Бивши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бивши
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2860 пъти
Защо??? Бог ли се опитва да ме накаже? Имам почти 10 месечна връзка с едно момче и сега когато смятам че всичко е наред, че връзката ни е по силна от всякога, че започва да ми има доверие, защото той е много ревнив, започнаха да ми звънят едни бивши да излезем, да се видим, да отидем на кафе. Изживяла съм нещо хубаво с тези хора и ми се иска да сме приятели, но пък ме е страх да не изгубя човека с когото съм. Не изпитвам нищо към бившите си, но не обичам когато си имал нещо с някой да се правиш че не го познаваш. Не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 815b50adfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бог не се опитва да те накаже,даже няма нищо общо !
Ти си лекомислена,това е.Как след 10 м връзка ще ти званят бивши да излизате!?Явно си дала повод да си мислят,че може пак да се облажат!Съветът ми е да покажеш ЯСНО,че имаш сериозна връзка и ,че не желаеш да ти звънят и търсят!Обърни внимание на държанието си!
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 383b67c9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бивш не означава тотално отписан, не виждам защо да не излезеш на кафе с някого, но ако сегашният ти е ревнив и държиш на връзката с него, ще се наложи да се съобразиш. Макар че в случая ревността е неуместна - той би следвало да знае, че решиш ли, можеш да изневериш с всекиго, не само с бивш. Много е тънък въпросът с доверието.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e6e295d85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Обикновено въпросните "бивши" се обаждат с идеята, че ако си добре настроена може да се стигне до секс, просто ей така присещат се колко е било готино с теб и хоп. Разбира се, има и изключения и само ти можеш да определиш кой с каква цел се обажда.

Аз използвам един психологически трик, за да реша какво искам. Взимам монета и хвърлям ези/тура. В твоя случай ези ще е да се видиш с еди кой си бивш, а тура не. Каквото и да се падне, ако някак си отвътре не ми хареса, значи съм искала другото.
Успех.

Бамби

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 704c70b9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бамби, уникална си! В най-добрия смисъл на думата. Психологическият ти метод доста ме изуми, разсмя и накара да се замися. Поздрави. ;)
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: be94218393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако знаеш, че това ще обиди и нарани по някакъв начин човека с който си сега, просто им обясни деликатно, че не желаеш да те търсят повече, понеже не си вече сама и на човека до теб му е неприятно.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 16cb0adc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката: С тези въпросни бивши не съм правила секс сегашното ми гадже е първият и за сега единствения. И точно в този момент връзката ни е най силна и сме най щастливи така че няма как да съм дала повод на някой. А момчето ми е ревниво, защото 2 от бившите му са му изневерили и много пъти съм му казвала че не съм еди си коя му бивша и няма да го направя и сега някъде от месец почна отново да ми има доверие и хоп едни бивши на хоризонта. С единия бах година и половина, а с другия беше авантюра за 3 дни. Иска ми се да съм приятелка с тях, но някак се не виждам начина по който ще стане. Кажете какво мислите за идеята да изляза с който и да било от тях заедно и с настоящия ми, така няма ли да им покажа че съм щастлива, а той няма ли да разбере че искам да съм с него, а не с тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker