Малки гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Малки гърди
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2105 пъти
Та здравейте! Какво вече сте видели моят проблем е в гърдите ми, ако мога вобще да го нарека проблем. За информация на читателите съм на 13, тоест 7 клас.
Случката е следната:
Днес, в училище, си говорих с една приятелка от другия клас. Докато ние разговаряхме мина един мой съученик, пак от друг клас. ( Този съученик не е много мил другите и има славата да прави "запалки" на момичета). И този съученик, не искам да използвам имена, реши отново да се заяжда с мен. Каза ми следното:
-Ти нямаш цици. (бтв това ми го казва може би за втори път)
От лек призив на гняв и недоволство, че ме злепоставя през половината училище казах:
-Ти пък нямаш хуй... -Но уви вече се беше качил по стълбите и не ме чу.
Да истина е, че не съм надарена с някакви бомби ама все пак не съм и някаква дето няма хич. Никога не ми е пукало за гърдите ми или за задника ми, защото за мен има много по-важни неща. Не ме засегна толкова колкото се зачудих, защо трябва някое момиче да е харесвано само ако има големи гърди? Най-добрата ми приятелка има такива и покрай нея винаги има момчета. Не съм казала, че покрай мен няма, напротив. Но мисълта ми беше друга. Толкова ли е важно момичетата да имат гърди и да се показват(защото аз избягвам през есента и зимата да нося прилепнали блузи) за да са харесвани и обсипвани с комплименти от момчетата? Също така ще съм благодарна, ако момчетата изразят също мнение по въпроса ми защото все пак проблема ми е към член от техният пол :ДД
Благодаря Ви за отделеното време.
*Unicorn_Lover*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 913cdd7e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Също както момичетата предпочитат високи пред ниски мъже, така и момчетата предпочитат големите гърди. Това си е инстинкт, тъй като едрогърдите чисто еволюционно биха отгледали по-лесно поколението.

Но разбира се, днешно време това не е най-важното и не е толкова определящо при избора на партньор, защото отдавна не сме пещерни човеци и инстинктите ни в известна степен са отстъпили на здравия разум.

Да, има и мъже, за които е определящо, но те са на малко по-ниско духовно ниво и такива и без това не ти трябват. Точно защото разумът им все още не е взел превес над инстинктите са такива първосигнални.

На момчетата на твоята възраст е нормално да им е толквоа важно и да си мислят, че едва ли не е обидно да имаш малки гърди, но те все пак са си още почти деца. Просто са много повърхностни все още.


Така че не прави грешката като някои твои връстнички да парадираш с цици, подплънки и тем подобни, защото ще изглеждаш не по-красива, а по-евтина. И точно евтиното привлича момчетата на твоята възраст, защото това е индикатор, че жената е по-лесна. Но пък това няма да ги накара да изпитват уважение към такива, а само ще гледат да се възползват сексуално.

Ако някой ще те хареса, нека да е заради самата теб. Ако ще те хареса заради циците или защото си лесна, не ти трябва такъв.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ada51f53ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей аз съм момче на 15.. като цяло си нормална с малки гърди защото си на 13.. и не гледаме точно това в момичетата ако щеш вярвай.. може да има перфектни момичета откъм дупе и ц*ци, но да отблъскват с характер
п. п: представител, а не член от пола ни :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a99eb51287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Еми да, важно е. ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a59c34b8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гърдите не са най-важните елементи във една жена, а интелигентността у нея.

Разбира се, ако не си к*рва няма да си навираш гърдите пред очите на мъжете.

Въпросното момче, което е казало, че 'нямаш гърди' е един голям олигофрен, които заслужава бой.
Ти си на 13 години, имаш достатъчно време да се развиеш физически :)

Изглежда няма смелостта да се изправи срещу някой по-конкурентен във физически аспект и избива злобата върху умните хора.
[ момче 16 ]

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: eb9e89b20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "Не ме засегна толкова колкото се зачудих, защо трябва някое момиче да е харесвано само ако има големи гърди? "

Моето момиче сега ще ти отговоря защо... Защото момчетата на твоята възраст мислят предимно с долната глава. Те не са достатъчно "зрели" - още ги удрят хормоните и повечето от тях гледат момичетата като едно парче месо. Или иначе казано избират момичета с по-големи гърди, хубави дупета, стройни и стегнати. Казвам ти го от личен опит. Мъж съм на 26 години и съм го преживял това нещо като малък. Преди време бях като това момче, което описваш. Влечаха ме само такива момичета. С времето обаче и с възрастта човек помъдрява. Не си избирам приятелките според това колко големи гърди има - избирам я по това какво представлява като човек, характер, дали имаме нещо общо (сходни интереси) и т. н. Преди търсех гаджета най-вече за секс, но това вече се промени. Сега например се чувствам готов за сериозна връзка и създаване на семейство - надявам се че разбираш какво се опитвам да ти обясня. Мисленето при тийнейджърите и по-големите е различно. Вие на практика сте още деца - нормално е да гледат това. Но ти не се срамувай от гърдите си, бъди такава каквато си и си живей живота спокойно без да се напрягаш. Все някой ще те хареса заради това което си - без да му пука какви са ти гърдите.
Хайде успех.
<Hell Knight>

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 218f6162eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе момиче, на 13 си...Напълно нормално е да нямаш цици, ходи учи и не занимавай хората с твоите "проблеми".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 897e98c034
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе не се притеснявай , ако си хубава и свястна ще има момчета около теб и колко ти е голям бюста няма никакво значение нито сега и още повече след някоя друга година. А то че има такива момчета които само заради големите гърди се въртят около определени момичета естествено, че има но на тебе такива не ти трябват.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c6df678ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И аз съм на 13 (7-ми клас) и те разбирам. Моите гърди са много малки, направо всеедно нямам. Малко ми е гадно за това, защото от целият клас, а дори и от съседните моите са най-малки ( дори не се виждат). От 5-ти и 6-ти клас има момичета с много по-големи гърди от моите. Чувала съм, че ако пиеш боза ти стават по-големи, ама е много вредно и....

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 307a3abc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз ако бях на твоето място щях да му кажа така:Аз цици мога винаги да си сложа, ама ти ум не можеш никога да си сложиш. И ще му пожелая от цялото си сърце дано има дъщеря и с нея да се отнесат така.
Нали знаеш мила, в живота винаги има обрати и всичко се връща. Като пораснеш ти можеш да си сложиш, а той да има дъщеря тогава и нещата се обръщат. Вярвай ми все ще им се върне на ей такива индивиди, и който се смее последен се смее най-добре.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 307a3abc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   В днешно време това е нещо което може да се промени. Но разбира се след 18г възраст. От 20 на горе можеш да си ги промениш преспокойно ако имаш възможност. Ако това е изявен комплекс, който не те кара да се чувстваш добре, имплантите са най-доброто решение. Разбира се парички също трябват.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1f94f4c6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Благодаря на всички Ви за изразеното мнение! Към номер 12, не съм казала, че не уча и че се срамувам от тялото си. Както се предполага тази учебна година ми е важна и си уча редовно. Пуснах тази тема тук за да разбера какво хората мислят за поведението на връсника ми, а не да ме съжеляват заради големината на бюста ми.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a472f122b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И аз съм на 13(7-ми клас) :D Честно да ти кажа бих предпочела твоя проблем, при мен е точно обратното. Веднъж отидох с по-прилепнала блуза и повече не я обляках. То не бяха коментари, то не бяха намеци. Искам да кажа, че бих искала да имам по-малки гърди отколкото големи... Нямаш си и на идея колко ме е срам когато с майка ми отидем до някой магазин за бельо и тя си взима сутиени с чашка А, а аз взимам В, а когато продавача е мъж е още по-"интересно". В началото на пубертета си- има време, а както казаха по-горе един ден можеш да си сложиш ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker