Фалшиви медицински бележки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фалшиви медицински бележки
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2135 пъти
Здравейте! В училището ми масово се злоупотребява с медицински бележки. Това е голяма несправедливост. Всеки си идва когато си поиска и щом донесе бележка няма проблем. Нищо че други отсъстват само когато наистина са болни, спазват си задълженията. Искам да ви попитам - има ли възможност да подам сигнал за фалшиви бележки, към кого да се обърна, за да направят проверка, за да може тези които трябва да си понесат наказанието?
Съжалявам, но съвсем не е приятно някои да се правят на по-хитри от останалите и да остават безнаказани! Надявам се да ме разберете. След време такива хора може и шефове да ни станат, а после се чудим защо държавата ни е в това положение. Надявам се да ми помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2ff863703c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш ли доказателства? Ако да, поговори първо с класния си и евентуално си директора. Прав си, после същите тези тарикати ще си купят и диплома са висше и после мама и тате ще ги уредят някъде и накрая наистина някой такъв може и шеф да ти стане, нищо, че е проста като галош! Ако бяхме нормална държава щях да ти кажа да не се занимаваш, защото животът щеше да ги накаже заради несериозното им отношение към образованието, ама тук в страната на връзкарството и купените дипломи, наистина тези ще си живеят добре и ще експлоатират хората като теб, които са си учили съвестно. Така, че ако имаш доказателства-отивай при класния. Знам, кофти е да си топиш съучениците и ако се разбере, че си ти ще си имаш големи проблеми, но пък и тяхното не си е работа. Това освен скатаване си е и документална измама и ако бяха над 18 за подобно деяние можеше и наказателна отговорност да носят. Защото днес ще е фалшива бележка, ама утре може и по-сериозни документи да фалшифицират. И после хоп, някое милионче зачезнало.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 02d7643312
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те. Просто си озлобено комплексирано детенце. Какво те бърка какво правят, щом не те засяга? Какво право имаш да съдиш този и онзи.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9a2b190a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Виж сега, ти си учи уроците, развивай си уменията и талантите. Стани добър специалист в нещо, даже в две неща..
И тогава ще имаш възможността сам/а да избираш кой да ти е шеф!!!
Даже не след много опит като работещ сам/а ти ще станеш шеф!

А един ден, когато ти станеш специалист, та дори и шеф, можеш да влезеш в политиката, или.. знам ли като имаш такова желание да наказваш ще започнеш работа в полицията.. или ще станеш Съдия!

До тогава не влизай в излишни конфликти, а започни "да си гледаш само в твоята чиния". Остави всеки да живее както си иска - казвам ти го за твое добро.
Не се превръщай в Портаджия!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1566741b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дете твърде си малко да се занимаваш с тези неща.. имаш ли идея, че за това ще има изгонени учители, директори, лекари? ти си още дете неможе да се занимаваш с тези неща.

Просто огромни проверки ще има ако го докажеш добре ще имат всички наказания ама ако неможеш всички на, който си застрашил/а кариерата ще са срещу теб както и съучениците ти, и т. н. а в най-лошия случай може и училището да затворят. Не се бъркай чак в такива неща това е навсякъде ти неможеш да промениш света колкото и да ти се иска.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cd9ccd72c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Абе ти в ред ли си?? Те като искат да не са в час тебе кво те бърка? Никой не те пита и не е твоя работа

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d5f8013ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Боже, какъв ти е проблема? Да си правят каквото искат, рано или късно ще се разбере. Къде си тръгнала да подаваш сигнал? В моето училище, алкохол и цигари се продават!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d5f8013ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Боже,какъв ти е проблема? Да си правят каквото искат,рано или късно ще се разбере. Къде си тръгнала да подаваш сигнал? В моето училище,алкохол и цигари се продават!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c1e385160b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се занимавай, защото най-вероятно учителите и директора знаят, стоят зад гърбовете им и накрая ТИ ще станеш за резил. А и ако те разберат, че ти подаваш сигнали, сто процета ще ти отмъстят, а някои от тези разбойници са си доста луди. Познавам едно момиче, което чупи в клас саксия от главата на момче, сбиваше се, така че просто не се занимавай. И да подадеш сигнал, и да не подадеш, това ВИНАГИ ще си продължи, в началото на коментара ми ти казах защо. И в моето училище е така. А и все пак кой както си намери начин. Не си създавай излишни главоболия, не им обръщай внимание и ще видиме един ден кой колко ще постигне ;)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f569ed3516
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ми направи се нахитър/а и ти бе, каква завист само...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 67d8dfb5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. Не го прави! Знаеш ли какво ще стане после? Ще уволнят лекарите, които са давали бележките(знам, защото и в мието училище наскоро се случи нещо подобно)
2. Остави тези, които го правят. То си е за тях.... трудно биха ни станали шефове, като не знаят нищо и не учат...
3. Май на теб не ти пука особено, а по-скоро ревнуваш, че ти трябва да ходиш на училище повече от тях.... като толкова искаш и ти можеш да си вземеш такава бележка... не е като правата на някой от учениците да са по-малко от тези на други...

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f029170519
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Тоз пък?? И какъв ти е проблема, като не ни се ходи, няма да ходим. От зубрачи най-ми е писнало.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b841cb7c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, разбирам това, че те дразни измамата и несправедливостта, но най-много да си навлечеш неприятности със съучениците. Никой не обича порти, повярвай ми. Реално, ако бележките са разписани от "професионалист" в измамите (демек някой, който се занимава с това отдавна и не си личи детски почерк) и имат печат, не може да се направи нищо. Не се принизявай в очите на другите с портене и клеветене, а си гледай уроците. Дали не искаш просто да направиш тъпкано на някой, като го изйлеветиш? Но знай, че то си е за тях и извинените отсъствия също си имат лимит. Като толкова се замисляш по въпроса, не се ли досещаш, че сами си правят тъпкано и накрая ще им се върне за тези отсъствия. Гледай себе си, това ще ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 56f7800007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не си пишеш годините и класа.
Не се прави на св. Дева Мария, всички са давали поне веднъж фалшива бележка. Аз съм 12-ти клас сега и също съм го правила. Да, има часове, в който изобщо не ми се влиза, а и нямам файда (важни са ми предимно предметите, по които ще държа матура) и така. Оставам с впечатлението, че ти не можеш да си намериш и искаш да направиш мръсно на всички.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 50aedf5d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нищо не можеш да направиш, дори и учителите знаят, че учениците дават фалшиви бележки, но остави ги.. да си дават фалшивите бележки, да си лежат цял ден у тях и после пак да са си тъпи! :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: da24ceeee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ако завиждах отдавна да съм си взела и аз фалшива бележка. Не е в това въпросът. Аз уча и държа на това. Не искам да правя мръсно на никого, а да има справедливост. Разбирам, че повечето, които са коментирали негативно вероятно също дават такива бележки и не искат да загазят, но явно няма да получа отговор на въпроса си.
Какви хора само? ! Защитават лъжците, подкрепят измамата, а после защо държавата ни е в това положение, полтиците лъжели, крадяли. Ами това каква е държавата се определя от хората. Много жалко е, че повечето са на мнение да не се бъркаме и т. н. Ами да, нека не се бъркаме, както сме оставили всичко да е пълен хаос. Но само после не се оплаквайте от това, защото сами сте го допуснали!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ac896e52e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   На нас пък ни искат подпис от родител на медицинската бележка. -.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9cfffabaa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке, никога не съм ползвала фалшиви бележки, но ще ти кажа, че поведението ти е детинско. Защо си тръгнала да се занимаваш и да търсиш справедливост.. яд ли те е? ! Всеки си има свой начин да се справя с нещата.. тези, които дават фалшиви бележки си поемат отговорността и си носят кръста. Ти къде си тръгнала да се бъркаш.. учи си, прави каквото смяташ за правилно, но недей да се мъчиш да раздаваш правосъдие, защото сама ще си изпатиш без да искаш накрая.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d5f8013ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Автореке, чудя ти се, да и аз коментирах негативно, но НИКОГА не съм правила такова нещо, а и не искам. Извинявай много не знам кой клас си, ама може ли да си толкова глупава. Не се прави на светица, пък и тръгнала да ни обяснява, че после депутатите крали.. Ти си дете още, какво те засягат тия неща, а яд ли те е, че другите дават фалшиви медицински бележки. Вие сте деца, седнете научете си уроците и после се бъркай в работата на другите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker