Самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотен
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1191 пъти
Здравейте :))
Ще започна направо .Момче съм скоро на 18 години преди 3 години заминах да уча в чужбина тъй като майка ми е там от близо 10 години и декември 2012 бях при нея за празниците хареса ми много и преди да тръгна за България и казах дали мога да остана тук с нея и да уча въпреки че не знам езика и така нататък но просто го реших може и защото исках да живея с майка ми . И така на 12 януари 2012 пристигнах и на 21 започнах да уча тук започнах само с английски но постепенно го научих езика имам още много да уча но поне си говоря свободно . Та проблема е че съм самотен след като дойдох тук вече се чувствам много сам тъй като аз съм по притеснителен тип и се притеснявам за най-малкото рядко мога да завържа контакт искам да завържа контакт но започвам да си мисля : Хмм ами ако го/я притесня е нещо и в повечето случай се отказвам но след като го направя вече се отпускам най добрата ми приятелка е пък противоположното на мен на нея не и пука много и завързва със всеки контакт и се радвам че я имам защото ми помага много тъй като нямам много голямо самочувствие за себе си и опитвам се да се променя но 2-3 дена максимум и това е не знам какво да правя тук също имам приятели но тук излизам рядко повечето ми приятели са в България но и те вече забравиха за мен само най-добрата ми приятелка се сеща да ми пише всеки ден и ми разпитва от А до Я как ми мина деня и какво съм правил цял ден . За мое щастие ми приеха там където искам и вече втора година съм там класа не е много добре тъй като те са малко по-малки от мен и няма за какво да си говоря чак толкова много с тях а и те са 27 момичета и с имат групички и да само две момчета сме но разбира се има хора от класа с който съм много близък около(5 човека) и си споделяме ако имаме проблеми и си помагаме но пак се чувствам сам та въпроса ми е : Мислите ли че съм направил грешка да уча в чужбина ? Защото го реших просто така без да се замисля за последиците . Мислите ли че низкото ми самочувствие пречи по някакъв начин ? И какво да правя в такива моменти? Трябва ли да си променя характера и да се променя като цяло?
Ще се радвам да ми помогнете. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 539e57f4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си направил грешка най-вече, защото там поне ще имаш образование на ниво и ще може да се развиваш докъто в БЪлгария нямаше да имаш чак такива възможности.
Доста млади хора са в чужбина като теб, но това не е нищо лошо дори е повече от хубаво.
Относно приятелите ти сам казваш че си по-срамежлив което ти е всъщност проблема, но не ти трябва да се променяш бъди себе си просто имай повече самочувствие, вдигай главата и не ги мисли толкова нещата.
Дори ако те изреже някой/някоя голяма работа поне си опитал и няма да се чудиш какво щеше да е, може пък да им допаднеш тогава ти печелиш а негубиш нищо да опитваш да създаваш нови контакти и нови приятелства.
Просто си вдигни самочувствието бъди по самоуверен и вярвам че нещата ще се подредят.
Момиче 19.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker