Бисексуален съм и се нуждая от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бисексуален съм и се нуждая от съвет
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2344 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 и съм бисексуален. Харесвам мъж на около 40. Той е собственик и барман на едно ново кафе в града ми. Още от първия път когато го видях ми направи впечатление. В началото си мислех, че той ще е поредното красиво лице което виждам и после забравям, но не стана така. Виждах го почти всеки ден и не спирах да го гледам, мислейки си, че дори никога няма да мога да говоря с него. Уви не стана така, за добро или за лошо, с компанията ми започнахме да ходим в кафето много често и с този мъж станахме нещо като приятели, говорим си, пушили сме заедно отвън, поздравяваме се, но само толкова. Много го харесвам наистина, говорил съм с приятели на тази тема, но особена помощ не съм получил. ;/ Той има семейство и може би е хетеро, но има нещо което ме учудва. Когато сме в кафето или когато минавам от там все се закача по някакъв начин, гледа често към масата ни, предпоследния път когато бяхме на кафе там, като ставахме ме пита какво ще правим, дали ще ходим на дискотека (wtf :D), вчера сутринта понеже се събирахме в едно момче, ни е видял докато пазарувахме и по-късно като бяхме в кафето ме пита къде сме ходили.. Но когато жена му е с него в кафето, не прави никое от тези неща, дори не ни поглежда, не говори с мен/нас.. Доста е странно, знам ли. Ако имате някакви съвети как да се сближа с него повече или как да разбера какъв е, споделяйте. Харесвам го много, плакъл съм дори за него. Ако ще ме наричате гей, ще споделя още нещо. С момичето което обичах най-много бяхме заедно година, това беше най-хубавата година в живота ми, с нея го направих за 1ви път, а с мъж не съм правил нищо интимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ec34b033c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не се занимавай с толкова по-възрастен от теб мъж семеен. Той ще те използва за секс, ти ще се влюбиш, защото си млад и зелен. Като жена те съветвам да не „лапваш“ по такива мъже изобщо, освен ако не търсиш само авантюрата, но рискуваш да останеш с разбито сърце.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 66d9cdf345
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз не виждам нещо особено в това, което ми казваш, смисъл и аз ходя всеки ден на едно кафе с приятелките си и този, който работи там ни поздравява, пита ни как сме, къде ще ходим, но нищо друго. И все пак и аз съм момиче и съм би и харесвам жена, която е на 40, но поне имам малка надежда, защото знам, че не е семейна, че е лесбийка и може да стане нещо, но в твоя случай - жена си има, а и ако разбере, че го харесваш ще се отдръпне и на дали ще ти проговори (повечето правят така) и по - добре си остани само приятел с него :) Казвам ти го, защото съм го изпитвала и не е много приятно, а и ако е някой порта и почне да разправя на всеки в кафенето ще стане една...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6e8bfbdf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора - Може би си права, но не мога просто така да си кажа спирам да го харесвам.. Вътре в себе си, знам, че не може да имаме връзка, но не мога да го приема ;/.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 333d5a96fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен грешно му разбираш шегите и "намеците". То всъщност намеци за нещо според мен няма.
Просто пича е по- забавен, общителен, можеби по- топло се държи с хората, които не познава съвсем добре.
Нали се сещаш- усмивки, заговаряне, стискане по рамото и тн.
Това не значи, че непременно е хомо или бисексуален.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65f6176d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако не ти пука от това дали хората знаят че си би, това е много хубаво.

Аз пък съм гей, само че не от онези меките ами се държа като хетеро. Още не съм се открил обаче. Само пред някои хора и семейството ми.

Нещата които изживяваш са свързани допълнително и с хормони. На тази възраст е така. Т

ова което виждаш обаче като намеци, не означава че е истина. Да не говорим и за възрастовата граница и това че има семейство.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 35ab335e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, че не познаваш добродушното отношение на хората от поколението на вашите от скука, не означава, че тоя нещо има симпатии.
Просто отбелязвам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6e8bfbdf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   автора- ужасно се чувствам просто.. и ми личи.. днес за цял ден съм го мернал само веднъж и ми липсва..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 03fcedbf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбирам ти положението, но недей да се надяваш много, ще останеш разочарован - първо, че на 40 е прекалено стар, малко бие на педофилия даже. Второ, женен, предполагам е хетеро.. разбира се може и той да е би, но не вярвам. Щеше да усети интереса ти и да ти го намекне по някакъв начин. Знам, гадно е, забрави факта че е на 40 дори.. Аз също съм бисексуална, и проблемът ми е, че в училище има максимум 2-3 добре изглеждащи момчета, докато момичетата са 90% страшно хубави. Проявявала съм силен интерес към две момичета до сега, правила съм намеци, но имам чувството че в цялото училище няма едно обратно или бисексуално момиче.. и само напразно се надявам. Така че ти препоръчвам да не си като мене и да храниш празни надежди, защото за България хомосексуалността е все още табу, живеем в много хомофобско общество и в повечето случаи човека, към който проявиш интерес ще се окаже хетеро, а ти - с разбито сърце и празни надежди

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cb90d5250d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Недей. Останалите са прави. Мъжът е на 40 и е женен. Разликата във възрастта е толкова голяма, че може да ти бъде и баща. Не мисля че ти прави някакви намеци. Някои хора просто обичат да водят така празни приказки с клиенти. В нашия глад всеки ден с приятелка си купуваме царевица и си говорим с жената за изпитите, учителите, деня ни.
Смятам че на човека му е скучно по цял ден на работа и затова се заговаря с клиентите, а когато жена му е там просто тя му привлича вниманието.
Разбирам, че го харесваш и затова четеш знаците неправилно. Повечето хора виждат това което искат. И аз виждах намеци когато харесвах едно момче.
Разбирам, че го харесваш, или си мислиш че го харесваш (това мое изказване няма нищо общо с пола, самата аз съм се хващала толкова често за мисля за момичета че направо не е за вярване) но просто сме в една такава възраст в която хормоните ви бушуват и така нататък и плачем постоянно (или това са само момичетата, не знам не съм особено близка с момчета за да знам) и се държим нерационално.
Пък и дори да го харесваш наистина пак да го кажем, мъжът е на 40. И женен. Такава връзка няма никакво бъдеще. Мисля, че трябва да изчакаш чувствата да отшумят. Пък и може да срещнеш някое момче или момиче на твоята възраст и години по късно да се смееш на увлечението което си имал към мъжът.
Аз специално доста се хилих преди няколко седмици като се сетих какви главоболия си създадох с едно момче като бях на 13.
Уж го харесвах, пък той бил от друг град О защо, защо каква трагедия.
Лятото го срещнах. Толкова мислех за него през учебната година, смятах че съм много влюбена, и накрая му казах. А той има. приятелка и аз очаквам някаква ревност, болка пък ми беше все едно. И тогава осъзнах че въобще не съм го харесвала и сега се хиля като се сетя на детския си ум.
И всъщност като се замисля никога през живота си не съм харесвала някой. По принцип нямам претенции относно пола на партньора ми, даже мисля че предпочитам момиче, но никой не ми привлича вниманието. Нашите казват че е защото съм по-зряла и повечето около мен се държат като деца и може и да са прави.
Мисълта ми е че след година две може да се смееш на тази случка. Не се отчайвай, сигурна съм че на почти всеки му се случва да си падне по някой по-възрастен. Една приятелка харесваше един от съседите си. Просто на тези възраст е нормално. (Мен не ме гледай. Аз съм изключение, нещо съм сбъркана)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker