Ами,ако нашите разберат..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ами,ако нашите разберат..?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3417 пъти
Здравейте,драги читатели!
(Предварително се извинявам за познатата история,която може малко да ви поотегчи..И наистина благодаря за вниманието и надявам се за разбирането.. ;] )

Ами момиче от малък град съм и всеки знае всичко за всеки,затова избягвам да се набивам на очи.Всичко започна през Май 2009 година..До у-ще има малко кафене и се събираме около 20 човека,преди да започнем часовете всеки знае,че трябва да е там в 7 без 10..

Една сутрин сред познатите лица забелязах "ново попълнение"(висок,строен,изключително чаровна,бяла и широка усмивка,шоколадово-кафеникави очи,черна абаносова коса..един наистина невероятен чаровник..) Химията м/у нас беше повече от очевидна.Буквално не отлепихме погледи един от друг през цялото време.От този ден всяка сутрин преди у-ще бяхме заедно..Точно когато мислех да почна повече да контактувам с него ми изчезна от полезрението за около 2 месеца..Беше в града 1 седмица и се видяхме 1-2 пъти.Каза ми,че работи в Германия и пак заминава след няколко дена.Нещата бяха съвсем в началото и затова може би не го приех чак толкова тежко..След последната ни среща на 15.07.2009 не се бяхме виждали,нито чували цялото лято.Преди 3 дена се засякохме в същото кафене и някак беше доста по-контактен.Седна на масата до мен и започна да показва снимки от Германия,да разказва какво е работил,какви хубави взаимоотношения имал и с хазияите,колегите и тн..Няколко дена беше по-скоро приятелски настроен.. Тази сутрин влизам запъхтяна в кафето,защото имах уговорка и закъснях доста..Оставих си чантата и изведнъж усещам едни ръце как ме сграбчват..Обръщам се и го гледам такъв необичайно весел и усмихнат,видимо имаше настроение.Прегърна ме толкова силно и каза на сервитьорката:
-Виж,каква ми е хубава жената..Отиваме си,нали?! Погледни само колко е красива..
И тя каза:
-Много сте ми хубавки,сладури такива.Много хубава двойка сте.
Аз една такава сънена..още не знам къде се намирам.
И той ми каза:
-Ела на наш'та маса,де..
Седнахме и изведнъж всички изчезнаха на някъде,останахме само 2-та.. Започнахме да си говорим и той обърна темата,започна да "опипва почвата".Говорим колко говорим и аз нещо го бъзнах,че не мога да готвя и той каза:
-Аз мога да правя мусака,само това ще ядем.
Учидих се,че говори в мн.ч. И основния проблем е,че имаме огромна разлика в годините..!! Каквото и да се опитвах да изтъкна като недостатък в тази връзка,той контрираше всяка една моя дума. Сега ще се опитам да ви хронологирам част от разговора ни..
Аз:Прекалено голяма разлика имаме в годините..
Той:За любовта няма граници..А и предполагам гледаш предаването "Истината за нас" ..Имаше една 2-ка с 16 години разлика и кв'о нещастни ли са като ги гледаш..?
Аз:Нали пак ще заминаваш за Германия..?!
Той:Е й,нали след 1 месец и половина пак съм тук..
Аз:Ами прителката ти..?
Той: 1-во с нея съм прекалено малко време..2-ро се оказа супер недъгава..на 1-вата седмица ми вика ..Хайде да се женим.. Не ме пуска никаде,вкопчила се е в мен все едно .. Не ми дава да ходя на работа в Германия ..мани бе не ми говори за нея,моля те..!
Та всичко е страхотно,ама имаме много голяма разлика в годините и това ме притеснява..не толкова за взаимоотношенията ни колкото за това,че сме малък град и всичко се знае..Доста е фрапиращо отстрани..Ами,ако нашите разберат..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: c425e9f000
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами -опитай да излизате и да се опознаете не само в кафето.Разликата в годините не е пречка.Не те ли притеснява факта,че за толкова кратко време вече говори за вас като за ДВОЙКА?

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e1a79a0780
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поне да беше казала ти на колко си и той на колко е .. Обаче такава връзка няма бъдеще,ти тук,той там. А и щом разликата е голяма не става (от личен опит го казвам)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2e32506f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   не мислиш ли, че щом се отнася така с приятелката си би го направил и с теб? все пак е в германия и с теб също не се вижда толкова често както и с нея...а и кой знае кво прави в германия с месеци (освен работене)...окей казваш че всичко е перфектно...но не прави грешката да кажеш на вашите. знам, че може би не ти давам правилен съвет, но аз направих тази грешка и сега не ми дават изобщо да излизам дори и с приятели или ако ми дадат, то е с ограничено време и изобщо контролират ме отвсякъде...може би ще разберат от слуховете в малкия град, но не богат да бъдат сигурни, докато ти сама не им го признаеш...а ако те попитат просто отречи и кажи че обичат да ти се подиграват или че сте просто приятели...съжалявам ако мисля грешно но ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 289a6e673e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В такъв случай постарай се вашите да не разбират а като пораснеш достатъчно вече няма да има кой да те спре да правиш каквото си искаш а и нали той често ходи до Германия, което намалява риска някой да заподозре нещо.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a93fbe1310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз мисля че ако намеренията му са сериозни наистина няма значение годините

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7ba1a435c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   към номер 2
защо да няма бъдещее аз ходя с моя приятел от 7 години сега съм на 22 .. преди живеехмее заедно ... сега той живее в лас вегас идва си през месец .. аз съм билаа 4 пъти там и чакам да ми изкара виза за да отида за постоянно при него ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ac4f694844
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ами ако много го харесваш може да излизате и да не казнаш на вашите обачи ще има и много други и той няма да е единствения и ако мислиш че не можеш да пазиш такава тайна от вашите скъсай с него и си хвани друг....

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 353ba301cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми колко голяма разлика?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker