Съвети за моето самочувствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съвети за моето самочувствие
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1132 пъти
Здравейте :)
На 15 години съм и съм в клас с много момчета, само 5 момичета сме и аз съм едно от тях (толкова малко момичета сме, защото паралелката се изучава интензивно компютърни технологии, информатика, математика и явно повечето момчета искат да се развиват в тази област). Момчета ежедневно ни обиждат и 5-те особено 2 от нас, защото са по-пълни. Чувствам, че аз едва ли не съм по-грозна от останалите момичета в училището, които са на моята възраст. Виждам, че те не използват някаква козметика, която да е в прекалени количества, а си имат естествена хубост, но аз за съжаление не откривам такава в мен. Всички ми казват, че това е временно и след няколко години всичко това ще свърши, защото момчетата ще гледат момичетата да са "сериозни" и умни, но това вече трае няколко години и се чувствам много грозно. Може би преди да съм в този клас имах по-голямо самочувствие, защото никой никога не ми "подхвърлял" шегички от типа, че другите момичета са по-хубави, че момчетата от класа не са имали късмет с момичета като нас. За мен в този период от време е важно учението и резултатите ми го показват, но дори и когато искам да се изявявам в час по какъвто и да е предмет, те почват да ме нападат и да се хваля, че точно този материал съм го научила. Не мисля, че има нещо лошо в това да искаш да се изявяваш. Да допълня още, че аз уча урок по-лесно като го пиша на лист, защото ми е трудно да запомня само от четене и разказване и така се чувствам сигурна, че го знам и вече 2-3 момчета ме определиха като "ненормална" и други епитети, които не искам да споменавам. От всичкото това, което написах просто искам да ви питам за съвет как да ме приемат като по-хубаво и добро момиче!! Винаги съм им помагала с каквото трябва, но усещам, че имат негативно мнение за мен. Определят ме като тъпа, ненормална, грозна!! Не съм от хубавите момичета това го виждам като се сравнявам с останалите, които са много хубави и се чувствам като "загубенячка" По едно време си мислех, че някаква козметика ще ме разхубави, но в момента си слагам само спирала и гланц и си мисля, че е нормално за едно 15 годишно момиче.
ЩЕ ПРИЕМА ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ, ПРОСТО ИСКАМ ДА ЧУЯ ВАШЕТО МНЕНИЕ :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 854013bea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си грозна. Вярно че не мога да те видя но никой не заслужава да мисли че е грозен. Всеки човек е уникален и красив по свой собствен начин. Нека не ставаме повърхностни, очевидно си умна и си учиш уроците, което винаги е добре. Бих ти казала да оставиш момчетата да си говорят, но знам че не е толкова лесно. На мен сега ми е по-лесно защото приятелката ми не й пука и някак си като си говорим двете и се смеем изолираме останалите и просто не им обръщаме внимание. Мен за каква ли не ме смятаха до седми клас. Казваха че съм грозна че съм глупава спъвали са ме по коридорите че имам заспала физиономия и се нося наоколо като някакъв призрак, който няма никакви чувства. По едно време и лесбийки ни писаха. Защото сме доста близки. Имаше един път в който се бяхме сгушили двете защото беше адски студено и направо си умирахме, пък и сме близки и такива неща не им обръщаме внимание и просто усетих как ни забелязаха и след това почнаха да ни разпитват. Беше си изключително глупаво предположение по онова време. Приятелката ми със сигурност е хетеросексуална, аз... не чак толкова, но по онова време въобще не бях мислила нито за връзки нито кой пол харесвам и така нататък.
Да не ти пука. Те могат да те мислят за каква ли не, важно е каква си. Сега нещата са по-различни, не толкова зле колкото бяха. Но просто гледай да не ти пука. Те да си говорят каквото искат ако теб не те интересува няма да те наранява.
Както мен с нашите. Те си говорят каквото искат за мен, но аз почти нищо не чувствам към тях и затова мога да си водя почти хладнокръвно споровете и да се защитавам.
Игнорирай ги. Аз чета много и развих способността да изключвам хората около мен, които ме дразнят и нямам проблеми. или си стой с приятелките си и въобще не им обръщай внимание. Мога да кажа, че не мисля че гримове могат да те направят красива, ако ти не се чувстваш красива.
И спри да им помагаш. Помагаш на приятелите си. НЕ на идиоти които те подиграват. Просто казваш не няма да ти помогна, няма да ти дам да препишеш домашното и ги гледай как умно ще мигат срещу теб. Може да започнат да те обиждат още повече, но може и да престанат (ако са по умни ще направят това) за да могат да се възползват от теб. Но просто е грешно хем да правиш всичко което искат хем да се държат ужасно с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 75747a1b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те не могaт дa се спрaвят със собствените си комплекси и стрaхове и зaтовa нaпaдaт вaс- по- слaбите жертви.
Зa съжaление с рaзговои нямa дa стaне. Трябвa дa им отговориш подобaвaщо и в техен стил. Някой път вaжи прaвилото "бий, зa дa те увaжaвaт". Бий, където нaй-боли, след няколко удaрa, вече от стрaх от твоят отговор, ще зaмълчaт.
В тaзи възрaст слaби местa- пъпки, окосмявaне, рaзмер нa пенис, несърaзмерност в уши, ръце, крaкa, мутирaне нa глaсът ( при момчетaтa глaсът им мутирa).
Примери :
-Я се успокой, че пъпките ти изглеждaт пред пръсвaне от нaпъни
-тези три косъмa нa брaдaтa/бузaтa не си ги почистил след свиркaтa дето си прaвил или си се нaрисувaл
-много ти е глaдък ципa, чудя се имa ли нещо тaм. ( тук може дa реши дa се тaрикaти и дa ти кaже -"пипни дa видиш". Отговор- оо, мерси, aко мирише кaто остaнaлaтa чaст от теб- пропускaм.
-Опитвaш дa литнеш мятaйки уши или си нaпреднaл в еволюциятa
-( зa мутирaщият глaс) цвърчиш лaто мишкa със зaпек
И т. н. прояви фaнтaзия, но е вaжно дa се държил и изглеждaш сигурнa. Проявиш ли слaбост, ще се съюзят и ще те смaчкaт.
Зaхaпвaй инициaторите, тях "шaмaри" тaкa. С другите момчетa се смей нa собствените си бъзици, рaботи в посокa "рaзделяй и влaдей". Веднъж нaплaшиш ли комплексaрчетaтa, че можеш и ще се зaщитиш по същият нaчин, привлечеш ли няколко момчетa към себе си, онези сa AУТ.
Нa обидите aдресирaни към теб се смей и отговaряй подобaвaщо. Докaто нещо ти говорят вдигaй повелително и със сaмочувствие пръст в знaк нa тишинa и се прaви няколко секунди, че пишеш нещо. После с усмивкa питaй "църкaй сегa, че не те чух", смееш се, отговaряш със сaмочувствие и зaминaвaш нaнякъде, без дa му дaдеш възможност зa продължение. Aко викa зaд гърбa ти, се обърни спокойно, приведи се и гледaй съсредоточено прaво към ципът нa пaнтaлонa няколко секунди. След товa кaжи пaк със смях- " aхa дa си изпрaзниш комплексa и пaк ти се сви".
Зa "нормaлнa и хубaвa" не чaкaй дa те приемaт мaчкaйки те, нaтрий им хубaво носовете и поне от стрaх от отговор ще се дистaнцирaт.
Пък след 1-2 год. кaто ти се стaбилизирaт хормони и тем подобни и се източиш еднa хубaвa мaдaмa, ще им се смееш в лицето, a те ще съскaт "кифлa", просто зaщото нямa дa имaт никaкъв шaнс с мaдaмa кaто теб.
Успех и смело!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker