За ТРИ стотни от секундата нещо в мен умря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За ТРИ стотни от секундата нещо в мен умря
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1938 пъти
Здравейте! Аз съм на приблизително 15 години, аз като все нормален тинейджър се влюбва. Е аз се влюбих преди 6 години, въпросното момче никога не ми обърна внимание, но аз не спрях промених всичко в мен - като започнем от външен вид до музика, говор, начин на мислене, държание. Наскоро онази тръпка се върна, аз май отново се влюбих, второто ми влюбване. Толкова бях щастлива. Той е с три години по-голям. Не е българин, австриец е. Но живее и говори на български, в България от много време. Той се занимава с изключителни неща, толкова съм впечатлена. През последните две седмици.. аз.. съм някъде на друга планета, щастлива бях. Направих си профил, писах му, не беше от моя.. не му казах нищо разказвахме си неща, казах му ще го харесвам, и накрая реших да му кажа коя съм. Направих го, на следващия ден аз целия ден се надявах да ми пише-не го направи... вечерта в 8 и 20-30 някъде ми писа, ще съм малка и не се занимава с по-малки, казах му добре и вече не общуваме. Днес (19. 10) аз направих огромна грешка, изкарах първите три часа и си тръгнах, беше ме страх да не го видя в училище, защото и той учи там и сме в една смяна... попринцип сряда се засищаме най-често и още две години ше е така... но не знам страх ме е да го видя... Кажете ми какво да правя, мен наистина ме е страх, дори не знам от какво.. цяла сутрин и цяла вечер(снощи) ми беше ужасно, не знам защо, за пръв път се чувствам толкова безсилна.. а през онези два дни, в които си писахме бях толкова шастлива, наистина имам нужда от съвет, не ме упреквайте, страдам. Само да вметна, че си има гадже, но водели отворена връзка, което не е точно връзка, но все пак аз не съм се надявала на нищо, просто бях щастлива
*модератори, моля Ви да одобрите моята банална, но измъчваща ме история*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: ec2b8892a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Знам как се чувстваш, защото някога аз съм изпитвала същите чувства като теб, и то многократно. Не съм влюбчива натура, но когато станеше това, беше силно и продължително. Жалко, че беше все в неподходящи. Ти ми се виждаш много чувствително момиче и много истинско. Точно поради тази причина това момче ми се струва, че не е за теб - той води отворена връзка с приятелката си, тоест той е с нея, но едновременно може и с други да си е, тоест няма истински чувства към нея, а просто може би му е удобна или за момента не иска сериозна връзка. Не смятам и разликата ви за голяма. Но не смятам, че ти би могла да го гледаш с други.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1b2a79fc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила била съм в подобна ситуация. От личен опит ти казвам не се занимавай с него няма смъсъл! Остави го, като го видиш не му обръщай или ако каже здрасти му кажи ити но нищо повевече. Ако той пожелае да си говорите ок, но ако не иска не му се натрапвай момчетата не обичат нахални момичета!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 27d227a6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отворена връзка, значи че може да прави секс с която си иска и той точно това е търсел, а понеже си малка и е разбрал, че си влюбена в него, просто не му се е занимавало с драма и обяснения. Моя съвет е да оставиш нещата така, ходи на училище, поздравявайте се по коридора и го преодолей. Колкото и да е тъпо, един ден ще срещнеш човек, който е не по-малко невероятен и с който ще имате хубави отношения и всичко ще е наред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 33ba5fddfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мила,
Ще ти кажа само да бъдеш силна. Историята ти не е банална. Всички сме изпадали в такава ситуция. Щом той не ти е обърнал внимание значи и той не заслужава твоето. Аз също съм на твоята възраст и на мен ми е много трудно. И аз сега съм в една неловка ситуация с момче, но се надявам скоро да се оправя и честно ако питаш мен не ми пука. Be strong! Само това мога да ти кажа и да повтарям на себе си. Не се крий от него никой не може да ти се подиграва или да ти заповядва на чуствата. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f059556872
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Стига бе момиче, честно ли бягаш от училище заради момче.. не си заслужава. Явно толкова му е капацитетът на въпросния господин,щом като е разбрал коя си и се е покрил.НЕ трябва да бягаш!!!Така показваш,че те е срам, страх...както искаш го наречи.Отиваш на училище и вървиш с високо вдигната глава... чест ти прави, че си успяла да разкриеш чувствата си и това коя си. Облечи това,което ти е любимо,гримирай се.. погрижи се за себе си и ще се чувстваш по-добре,по-сигурна.Не се оставяй на такива като този
да те сломят...още повече пък и да бягаш от училище заради него.Това,което изпитваш не е любов,а по-скоро физическо привличане, подсилено от хормоните.Любовта е нещо на съвсем различно ниво,но ще го разбереш по-късно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 813fdafa60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Онзи си имал гадже, ама всъщност нямал. По наше време нямаше фейсбук, не знаехме какво са фалшиви профили, а някои услужливи и "услужливи" приятелки помагаха. Ходехме по градинките и кафенетата, а понякога и на дискотека. За съжаление какъвто и съвет да ти дам (както и 90% от пишещите тук) ще е нерелевантен. Ние сме от друго време.

Абе какви са тия австрийци по българските училища. Ще ме убиете :D

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0577121904
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не разбирам логиката на много млади момичета. Правят си фалшиви профили и от там признават кои са всъщност. Хрумна ли ти, че ще изглеждаш като откачалка занимаващи се с фейк профили. Щеше да е толкова по-просто да му пишеш от твоя профил. Да го питаш как е, що е и така да си тръгне разговора.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4d5dc4f20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   не разбрах какво е умряло в теб :D

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c5c501e5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря на всички коментари.
До номер 6- от което и време да сте аз ще ви разбера, приемам всякакви съвети и какво лошо има това, ще е австриец? Не разбрах..
До номер 7- писах му първоначално (това не го споменах в историята) от моя профил, но той прекъсна разговора, тоест аз му писах здрасти и той здрасти, питах го как е и той "добре" без да върне въпроса, оттам се досетих, че не му се занимава с мен. Оставих го. Дни след това го видях в училище той беше полу-припаднал и го водиха някъде, той беше неадекватен, притесних се и затова направих фейк профил, не беше фейк, защото не съм се представяла за друг човек, но както и да е! Аз само исках да го питам как е, нищо повече, ама се случи така, че се разприказвахме и така другото го има в историята.
До номер 8 - заглавието е метафорично, исках да кажа че съм наранена, че страдам, че сърцето ми страда, ти доколко си запознат/а с метафора не ме засяга. :)
Приятен ден на всички Ви. Отново благодаря, стана ми някакси по-леко, и повече няма да бягам, днес го видях, но предотвратих срещата ни, като се скрих в тоалетната, знам детинско, но все оше не съм готова да се срещнем очи в очи, още по-малко като знам, че ме отряза по такъв гаден начин.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker