Оффф писна ми от смотаното ми гадже! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Оффф писна ми от смотаното ми гадже!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3919 пъти
Да ви кажа много ми писна. Сексът ни е супер и сигурно за това седя. С него изпитвам неща, които не са ми се случвали преди, но не говорим за бъдещето понеже той ми е казвал, че трябва да е стабилен финансово, за да се обвърже изцяло, а в момента живее с техните. Той си обикаля разни сайтчета. Хващам го да пише простотии като някъв смотан чики**ия из секс сайтовете. Знаем си регистрациите там ала бала ама е дразнещо някак си. Предполагам че разбирате.

Аз излизам с някви други, но са ми тъпи. Не съм стигала до секс де, защото не искам, просто съм си такава.
Сега като го пиша това, то нашето май не е връзка.
Единственото, че се познавам с техните, майка му безумно ме харесва и той се познава с нашите.. ходим година и половина- две. Поне да криеше тия простотии, че сваля други в интернет, май щеше да ми е по-добре, а той ми казва, че само пишел глупости да се забавлява и това, че казва на някоя "покажи си ц**ите" не значи че не ме обича. Не го прави пред мен де, но аз разбирам явно понякога, така се случва.

Знам, че ще кажете зарежи го, но и вие знаете че отстрани лесно се дават съвети.

Сега ми е някъв момент за размишления. Иначе винаги ще ми даде пари ако нямам, ще ги раздели по равно, колкото има на две - за мен и за него, ще ме погали и прегърне...
Когато се скараме все казва... аз не съм ти предишните ти гаджета лигльовци дето търчат да ти се мазнят, каквото и да си направила и да ти дават да ги тъпчеш както си искаш.

И така... нали пълно щастие няма все пак. Ако имаш едно, нямаш друго. Аз не се примирявам лесно, но започва да ми писва този живот.

Дали да се пусна по вълната пък каквото стане?
Имам ли избор всъщност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: b2b67d7cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, едно ще ти кажа: кой какъв си е и, където има дим, има огън. Моят приятел години наред си пишеше и се занасяше с някакви уж 'приятелки', но в крайна сметка представите му за приятелство се размиха и най-безцеремонно започна да се въргаля с тях. После се оправдаваше, че сгрешил, че се оплел, че нямал намерение и такива простотии. Ако човек е сериозен, ужавава себе си и партньорката си и, още повече, ако е щастлив във връзката си, няма работа да пише по сайтове на други жени да му показват циците си, нито да виси по кафета с тях, нито да им ходи на гости или да им оправя компютъра, примерно (за тази цел девойките да си намерят свои гаджета). Твоето момче (не казваш на колко е години) е с пубертетско съзнание и очевидно мечтае за разнообразие и полигамия. Имай това предвид като разсъждаваш за съвместното ви бъдеще. Такова поведение обикновено води до един край и то нещастен - изневяра.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 427944bb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш избор-да престанеш с детските лигавщини ако искаш да имаш сериозен човек до тебе!Звучиш като някаква 15 годишна пикла.На толкова ли си?Ако си на повече,все ще знаеш,че освен секс има и нещо наречено любов и загриженост към човека до теб.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4df2e0c713
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Гаджето ти смотано, а другите ти тъпи! Е, няма угодия за такива като тебе! Както си го подкарала - скоро смотаното ти гадже ще се превърне в смотан съпруг (макар и да не е същата биологична единица като сегашния), другите ще продължават да са си тъпи, а само ти ще си готината и съвършената.
Струва ми се, че с гаджето ти сте си лика-прилика - както ти излизаш с "някви", но не стигаш до секс, така и той сваля някви по нета, но не стига до секс...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 67f21d5c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От темата ти само разбрах, че си адски нестабилна психически. Адски неподредени мисли, ще ти дам един съвет, прочети темата си отново и отговорите сами ще дойдат.
ПисанЯ

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cada7da697
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз ако цъдя по начина по които пишеш,си доста разглезена и нетърпелива.Ще оставиш ли едни сайтове да ви разделят,като се обичате.Според мен излищно се нервираш

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3b6349104f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   избор винаги има направи ти своя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker