Най-силната обич, която съм изпитвала! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-силната обич, която съм изпитвала!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3556 пъти
Съвсем неочаквано, наистина "от нищото" започна "връзката ни"... Интернет връзка в точният смисъл на думата, само че не любовна, а приятелска.

Спечели ме още от първия ден, в който започнаха чатовете ни. Беше човек, който като че ли познавах от дете. Доверих му се, позволих му да ме опознае така, както не бях позволявала на никой, не позволявам и сега.

Беше човек, обгърнат с толкова много тойни и мистерия, че сама не съм сигурна дали е съществувал. Не можах да науча много за него, но разбрах достатъчно..Появи се като "спасител" в точното време, когато имах нужда от него, все едно ми беше изпратен за да ме научи, да ми помогне и да си отиде. Наистина ми помогна! Повлия ми по такъв начин, по който никой друг не би могъл. Промени ме изцяло. Промени мисленето ми, действията ми, ценностната ми система...ако не беше той..не знам каква щях да съм сега. Той ме изгради като личност, помогна ми да се справя със собствения си живот в най-тежкия момент...Той ме измъкна от дупката, в която бях заседнала и ми помогна да продължа с достойнство, защото всичко зависеше от мен.

Прекарвах по цели нощи пред компютъра, само за да получа следващата си "доза" от него...наистина беше като наркотик. Времето с него минаваше толкова неусетно, че забравях за всичко друго. Той е най-спрециалния човек, който съм допуснала в живота си. Беше толкова близо до мен и до всичко около мен, че все едно бяхме заедно, все едно стоеше точно пред мен. А дори не го бях виждала...
Делеше ни голямо растояние, което така и не преминах, не го премина и той. Единственото, което бях видяла, беше една негова снимка, на която дори не се виждаше, но аз си я пазих..пазя си и до днес последните ни хронологии, единствените, които се запазиха. Препрочитам си ги доста често и ми навяват много хубави спомени. Спомени за неповторим човек, който винаги ще пазя в сърцето си и ще обичам с цялата си душа! Той ще си остане по-големият ми брат, ще го запомня така.

Както казах, той беше човек с много странности. Точно заради тези негови странности прекъснахме връзка, без почти да разбера защо. Изминаха 3 години откакто се запознахме. А от 1 година... нямам никаква вест от него....
Към края ми говореше как иска да ми помогне, затова е по-добре да спрем да си пишем, как ще си отиде и ще остана разочарована, и затова е по-добре да спредм контактте си навреме, защото така или иначе ще го забравя. Да, ама не.. не мислех, че е правилно. Не го забравих, няма и никога да го забравя! Това е нещото, което той никога не проумя.

Не беше вярно... не беше...не трябваше...
Малко по малко той се изгубваше, а сега...изгуби се напълно.

Нямах никаква връзка с него, а той имаше дори телефонния ми номер, така и не ми се обади.
Искам просто да знам дали е добре, нищо друго..това ми стига...Вярвам, че се е преборил с болестта, дори вярвам, че изобщо не е бил болен..вярвам, че сега е добре, ще е щастлив, че всичко е наред..дори все още имам надежда, че ще ми се обади..

Все още много често плача, когато се сетя за него...само да знаех, че е добре..наистина много ми липсва.
...А така и не разбрах за тайната му...
Знам, че си добре, чуваш ли!!! Знам!!! Ще те помня винаги! Обичам те!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 484a977c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох,пак ли тази кибер-любов без дори да сте се видели?!Сигурно е бил някой плешив,шкембав чичо,с 3 деца,който е бягал от рутината на семейния живот в интернет!Знаел е,че в един момент трябва да спре и просто наистина е спрял да комуникира с теб!Тази история е класика в жанра,вече!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 360f1e9f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   познато ми е ....и на мен ми се случи така и то с няколко човека....не знам живота е много странно нещо....и сьм на мнение, че много хора по една или друга причина не обичат да се разкриват до край.....и аз сьм в това число....и сьщо мисля, че ако човек не прави нищо лошо с това на някой значи може.....човек има нужда от това да знае, че е значим и подкрепян в каквато и ситуация да се намира.....и ако тази покрепа се изразява в писане с някой няма нищо ненормално и лошо, а напротив.
di_23

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 687ccb4c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам те и знам, че наистина ти е гадно и, че не можеш да го забравиш.Аз също си пиша с едно момче, което не съм виждала на живо.Разказваме си как е минал денят ни,окуражаваме се в трудни моменти.Той знае доста неща за мен, но не всичко.Според мен си направила грешка като си му се открила напълно, а в замяна той е останал скрит.С времето ще го забравиш.Не се самовглабявай в такива неща

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 678e05b5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, дори да е бил такъв - какво? По думите на момичето разбирам, че е стойностен човек, когото си заслужава да опознаеш. Говорим за приятелство, за Бога... Ти да би да избираш приятелите си с кастинг? Хах...
А ти, авторке, си щастливка, че поне за малко си се докоснала до една фина душа. В днешно време рядко се намират. Радвай се и в никакъв случай не плачи. Животът често поднася такива неща и понякога се налага да се разделим с хората, които наистина ни разбират. Може пък да отново да се намерите. Някъде.. някога :) И този път в реалния живот. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 290de05d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прав е номер 1 ,това е някой женен с деца ,дебел и плешив господин . Уплашил се е .че ще искаш да го видиш ,че ще искаш развитие и си е е свил сърмите. Не го мисли и си живей живота

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9f34345616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 1 и 5: Не ми говорете глупости и спрете с предрасъдаците си, че всичко в интернет остава скрито или е лъжа! Дори да са нереални, тези неща могат да се разберат и се усещат. Аз съм го усетила и съм го видяла. Всеки има право да вярва в каквото си иска.
На останалите им благодаря, че отделиха малко време да ми прочетата историята и да напишат нещо мило :)

Авторката

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5ad3e0129a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намират се и разни педофили в интернет,номер 4!И те първоначално са мили и добри,докато спечелят доверието на някое наивно момиченце/момченце.Добре,че този човек е изчезнал от полезрението ти сам.Създала си си идеалистична представа за непознатия.И защо не сте се видели, като е толкова свестен и съвестен и добър и какъв ли не?!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4ea4d374a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен няма нищо по хубаво от любовта, не е от значение по какъв начин е придобита, вярно интернет е несигурно пространство пълно с лъжи, неясноти и така нататък, но важното е че ти си му повярвала, а и не вярвам той да ти е посветил толкова време ако е бил измамник. Шегите и измамите приключват бързо защото или омръзват на измамника или той бива раскрит. Така че много се радвам че си срещнала твоята любов но по принцип и преди и сега винаги е бил най-важен физическия контакт, така че бъди смела и след като си излезнала от дупката излез на бял свят и се запознавай с хората наживо а не по интернет и успеха ти ще е неописуем гарантирам ти!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 678e05b5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 7, съгласна съм, че в Интернет се намират всякакви хора, дори педофили. Да. Но не ти ли се струва странно, че този човек не е пожелал да се видят (по една или друга причина). Или по-скоро не е имал възможност да направи крачката. Е, кой педофил или ненормалник /ако е такъв/ ще се занимава с момиче, толкова далече от него, че да не може да се възползва по никакъв начин? Не намирам логика. Или по-скоро намирам я в една единствена мисъл - човекът не е искал нищо друго, освен да помогне. Вярвам, че е било така и вярвам, че съществуват добри, безкористни хора.

Аз лично се срещнах един-единствен път с човек от скайп и останах впечатлена. Беше наистина много мил и забавен - точно за какъвто го мислех до тогава. Така че не бъдете предубедени относно тези хора. Все пак и ние сме част от тази огромна общност, наречена Интернет. Какво, нима и ние сме "плешиви чичковци и лелички"?

Номер 4

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9f34345616
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сетих се, че бях разкараза историята тук и реших да разкажа какво ми се случи преди около месец.
ТОЙ! Появи се! Най-неочаквано, непознат псевдоним, без име, без снимка, без описание. Само един директен въпрос от негова страна-"щастлива ли си? " След като му отговорих и започнах да питам кой е и защо по дяволите ми задава такива въпроси, не получих отговор. Отне ми няколко минути и 2 думи от негова страна, за да разбера, че е той. Бях му толкова ядосана, че се появява след 2 години! Но как да му се сърдя... бях щастлива ще все още мисли за мен, че ми пише само, за да види как съм. Той ми каза само "казах ти, че ще бъдеш щастлива" Исках толкова много неща да му кажа, исках да подскоча от радост и да закреща. Успях от части за 20-ина минути да му разкажа какво става с мен и как съм... Толкова малко... а имах нужда да говоря с него часове... и пак нямаше да ми стигне. Толкова много имах да му разказвам. Приятелят ми се разсърди, тъй като не бях му споменавала за него, не знаеше кой е, а така му се зарадвах(бях с него, когато стана всичко). И как няма... та той беше по-големият ми брат.
Знаех, че това ще е единственият ми контакт с него... може би последния. И така беше. Не се появи вече, не писа, не се обади. Гледам го всеки ден в скайпа-сив, с въпросителна "обмислящ пълномощно"... ще остане така.
И така... тези 20 минути ме заредиха с надежда, зарадвах се, че е добре, че се е сетил... и все още се надявам, че пак ще се появи.
Нали? :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker