Сгреших за него и го искам обратно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сгреших за него и го искам обратно!
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3215 пъти
Бяхме гаджета в продължение на 3-4 дена - връзка, която започнах (и може би тук е главната ми вина) седмица, след като друг разби сърцето ми след години любовни терзания. Казвах си, че другото момче (Х) няма да е заместител на онзи, който ме нарани. Въпреки това обаче нямах сили да продължа напред с тази кратка връзка заради... погрешни впечатления. На срещите ни се държеше глупаво и лигаво, което тотално ме отблъсна. Нещата, които говореше, звучаха комплексарски и дори идиотски и затова го оставих набързо.

Аз съм на 16, а той догодина прави 18.
Понеже бяхме в една компания миналия месец, се срещахме редовно. Тогава той непрекъснато правеше жестове към мен - я да ме прегърне, я да ме хване за ръката. Но аз все го отблъсквах! И то защо? Защото в деня, в който го скъсах, се срещнал с другите от компанията и едно от момичетата ми каза неща за него, които ЧАК СЕГА РАЗБИРАМ, че са били многократно преувеличени. Тя го изкара глупав и агресивен.
През последния един месец, след като нещата между мен и Х утихнаха (избягвах да се срещам с него), си говорехме супермного по телефона. Всеки ден поне по 2-3 часа. Срещите започнаха да стават наживо... Опознавам го все по-добре и по-добре. Един ден бяхме у нас и просто не се сдържах... спах с него. Беше невероятно, просто прекрасно.

След този ден аз бях много заета заради училището (обратни смени сме и без това с Х) и се видяхме чак след 5 дена... Излязохме вечерта, защото имахме късмет и той пожела да си открадне 40-те минутки свободно време, което имах. Беше нежен и мил, но вечерта, когато говорехме по телефона, звучеше като болен. Десет пъти го попитах какво има, трябваше да му вадя думите с ченгел от устата.

Тогава той ми призна за чувствата си... Не знаех какво да кажа, бях в шок. Поговорихме още и решихме да си запазим приятелството, защото е много ценно и за двама ни.

Но ето сега, седмица по-късно, аз - глупавата хлапачка и идиотка - разбирам, че също искам да съм с него... В сериозна връзка, а не нещо неангажиращо.
Когато излизаме двамата, се е случвало да обсъдим някое момиче и аз казвам примерно: "Тази е много хубава и т.н." и той понякога се съгласява...

Толкова ме боли, когато обаче го чувам от него. И то не защото се сравнявам с момичетата - напротив, харесвам тялото и лицето си много и смятам, че всеки е уникален!!! Наранява ме факта, че го казва... ТОЙ.

Та общо взето е така. В началото той ме отблъсна с нискоинтелигентното си поведение, после пък едно момиче доналя масло в огъня, започнах да го отблъсквам, а след това се сближихме и станахме много добри приятели. И сега, когато знам за неговите чувства, искам да бъда с него... Но дали заслужавам втори шанс? Готова съм да му обясня всичко... Просто в мен има една уплаха, че ако хубавата връзка приключи, това ще е краят и на приятелството ни. Не искам неангажиращо приятелство с "привилегии"! Не искам да го деля с други! Искам да бъда неговото момиче... Когато той говори за други момичета, вместо да му кажа, че ме дразни, на свой ред започвам да "удрям", говорейки за момчета, които ми допадат и т.н. Прекалих - знам. И то от глупост. Просто искам да опитаме и да видим какво ще се случи... Ако му кажа, че споделям чувствата му и че искам да опитаме с нещо по-сериозно... как ли ще реагира? Той ми звъни често и ме пита какво правя, как съм, често ми се обажда само за да ми чуе гласа и иска аз да говоря, а той да слуша и да отговаря на въпросите ми и т.н.... Но той е привлекателен и любезен младеж и имам усещането, че дори и да съм красива, няма да е само мой! ;(

ПОМОЩ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: f82a7d7195
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави гордостта си и му признай, че го обичаш. Само любовта има смисъл. Не губи щастието си. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c8849f66d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно същия случай съм и аз. Само дето той не казва дали чувства нещо, но това е друга тема. Дай на момчето шас, но след като му признаеш се разберете предварително дали ще останете приятели независимо от това как свършите като гаджета (ако свършите). :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker