторката: Ако сте само приятели (без целувки, прегръдки и т. н. ) - може. Няма нищо незаконно в това! Но ако имате връзка - ще му навредиш, защото могат да го вкарат в затвора. Обаче вече след 14 можете дори да правите секс и никой нищо не може да ви каже - ако е по взаимно съгласие! Родителите ти ако знаят - могат да ти забранят естествено, но ако сте го направили по взаимно съгласие - нищо не могат да му направят. Дори да тръгнат да го съдят - ако ти кажеш, че е било по желание - няма да има последствия!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 015977edc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Миличка сега предполагам си 7 клас и тази година ти е много важна. Моят съвет е да оставиш сега всички батковци и глупости и да се концентрираш върху ученето, има време после за другите неща ще има момчета ехеее. Аз като бях на твоите не съм си и помисляла за гаджета, а още играех на детските игри. Две мои познати на твоята възраст вместо да учат се занимаваха с момчета. Е и двете сега са едната касиерка в Мак Доналдс, другата не издържа и по месец на работа където и да я вземат. Това ли искаш. Момчето е право, ако сега се захване с теб може да си навлече проблеми. Ако например ти беше на 18, а той на 26 или пък ти на 20 той на 28 нямаше да изглежда толкова фрапиращо, но сега си на 13 все още си дете. А той вече е мъж и има нужди предполагам се сещаш за какво ти говоря. Казваш, че изглежда свестен, но няма как да си напълно сигуна, понякога външния вид на човека лъже мноого. Представи, че тръгнете другата година навие те да спите заедно и после те зареже. Моят съвет е бъди просто приятелка с него, но нищо повече сега се фокусирай върху ученето и върху нищо друго. Има време за момчета до другата година може да харесаш и някой на твоята възраст все пак за една година нещата се променят!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f9d2fd0677
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Много е смешно да видиш на улицата как някой 20-30 годишен се зарибява с някоя 12 годишна. И по-големите не харесват някакви дечковци, които могат само да си бъркат в носа, търсят нещо сериозно и опитно ;)

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0aabd5601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм авторката!!!
Мисля че разбрах за закона и педофилията.
Значи ако сме си само приятели няма проблем, можем да се виждаме общуваме приказваме и така ако всичко си е като добри приятели, но ако той ми посегне сексуално се води педофил защото съм под 14 което е престъпление, но когато ги направя можем да имаме и връзка така ли е?
Тука не си говорим за престъпление и не е престъпление да сме си добри приятели (нищо че го харесвам)!!!
Това е същата работа като гейовете, примерно ако излязат две момчета приятелски не ги прави гейове, но ако започнат да се опипват значи са гейове давам го като пример.
Моля ви да ме разберете, той не ме харесва, аз съм тази която го харесва и благодаря че искате да ме предпазите защото има много идиоти на неговата възраст, но в нашия случай няма да стане така, макар че не знаех това за закона, но последното ме интересуваше дали е престъпление това че сме близки приятели и дали е позволено да общуваме и виждаме като добри приятели, ако няма никакви докосвания и секс разбира се!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 25e7937cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз пък мисля, че много от коментарите ти отговориха пряко на въпроса.
Ако е само това което те интересува не ме чети нататък.

Но освен наказателният закон - има и морален закон. Така че дори и на 14 пак ще трябва да не правите нищо на публично място. Инак разни "добри" хора ще тръгнат да ви се месят, ще бързат да кажат на родителите ти, и дори на полицията.
Родителите едва ли ще са много щастливи от факта, че обичаш пълнолетен.

Аз бях на 24 и се запознах с 13г. тя се влюби в мен. По - късно аз също в нея.
Пак така си бяхме приятели докато тя направи 14г и тогава тръгнахме, приятелят ти никак не е глупав, трябва да оцениш това.
Имаше разни сътресения и в нашата връзка.
Имахме и среща с майка ѝ - после родителите ѝ за известно време не я пускаха да излиза без придружител.
Сега тя е на 16г. все още сме заедно. Родителите ѝ не знаят за нас.

На различни моралисти ще кажа, че тя не спря да си гледа училището когато бяхме заедно.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0aabd5601e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторката съм!!!
Въпреки че ме притеснихте силно със вашите отговори, да вече разбрах как стоят нещата, но аз както казах, че аз го харесвам, той не ме харесва, но просто сме свикнали като добри приятели и той ме има като добра приятелка, както му се вика бфф (означава най добри приятели).
Стана ми ясно че не можем да имаме връзка, не можем да се докосваме прегръщаме и целуваме, стига сте го повтаряли това, на ясно съм че не можем да се докосваме на обществени места!!!
Въпросът ми е, като изключим всички тези прегръдки целувки и всичко останало, по закон можем ли да сме си добри приятели и да общуваме приказваме и така, дори и на обществени места без никакви докосвания, по закон може ли? като изключим всичките глупости?
ИСКАМ ДА ДОПЪЛНЯ ОЩЕ НЕЩО!!! ВАЖНО!!!
Аз съм момиче на 13 години, на 23 май ще правя 14, това ми е 8 тема мисля в този форум, в предишните ми форуми не е ставало на въпрос за любов. Но една моя приятелка която е на 14, беше пуснала тема за нейния приятел който е на 18, и вие пак така започнахте да заплашвате със закони и затвори, въпросът ми е защо го правите, направи ми впечатление че само тука правите така, на другите места не е така.
Може и да съм малка, но съм наясно че има много големи батковци които се възползват от момиченца като нас което е престъпление, но като оставим това престъпление и ако Не е педофилия, може ли да сме си добри приятели да общуваме и да се виждаме, без прегръдки и каквото да било още целувки и там, извинявайте че пиша за пореден път едно и също но съм объркана и знам че за сега нямам шанс със него, но поне искам да си останем приятели и да се виждаме приятелски защото той не е такъв наистина, за това питам така ако няма никакво престъпление, може ли да сме си добри приятели?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 28cb9cf302
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Аз съм на 15 години, приятелят ми е на 25. Тръгнахме когато бях на 14 още и за месеците, през които сме били заедно не сме имали никакви проблеми. Ние имаме 10 години разлика и без проблем си бяхме приятели преди, а сега и нещо повече. Бъди спокойна и нещата ще се наредят, аз имах проблем с родителите ми, защото не го одобряваха, криехме се отначалото, обаче аз една вечер седнах и поговорих с майка си за него, разказах й как се чувствам с него и си излях душата и тя ме разбра, но ми отне 2 часа да я убедя. Тя все още е против връзката ни, но тя и баща ми вече не ни правят проблеми. Седни и поговори насаме с майка си, тя ще те разбере и ще ти помогне, аз сама не вярвах в тези думи преди, но се убедих, че наистина е така. Колкото до нещата от сорта на секс, натискания, целувки... Целувките не са забранени, натискането е неща обичайно и рано или късно ще ти се случи. Аз не се хваля с това, че загубих девствеността си на 15, но пък поне е с човек, на когото имам доверие и имаме истински и силни чувства помежду си. На 13 определено наистина е рано за секс, но пък ти сама каза, че той не те притиска, което е добре, защото приятеля ми също не ме е притискал, даже не е подхващал темата или нещо подобно, веднъж аз го попитах и той се обърна към мен и ми каза, че ще ме чака колкото е нужно, защото ме обича и трябва да се чувствам готова. Няма нищо лошо в това да си приятелка с по-големи момчета, това е нормално за момичетата, защото ние сме доста по-развити от момчетата на нашата възраст. Аз откакто се помня излизам главно с момичета и то такива, които в момента са на 18, 19, 20... В това няма нищо лошо и никой не може да ти забрани. Не ги слушай тия неща за педофилията и тем подобни, няма от какво да се притесняваш сега. Бъди си приятелка с него и щом ти е казал, че като станеш на 14 нещата може да се получат - супер, стискам ти палци!!! Главното е, че няма от какво да се притесняваш, с времето всичко ще се нареди! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 25e7937cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторке трябва още да пораснеш - не на години а интелектуално.
Това което бе казано в коментарите е, че ти можеш свободно да си приятелка с него без да имате интимни отношения - не виждам кое те притеснява, кое не разбираш.
Другото което казваш - той не те харесвал - защо мислиш така, понеже човекът притеснен за бъдещият си живот иска да изчакате една година. Това е един от недостатъците на малолетните - малко от тях могат да разсъждават. То и за това моята ме остави да разсъждавам вместо нея - което пък се оказа тягостно.
Повтаряш въпроса си отново и отново на мен малко ми омръзна това - и в коментарите ти се отговоря често с едно и също. Повтаряли сме се - ами да защото отговорът на твоя въпрос е точно този. Да може да сте само приятели и допълнението е това което не искаш да повтаряме. Не мога да те разбера - питаш ни отново и отново, а пълният отговор не искаш да го прочетеш - тогава как да ти отговорим - ние сме малко по - големи и отговаряме малко по - пълно защото и мислим повече. Но ето отговор сведен до това което ти би разбрала - ДА. Общувал съм с момиче на 8г. и то бе по - мислещо, щеше да ни разбере и нямаше да ни пита отново и отново.


Да може да сте си добри приятели.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 25e7937cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Номер 25 сигурно не те разбрах правилно - това което разбрах, че ти казваш на авторката която е на 13г. че целувките не са забранени. Което не е вярно - защото когато лицето е под 14г. дори и държането за ръце се смята за докосване и може да се повдигне обвинение за това.
Ти която си на 15 - за теб няма проблем - можеш да интимничиш, но сигурно имаш по - малки приятелки не им давай подобни съвети.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: be31a3aaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Седни да си учиш уроците вместо да гледаш батковци вече ти отговорихме на въпроса, стига повтаряш едно и също като несменяемите!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker