Нормален ли съм според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нормален ли съм според вас?
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2894 пъти
От седмица насам си мисля върху една парадоксална тема, че мога да бъда такъв какъвто искам но не го правя. Нещо ме спира сякаш, липса на самочувствие, влияя се от чуждото мнение, страх ме е да поемам рискове, и като цяло размишлявам прекалено много, дори върхо най-малкият детайл на всяко едно действие, което планирам да извърша.

Въпреки че осъзнавам тези факти не мога да се преборя с тях, поне за сега. Момче на 18 съм, не съм грозен, живея в средностатистическо семейство, споделям с наще повечето неща от ежедневието си, в добри взаимоотношения сме, имам много познати (приятели не), нямам приятелка в момента, просто не откривам точното момиче(или изобщо не я търся), не пуша трева, цигари и такива боклуци, само пия, няма да пиша автобиография така че спирам. В общи линии животът ми е напълно нормален и това ме побърква. Много от вас биха казали ,че трябва да ценя това което имам и да осъзная, че има хора които си 'мечтаят' за живот като моя но аз не се примирявам с това ,което имам. Искам да стана биохимик, да кача теглото си и да направя мускули, да тренирам кик бокс, да съм задочник да уча яко докъто в същото време работя и подкрепям финансово семейството си, да си намеря приятелка и да открия истинското щастие, да ходя по дискотеки всяка вечер и да имам поне един приятел. Това е моят идеал. Защо обаче не действам, седя тук и си мисля какъв мога да бъда но не правя нищо по въпроса... Олекна ми доста като написах това, надявам се да ме мотивирате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: ac6ffa04a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Идеите са ти много добри, но начинът за постигането им май не ти е ясен. И това кара много хора да си останат с Идеалния образ за себе си...и с добрите намерения. Освен това са доста и разнообразни.

Моят съвет е следния - хвани една цел, лист и химикалка. И къде сам или със съдействието на родителите, с които каза, че си в добри отношения, започни да описваш конкретните стъпки, които трябва да направиш. Първо, второ, трето. Колкото повече са стъпките, толкова по - добре. Към всяка стъпка пишеш какво ти трябва, за да я постигнеш. Какво вече имаш и можеш, и какво ти липсва. На кратко това мога да ти кажа, УСпех

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 821eb34f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много хубав съвет ти е дал номер 1.
Няма да стигнеш доникъде, ако не направиш първата крачка. Целите ти са напълно постижими, просто хвани най-лесната и тръгни. Успехът на първата цел ще те мотивира за другите, убедена съм. Дерзай!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7d056a49bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Същата съм като тебе, само дето доста по-грамотна и малко по-малка!

Следвай съвета на номер едно! Аз вече почвам да задвижвам нещата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fe46e7a786
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хубав съвет от номер1...Напълно е вярно..Мечтите ти не са неосъществими, просто трябва да започнеш една по една да ги осъществяваш. Направи си път и го следвай. Само не разбирам защо си написал като заглавие на темата ''Нормален ли съм според вас''.Разбира се, че си..ти си много по нормален от днешните младежи.Имаш цели и съм обедена, че ще ги постигнеш. И това, че не се задоволяваш от това, което имаш и искаш да постигнеш още, за мен е много добре! Успех!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 93e8fe6b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Искаш много неща накуп-с малката крачка започва големия път!Първо започни с нещо дребно,наслади се на успеха и бавно дерзай нагоре!Ако само седиш и мислиш,може да се окаже,че само седиш!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c41b49ae56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мисля, че имаш нужда от малко раздвижване в живота. Ако искаш да станеш биохимик трябва доста да се потрудиш. Същото важи и за мускулите. Без труд няма постижения. Но мисля, че като цяло идеите ти са много добри. Да, това е перфекния живот, но никога не става това което очакваш. Ок, почти никога. Винаги мечтаеш за нещо, но никога не става така както ти ИСКАШ. Все нещо ще се обърка. Мойта по-силна страна е ученето, за това ще ти предложа да започнеш с мечтата си да бъдеш биохимик. Можеш да направиш всичко друго когато учиш да станеш биохимик и най-важното е - най-хубавите неща стават когато не ги планираш, когато станат случайно, неочаквано. За това по добре не планирай толкова. По-добре да започнеш да учиш и всичко ще се нареди от самосебе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker