Празният Ми Живот :( ;х - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Празният Ми Живот :( ;х
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2701 пъти
Просто пиша в този сайт не за да търся съжаление , защото разбрах че хората са изруди и никой вече не проявява дори съчувствие нито състрадание на чуждата болка . не мога да задържам повече в себе си тва което е пропило душата ми и ме уморява с всеки изминал ден ;( и така .. аз съм момче на 21 години което живее ебаси празният и мрачен живот ;х родителите ми са разведени и живея при майка си, и когато бях по малък баща ми ме пребиваше без причина понеже е пълен звяр, посягал е и на майка ми и всичко тва се развиваше пред очите ми, и преди 2-3 години окончателно с майка ми се разделиха, но имам и по малък брат който израстна мн разглезен понеже винаги са го толерирали пред мен и в момента той се лигави, държи се ужасно по цял ден не спира да мънка и да ядосва всички в къщи, просто е невъзможен но нашите го защитават дори когато виждат че той е виновен ..

Наскоро майка ми си хвана втори мъж и стана още по сложно положението понеже брат ми започна да недоволства и постоянно се кара с майка ми и я кара да се раздели с тоя мъж, освен тва и тоя мъж и той се опитва да си налага мнението, баба ми от др страна е на 73 години и тя постоянно мънка за всичко, но брат ми прави най големите дразги в нас щот той ги обижда, опитва се да се налага и т.н. бе да кажем направо че в къщи е некав ад и на никой не му пука за мен и затва как се чувствам ..

През всичките тея години живях адски зле и просто жалко ми е цялото съществуване .. в даскалото бях тотално отхвърлен от момчета и момичета , имах ужасен тормоз и едва успях да завърша 8-ми клас , прибирах се в нас мрачен и тъжен затварях се в стаята си и започвах да плача и да мисля как да сложа край на скапаното си страдание ;( в града където живея има неколко човека които постоянно ми създават ужасни проблеми , които се мислят за богове едва ли не и по секав начин се опитват да ми провалят целият живот ...

Баща ми през всичките тея години идваше тук на село и правеше скандали заплашваше ни посягаше да ни бие и т.н. и сега брат ми израстна същият като негоо .. все по трагично ми е положението .. ;( отделно аз съм изоставен и отхвърлен от цялото заобикалящо ме общество .. на 21 години съм а аз не съм имал никога сериозна приятелка нито приятели ;( гледам през прозореца на стаята си как всички се забавляват и как се смеят колко са щастливи а аз седя свит в ъгъла на стаята си и просто чакам трагичният си край .. здравословно не съм добре , постоянно имам непрекъснати болки в сърцето , в главата ... и преди 5-6 години претърпях операция от която лекарите ми казаха че са засегнати половите ми органи и може никога да не мога да имам деца .. и от тогава нататък умря и последната ми надежда за живот .. ;(

Никога до сега не съм имал това което имат наборите ми , никога не съм испитал какво е чувството някой да те обича и да те обгражда с любов .. ;( знам че сам ще си умра и с болка ще исчезна от този свят .. нито в нас нито извън нас имам спокойствие .. просто за никъде не ставам .. в момента по цяла нощ седя на компа , рано сутрин лягам и спя по цял ден и сънувам ужасни кошмари стряскам се на сън .. просто некав ужас е моето съществуване ..

Ставм от сън и вместо да се чувствам отпочинал и жизнен , аз се чувствам премазан и всичко ме боли въздуха ми спира , повръща ми се, едва живея вече .. понекога просто се заравям в размисли и си представям как имам некое невинно и скромно момиче до себе си , представям си как я правя щастлива и как сърцето ми е пълно с любов но като се върна обратно в реалността и избухвам в плач и сълзите ми нямат край .. това са почти 22 години непрекъснат страх , сълзи , агония и болкаа ... просто не ми се живее вече искам само и единствено да умраа а дори смелост нямам и край да сложа ... тва беше моята безкрайно жестока , тъжна и до болка болезнена История ;(;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 82d59ff35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Животът продължава,
но туй не те касае -
във гърлото е буца,
в очите - пясък парещ.

След улици безцелни
във къщи се примъкваш,
залък сух присяда,
във тишина замръкваш...

Забърсваш прахоляка
от книгите си стари,
отваряш на посоки,
с невиждащ поглед шариш.

Претопляш за незнаен път
кафето изветряло,
стар грамофон скрибуца
мелодия умряла.

Сълзите са пресъхнали,
кърви сърцето, нека -
във болката единствено
намираш ти утеха.

Лягаш си, към спомени
един след друг се връщаш,
въздишка се отронва,
възглавница прегръщаш.

Сънят ти - тежък низ е
от несвързани кошмари,
излезеш ли от него -
пак раната те пари.

С подпухнали очи
слънцето посрещаш,
уж свеж нов ден започва,
но ти не го усещаш.

Скоро ще се слееш със потоците от хора,
с маска ще прикриваш болка и умора,
ще лъжеш че живееш, за другите - отлично,
а всъщност ще тик-такаш чисто механично.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d1aa242f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче,престани да се самосъжаляваш,а положи усилия да си самостоятелен и да излезеш от тоя ад с родителите ти.Учи се,работи,но си извоювай независимост,за да можеш да живееш според разбиранията си.Бори се!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 270a4c8d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много ти е тежко, убедена съм и искам искрено да ти помогна, ако знаех как. Всеки човек заслужава да бъде щастлив. За съжаление или не семейството оказва голяма роля за формирането на нашата психика. Много е гадно, че баща ти е бил такъв и че дори сега не си щастлив, защото никой не те разбира. Но все пак не се отчайвай, не наблдавай живота от страни. Заживей и ти. Започни да работиш, ако трябва, за да се преместиш и да не живееш с вашите, не обръщай внимание на тези, които ти вгорчават живота допълнително, те са идиоти. Опитай се да се опознаваш с нови хора, за да можеш и да създадеш приятелства. Още си млад, може да срещнеш лбовтта, много хора намират човека за тях, в по-зряла възраст. Това, че още не си открил човека за теб, не значи че никога няма да се случи. Горе главата. Хората можем да постигнем много щом искаме. Вярна е поговорката, че Бог помага на тези, които сами си помагат. И аз съм преживяла много. Но не исках да се примиря с мисълтта, че може да ти се случват само гадни неща, не се отказах и още не съм и търса щастието и вярвам, че ще го намера. Борих се и постигнах не малко. Преди се чувствах много самотна, но въпреки това не се затворих напълно в себе си, а напротив търсих хората и сега се запознах с един човек, на когото мога да разчитам и това ме радва. Нормално е да имаш физически проблеми, защото състоянието на психиката влияе много на физиката. Опитай се да се разтоварваш по някакъв начин, не се отказвай. Сприятелявай се, спортувай, почни работа, ако не учи. И накрая всичко ще се подреди. Тъжно е че има опасност никога да нямаш деца, но все пак не се знае, а и един ден може да си осиновиш деца, за които да се грижиш и обичаш и един ден те да те помнат с добро. Да знаят, че баща им е бил един силен човек, който не се отказал от живота, дори когато и е нямало надежда. Такъв човек заслужава уважение и ще се помни вечно от неговото поколение, а това е най-хубавото и така той живее вечно в сърцата на близките и той е истински щастлив. :) Когато миналото е мрачно, настоящето също, мисли за бъдещето, което може да е светло, защото сега-настоящето е в твойте ръце и ако се бориш, може да изживееш много бъдещи щастливи моменти. С теб съм и вярвам, че ще успееш. :) Мисли, че някъде там има човек, който вярва в теб и ти желае от все сърце много щастие и наистина вярвам, че ще успееш, защото който иска-може. Ако искаш пиши ми, за да ти дам е-майла ми и когато искаш да има с кого да споделиш. Мога да ти бъда приятел. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 298a2b3564
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   историята ти ми е до болка позната ... знам какво е да си смачкан от живота. Аз мразя въздуха който дишам, мразя дома си, семейството ми е разбито, хората са отвратителни,лицемерни, жестоки, егоистични, но обичам да мечтая и да се надявам на промяна. Човек може сам да се погуби , но и сам да се издигне...никой няма да ти помогне, ти трябва да знаеш какво да направиш. Да чакаш трагичния си край не е решение. Момичета има много просто потърси. Опитай да си намериш работа ( то и това е престиж в днешно време,но...)Не се оставяй да те победят просто така. Всеки има някакъф проблем, всеки е малко или много разбит , за това и хората са изкривени.Хващай нещата в свой ръце и се бори и помни , че никой няма право да ти казва какво можеш и какво не , ти си този който решава.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0b34fe2509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   от Автора : Благодаря на всички които ми съчувствате :) мейла ми е :

aytside@abv.bg

номер 3 мн ме трогна твоят коментар и наистина ще се радвам ако ми пишеш :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 076429bcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Започни да работиш, започни да учиш.... ", хубави съвети, но не е това, което ще те спаси.

Единственото ти спасение е да надмогнеш психиката си. Ти в момента се самосъжаляваш, отчаян си, убеден си колко си нищожен, как нищо няма да се промени и т.н. .... да, положението е тежко, но единственият начин да го промениш е да надмогнеш всички страхове и притеснения, напук на цялата ситуация. Превърни се вътрешно в това, което искаш да си, и ще видиш как това ще се отрази и външно.

Знам, че това ти звучи абсурдно сега, викаш си лесно е отстрани да плямпаш такива глупости, не знаеш какво ми е, но наистина само това е начинът. Силна психика и характер. Само така ще преодолееш това, друг път няма, повярвай ми.

А здравословното ти състояние е само отражение на чувствата ти. По цял ден се тормозиш и плачеш, страдаш, няма как да не се отрази и физически това.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4bcdf1f034
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имам същият проблем макар,че съм по малък от теб...болката ти ми е супер позната тъй като останах вечният outsider ако искаш да си пишен скайп unleashed1231

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5e0c214dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нещата ще се оправят не се предавай не се отчайвай!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e5ad30765f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Преди години у нас беше същото. Сестра ми се ожени за един бандюга- биеше я. Опитвах се да и помогна. Животът у нас стана ад! После почина баща ми! Но... реших да продължа образованието си във ВУЗ, като едновременно работя и уча. И го започнах. Цели пет и половина години. Имах и стипендия. Омъжих се в трети курс и... завърших. Имам два сина и не ги биех, което предизвикваше гнева на колегите ми.

Днес имам два сина, които ме обичат.
Затова мисля, че всеки има шанс...Вие също, животът е пред вас! Вие сте отговорен за живота си. Продължете с надежда и ще успеете...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 69c7b85727
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   СТ1: Като никои не те обича и никои не те уважава и зачита смени града . Намери си някаде в друг град работа и с някакъв съквартирант си поделяите една квартира . За да исчезне болката трябва да се отдалечиш от источника а това е всичко около теб . Най-важното е да си оправиш здравето прегледаи се разясни си сам на себе си здравословното състояние за да имаш сили да направиш промяна в живота си за нешто по добро . Не се отчаиваи ако вярваш в себеси и събереш нужната сила куражът и волята да направиш тази промяна . Ще се почувстваш по добре .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker