Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1183 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и имам един малък проблем.. Значи имам си приятел от една седмица, който има опит с целувките и може да се целува. Дойде момента в който той поиска да се целунем (много ясно), но аз не мога да се целувам и адски много ме е срам (не защото не мога да се целувам, а заради самата мисъл, че скоро ще се целунем и аз ще се изложа, просто защото не знам какво по-точно да правя). Той знае, че не мога да се целувам и ме разбира. Казва, че няма да ме зареже заради това и, че няма нищо сложно в целуването, но незнам.. Нещо ме спира. Той е третото ми сериозно гадже и досега с другите двама също сме искали да се целунем, но заради мен нищо не стана. Единият каза уж по бузата, а ме целуна по устните и аз какво? ПРОСТО СТОЯХ И СЕ ДЪРПАХ! ;( Другият за радост нямаше и той опит и се разбрахме като сме готови и двамата, но дотогава скъсахме..
Значи и аз не знам какво по-точно очаквам с написването на този пост, но линкове с видео-урок, ваши лични опити и просто всичко което може да ми бъде от полза ще е добре да споделите. Благодаря предварително и се надявам да няма коментари в които да ме хейтвате.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: cc8e92cf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз бях със същата нагласа като теб до вчера. Много видео-уроци и съвети, и статии и мнения по разни форуми съм изчела за целувката, първата целувка, видове целувки и каквото се сетиш.. И сега колкото и клиширано и изтъркано да звучи, и аз не вярвах, но наистина става от само себе си... И аз мислех, че е нещо супер сложно, видове, техники, ала бала, викам си това звучи супер трудно, ама наистина всичко става от само себе си... Когато дойде моментът. Сега, знам какво ще си помислиш: "Ами ако не усетя момента? ", "Как да разбера, че това е моментът? " И аз си ги задавах същите въпроси и накрая се оказа, че просто... усещаш го. Усещаш кога какво трябва да направиш. Не ти се налага да мислиш на коя страна да си въртиш главата, как да си допрете устните, коя устна в коя... всичко тези въпроси и притеснения просто ти изхвърчат от главата, щом правилният момент настъпи. Освен, ако не си супер паникьосана и не застинеш като статуя. Ей това вече е фал... Но не знам, при мен просто всички притеснения изхвърчаха в мига, в който усетих че сега ми е настъпил момента за 1-ва целувка. Просто се надигнах и го целунах. Не съм измисляла планове кое как да правя, просто си става. Да си призная, имах чувството, че първите 3, 4 пъти като се целунахме малко непохватно действах, но не знам може и в моята глава да е. :D Абе, просто не се притеснявай, наистина няма за какво... и аз не вярвах в тия приказки, че става от само себе си и нищо сложно няма, ама се оказа точно така. Едва ли и ти ще ми повярваш сега, но все пак... Иначе ето видеотата, които аз гледах:
https://www. youtube. com/watch? v=mpGyu2ZuUh0
https://www. youtube. com/watch? v=WDocZ4yM3kY
Но да ти кажа, мисля, че полза няма. Както и да е, знам, че едва ли ще ти помогна особено, но просто искам да ти пожелая късмет и стискам палци всичко да се получи както трябва! :) И най-вече избий си всички тревоги от главата, че само заради това стават фаловете... Още нещо: Какво значи да не можеш да се целуваш? Няма хора, които да НЕ могат да се целуват, има такива, които не знаят какво да правят/не се целуват добре. Но ВСЕКИ може да се ЦЕЛУВА. Късмет! <3

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7e47fd9de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ахахах. 2-ма сериозни имала, ама не са се целували. А с несериозните какво правихте ? Казахте си здрасти в междучасието.
П.Т. Бягай да си гледаш уроците. Акъла ти е на 10 годишна.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9c6345372b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тази неопитност говори, че си още малка за такива неща. По добре си гледай уроците, а целуването само ще дойде. Когато се завихрят хормоните, ще си готова за целувки. Те са вроден инстинкт, не се учат като урок.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fd9c4bcc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:Ще се извиня, обаче акъла ми не е на 10 годишна, имам сравнително пo-висока интелигентност от всеки един човек около мен. Отличничката на класа съм, така че уроците си ги гледам. Да минем на темата сериозни и несериозни гаджета. Какво съм правила и какво не съм с несериозните не е ваша работа. Като няма да помагате, поне недейте да пишете. Просто този сайт, тези истории са за да си помагаме. А вие какво правите? Аз винаги съм била против подигравките, когато някой има нужда от помощ. Не падам толкова ниско.. ;)

Към модераторите: Коментар номер 1 мисля, че е с малко грубо отношение, но коментара й е пак одобрен. Тогава ще ви помоля да одобрите и моя.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: eca45c9aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката:Номер 1 благодаря многооо, безкрайно много. Може би ти ми даде нагласата да преодолея притесненията си и да съм готова за първа целувка.. БЛАГОДАРЯ МНОГО! <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker