Не мога да разбера какво иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да разбера какво иска
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3596 пъти
Здравейте! Първо искам да помоля всички, които ще прочетат тази история, да не бързат да ме съдят. Осъзнам, че това което правя не е правилно. Достатъчно ми е вътрешото неудобрение на постъпките ми, моля ви, не ме упреквайте и вие. Извинявам се предварително, ако правописът ми не е правилен.

Казвам се на Н и съм на 13 години. До сега през живота си съм имала само един "сериозен" приятел. Докато бях с него срещнах момче, с което нещата тръгнаха уж на шега. Той е с 6 години по-голям от мен. Първата вечер когато се срещнахме за мен всичко беше шега. Всичко беше временно и не го вземах насериозно. Започнахме с прегръдки и целувки. Той поиска да отидем у тях. Отказах му. Бях предубедена относно секса. Бях твърдо решена, че ще чакам точния човек и това няма да се случи на тази възраст. Имахме уговорка за следваща среща в близкото бъдеще, която обаче се осъществи след 2 месеца. Тогава той искаше същото. Още държах на моето и отказвах. Вътрешно психиката ми започваше да се разклаща и части от мен вече искаха да го направят с него. Но още бяха останали части разум в мен и не го направих. Знаех, че той ме използва и иска единствено секс от мен.

Уговорката за скорощна среща беше на лице, но отново не се осъществи. Този път следващата вест от него беше чак след 6 месеца. Тогава вече знаех, че той имаше приятелка, но въпреки това не отказах. Видяхме се и този път не го направих въпреки няколко часовите молби. Още вярвах в това, че той ме използва и няма никакви чувства, но вече някаква част от мен се питаше защо го прави, защо изневерява на 18-годишната си приятелка с някакво момиченце на 13 години. По-късно разбрах, че те не са заедно вече. След няколко месеца започнах да хлътвам по него и вече определено исках той да ми е първия. Обадих му се и го направихме. Чак след това разбрах, че той има друга приятелка. После разбрах, че и тя е на 18 години и сериозно започнах да се питам защо ме търси, след като има опитно момиче до себе си. Мислех си, че следкато му пуснах няма да ме потърси повече, защото вече не съм интерсна за него, но след това отново ме потърси. После аз го търсих, а той откликтна на желанието ми. След една година и четири месеца бях започнала да се привързвам към него. Едва ли можеше да се нарече любов, но имаше привързаност по между ни или поне от моя страна. Той държеше всичко това да се пази в тайна. След последните ни две срещи се чувствам много объркана. Незнам какво точно иска той. Само секс, което е очевидното, но в целувките и начина по който ме прегръща чувствам, че има и нещо друго. Не мога да разбера и се чувствам ужасно объркана. Защо след като си има сериозна приятелка от вече 3 месеца защо продължава да търси мен и да рискува тя да разбере? Казват, че чувствата и симпатиите не се казват, а се показват. Той го показва, когато е с мен, че не е само секс, но друга част от мен говори, че не е съвсем така. Не знам какво да си мисля. Как мислите вие? Има ли нещо или е само секс? Но ако е само секс, защо "връзката" между нас продължава вече повече от година. Защо продължава да търси точно мен? Той е достатъчно красив, за да има почти всяко момиче, но има ли някакви чувства от негова страна за да търси точно мен, как мислите вие ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: e9e3971797
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже! Боже! Какво очакваш да чуеш?! Ми прочети си историята и си отговори сама! Ако ти харесва да те използва за забавление от време на време-продължавай си така!!! На 13?!!! Това според мен не е нормално!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e52a2d63f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хлапачка! Това е моето мнение.. След време ще го разбереш. Дано само не съжаляваш много.. Моят съвет е да спреш да време!

Smile

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: aba1b347b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Чрез теб се изживява като "мачо". Ти за него си "завладяна неосквернена територия" и за това си ценна. Ако търсиш чувства в това обаче дълбоко се лъжеш - просто четка егото си с тебе, и се възхищава сам на себе си "КаКъВ гОлЕм ПиЧ Е!!!". Това го възбужда ужасно много и това е страстта, която чувстваш в целувките му (тя всъщност не е към тебе, а е вълнение от собствените му "достойнства" и "постижения").
И понеже вече поосъзнато момиче на 18 трудно може да издържи простотиите на келшче като него, затова и "сериозните" му приятелки се сменят толкова често. Ти обаче още не можеш да разбереш какво точно става, и затова винаги си му "спасителния пояс".

А да те питам - на 12-13 г. не си ли подранила малко с тези драми? Има време, ЩЕ ТИ ПИСНЕ ОТ ТЯХ направо! За къде бързаш? Не е ли по-важно СЕГА, когато му е времето, да понаблегнеш на образованието си (макар, че доста грамотно пишеш в сравнение с другите си набори - честито!), вместо после да си скубеш косите как да наваксваш?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a4e0b46e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сериозно лимислиш, че "има нещо"?!
Не се питай защо изневерява на 18-годишната си приятелка с теб. Явно не може да е само с една и си търси разнообразие. Намерил си е лесно чукане, защо да не те използва? Малко са мъжете, които не биха го направили. Щом си му позволила да го направи, сега си търпи последствията докато ти дойде акъвла в главата!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 95c63badf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бооожее днешните деца! За къде бързаш? Както и другите ти казват това ще ти остане като петно за цял живот!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 526384c11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момичето търси съвет относно това,което ВЕЧЕ е направило.Стига обиди и 'въх,Боже,жива да не бях!'!Мило девойче,сега съзряваш и ти се иска първата любов да е приказка.Но това момче не е твоя герой!Явно те използва,защото си още наивна и ти се иска романтика.Сексът не е всичко в една връзка.Любовта ще дойде и при теб,когато съзрееш за нея освен физически,и духовно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker