Как да се сприятеля с известните в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се сприятеля с известните в училище
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1815 пъти
Здравейте, първо искам са помоля без хейт, обиди и злобни изказвания. Така, знам че има и други теми, но моята е леко различна. Преместих се, в седми клас съм. Никой не говори с мен и нямам приятели, искам да се сприятеля с известните за да си намеря повече приятели. Знам, че ще има използвачи но ще се опитам да си подбирам приятели. Как да запозна да общувам с тях? Малко или много външния вид, се отразява. Имам въпрос и за това. Как да си махна пъпките, как да си къдря косата без да я горя.. Искам да си стегна корема, кажете упражнения! Дано има много мнения. Моля ви извинете ме за грешките. Моля публикувайте историята ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 05e3c55803
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей темата ти ми хареса, защото това е проблем, с който се сблъскват голяма част от учениците, а и не само те. Относно първият ти въпрос не смятам, че за да намериш приятели трябва да се сприятелиш с известните, по скоро дори и да го направиш приятелите, с които ще се сдобиеш няма да са истински, така, че по добре бъди себе си и се опитай да намериш общи теми като започнеш с елементарни въпроси като каква музика обичат да слушат, имат ли братя и сестри, къде са учили по рано и прочие. Опитай се да ги предразположиш и оставай те да говорят повече, а ти говори само когато ти върнат въпроса "А ти? "(не нахалствай все пак ти търсиш приятели)(понякога дори може да се съгласяваш с тях макар вътрешно да знаеш, че не са прави, тъй като в противен случай може да влезеш в пререкание, което няма да е в твоя полза). Относно външният вид за седми клас не ти е нужна по специална прическа, един ден с пусната коса, на другият ден с вързана, може да я навиваш на плитки (след като се изкъпеш слагаш малко пяна и за 2 часа, а ако имаш повече време може и цялата нощ да спиш с тях. За пъпките, казвам ти го от личен опит, много добре се справям с тях като: ментолов спирт(който е най ниският процент спирт за да не изгаря нежната кожа по лицето) три дни подред в седмицата. Ако пъпките ти са по големи, аз така го правя, с крем Здраве или някакъв друг може, но задължително след 12 или най- много 24 часа е хубаво да избършеш лицето със спирт, защото иначе мазнината от крема запушва порите и вместо да помага започва да вреди и пъпките излизат два пъти повече.
Надявам се да съм ти помогнала и ако имаш други въпроси ще се радвам да ми кажеш, аз ще следя с интерес случващото се в публикацията ти.
От:РРР

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 98b4dc51fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Оооо и аз бях в такава ситуация миналата година... сприателих се с водачката на звездичките и от там тръгнаха всички да ми се мазнят и сега даже я изместих... двете с нея сме си приятелки и то най- добри, но ме предпочитат повече, защото: съм мила с всички, по-забавна съм от нея и съм истински приятел ( не правя интриги и не се карам с никого)!
Относно къдренето: прави си косата с лента.... получават се уникални къдрици

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b8830ddf0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми виж не е нужно да имаш много приятели намери си един приятел и той ще ти стигне, но за да бъда полезна ще ти кажа че външния вид, и държанието ти пред другите наистина е много важно , ако не знаеш как да започнеш просто опитвай се да бъдеш като другите и можеби ще стане. За косата ти предлагам вечерта да си правиш плитки и сутринта да пръснеш веднъж с лак за коса, за пъпките просто отиди в аптеката и питай те ще ти кажат и за корема прави коремни преси или направо се запиши на някакъв спорт. П. С. и аз съм седми клас. Дано съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d944fcd0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Само да кажа, че след време те няма да са известни

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1fe8be252e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако почистваш лицето си редовно пъпките ще намалеят. Няма как да изчезнат напълно, но на тази възраст е нормално да имаш акне. Също може да отидеш на козметик, който да изчисти лицето ти и да ти каже как да го почистваш. Единственият недостатък на козметика е че след като изчисти лицето ти няколко дни ще има рани, които обаче ще заздравеят и лицето ти ще изглежда много добре.
Ако държиш да къдриш косата си има един начин с лента за коса. Можеш да го потърсиш в интернет. А иначе става и с ролки.
За корема можеш да започнеш да правиш коремни преси. Днес правиш 10 утре 15 в другиден 20 и лека полека вдигай бройката. Важно е да не се насилваш! Правиш колкото можеш и с течение на времето за около 2-3 месеца коремът ти ще се стегне, а ако се заемеш по-сериозно може да направиш и плочки. Ако искаш потърси упражнения за корем в You tube има клипове. Освен преси обаче е добре да се храниш здравословно. Яж повече плодове и намали вредните храни. В никакъв случай не гладувай!! Яж до колкото си гладна но без да се тъпчеш. Намали белия хляб за да не се подува корема ти. Намали шоколада и кафето за намаляване на акнето. Може да ходиш на фитнес. Желая ти успех!!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 31ac9fbcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи, външният вид е наистина много важен за тази група от хора. Аз бях в подобно на твоето състояние, само че когато бях първи клас и се премистих в нов град, ново училище и естествено нови хора. Бях аутсайдер! Сега съм седми клас, с много приятели, всички в училище знаят името ми, знаят коя съм. Като за начало, за да те забележат бих ти казала, опитай да се откроиш от другите, имам впредвид покажи им че си специална с нещо. Така стана поне при мен, винаги съм обичала да уча и веднага това беше забелязано от учители и ученици. Второто нещо което поне на мен ми помогна беше косата. Аз имам, всъщност имах коса, стигаща под кръста, плюс това, че е и много гъста- веднага беше забелязана от по-големите, и си нямаш и на идея колко е приятно някакви момичета от по-горните класове да питат едно малко момиче "Как си поддържаш косата" :D Друго нещо е, да започнеш по някакъв начин да контактуваш с тях, просто при някои хора се получава от самосебе си при други- трябва да се потрудиш. Има още един вариант, бих казала по-бърз и по-лесен, но не толкова ефектен и най-вече траен. Започни да се обличаш оскъдно, да се правиш с една дума на малоумна кифла и няма как момчетата да не започнат да ти обръщат внимание, след което идва и женското внимание или в някои случаи злоба, но е по-рядко. Относто упражненията, има много клипчета в YouTube и така нататък.... Надявам се да съм помогнала поне малко :)) Приятел ден :))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 72bc9d7471
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Сприятеи се с някой от по - нормалните деца от класа. За какво ти са онези лиглички интересуващи се от гримчета, парцалки и скъпи телефончета с има няма 100 думи в речника си и самочувствие без покритие. След време точне тези момиченца или ще работят на касата на някой супермаркет или в Мак Доналдс или ще търсят богати мъже, които да ги издържат, защото с повърхонстния си интелект няма да могат да просперита никъде. А и ще ти е трудно да се сприятелиш с тях да не кажа невъзможно, защото със сигурност ще има един куп подигравки от тяхна страна относно външния ти вид. Съветвам те да учиш за да влезнеш в добро училище и се опитай да се сприятелиш с някой по - земен човек, не ти трябват тия въздуси под налягане. За да те харасат хората най- важното е да бъдеш себе си не някой друг. Просто бъди себе и, който желае ще ти стане приятел на другите прав им път. Колкото до пъпките и аз съм имала такъв проблем първо се мажех със салицилов спирт имаше ефект, но ако прекалявах кожата ми мн бързо се изсушаваше и почваше да се бели. Струва някъде около левче в аптеките. Ако го взимаш след това задължително се мажи с крем за предпочитане да не е мазен има един с Лайка на Биофреш струва около 1, 40 - 1, 50 и е точно такъв попитав бързо в кожата, а и лайката има добро действие при акне. Може също така да пробваш Пяна за лице на Себа мед лосион или крем Акне аут. Това ми го изписа дерматолог преди време. При мен тази комбинация даде мн. добър ефект девети клас лицето ми видемо стана по чисто. Обаче ако се мажеш с лосиона задържително слагай найлонови ръкавици, защото при мен имаше ефекта лицето ми изчестено, но ръцете ми се изсушиха и станаха гадни. После имаше периоди, в които чат пат използвах и др неща, като например продуктите на Гарниер. Вече като станх на около 18 - 19, лицето ми видимо се изчисти. Сега съм на 22 и пак имам тук таме някоя пъпчица, но то е само като наближи на ми идва и после изчезват от само себе си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker