Имам много въпроси.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам много въпроси..
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 5638 пъти
Здравейте,
аз съм на 14 години и може би работата ми изобщо не е тук, но имам въпроси, които ме е срам да задам на майка ми свързани с някоi неща. А и това, че съм на 14 не означава, че съм тръгнала да правя секс и подобни. Напротив- мисля това да стане, когато смятам, че човекът е подходящ и се чувствам готова за това. След 4-5 години.

Може да звучи тъпо, като гледам днешните стандарти, някои съученички колко опит имат..., но това е мое мнение. Просто искам да съм по-добре запозната и да бъда подготвена.
Да преминем към темата.

1. Всеки мъж ли иска анален секс? Чувала съм, че много жени изпитват болка, а и имало опасност ако се прави често да се изпускаш.

2. Бяло течение- това нормално ли е или идва ако има някакъв проблем? Има миризма и ако не се поддържа добра хигиена, предполагам че има опасност от болести. Като споменах миризмата имам въпрос- Миризмата на вагината е спецефична, при някои по-силна при други не. Има ли лекарства или нещо за премахването и по време на половия акт и какво е?

3. За....лизането. Малко ми е неудобно, но ще попитам. Това много мъже ли го искат или се наблюдава при по-малко хора. И въпросната миризма може ли да се усети? Пак питам ако има някакви методи за премахването и.

Ще бъда изключително благодарна, ако ми отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4083fad877
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми аз май ще дам първия коментар или поне не са пуснати такива до сега. На твоята позиция съм - аз съм на 19 и все още "чакам" хаха но имам гадже и аха аха да направим нещо ии ХАХА та на въпросите ти:
1. Не, моето гадже дори го намира за гнусно. Аз не смятам да го правя!
2. Еми, то и аз имам и да, има си миризма. За лекарства нз, но просто добра хигиена
3. Мда, моят много обича да ме "лиже" както казваш ти, и аз го обожавам. Питала съм го милион пъти за миризма и такива, казва че не усеща и че това много го възбужда. Няма по приятно усещане от това, някой да ти доставя такова удоволствие.
Ice Queen

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 23757d775a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хубаво е,че се интересуваш.Не е лошо да поговориш и с майка си,не мисля,че в днешно време майките се притесняват да отговарят на разумни въпроси.Аналният секс трябва да го искат и двамата,когато е желан е хубав,макар,че ни изглежда гнусно.Бялото течение е проблем и гинеколога бързо се справя с него с медикаменти.Трябва да се лекува навреме,защото не е добре да има такова течение.Да,вагината има специфична миризма,но трябва ежедневна хигиена.Мъжете обичат да лижат отдолу,но не всички.Когато се прави с любов и страст не ги вълнува нито как изглежда вагината,нито този мирис.А и специфичния мирис на вагината ги възбужда.Когато се влюбиш един ден ще разбереш за какво ти говоря.;))

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2ba913dfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Същите въпроси съм си ги задавала и аз преди време :))

1. Не, не всички мъже искат анален. Особено ако момчето те обича, а на теб не ти харесва - със сигурност няма да те кара насила. Но пък пробвай някога, трябва от всичко да се опита!

А това за изпускането е доста крайно - ако дълго време през целият си живот си правила анален, може да се случи.. Но под дълго време имам предвид редовно поне 15-20 години.

2. Бялото течение е напълно нормално при повечето жени, а миризмата, която идва е може би от недобра хигиена. Използвай интимни гелове (Билка, Нивея) и се измивай веднъж дневно, няма да има проблем. За смяната на бельото предполагам няма нужда да казвам... Някои смятат, че това течение трябва да се лекува и т.н. Ама то почти не може, при всяка жена се появява от най-малкия фактор и после си изчезва.

3. Повечето мъже ги възбужда и им харесва да доставят удоволствие на половинката си. Ако си поддържаш добра хигиена, няма никаква противна миризма. Естествено като се възбудиш, се появява типично течение с мирис, но то не е гадно. :)

Споко, всички тия неща са човешки и няма нищо гадно и странно в нито едно от тях!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d016640ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 4-бялото течение не е нормално!То е знак за някаква инфекция-може би гъбична!Не бъркайте нормалното физиологично течение,което се появява по време на бременост,преди или след менструация-то няма цвят и мирис.Патологичното бяло течение причинява сърбежи,дискомфорт,то има неприятен мирис и цвят.Гинекологът определя диагнозата и вида на течението!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 15cb115064
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5 много моля да иде да се гръмне. Първо по време на бременност НЯМА нормално течение, никакво - бяло, розово, синьо и т.н. Второ - много жени, когато не са информирани достатъчно, смятат цервикалната слуз, която се появява по време на овулация за бяло течение (появява се всеки месец 2 седмици след последния менструален цикъл, ако той е с нормална продължителност от 28 дни. Естествено има отклонения при по-къс или по-дълъг цикъл). Трето - количеството и миризмата на нормалното физиологично течение, което има защитна функция, зависи от индивидуалните особености на жената и от деня на цикъла, а цветът му може да варира от напълно прозрачен до белезникав. И за да се увери една жена, че е напълно нормално това течение не е зле да си пусне една микробиология.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 03ed799e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6,говориш за принципа или за индивидуални случаи?Невъзпитаните думи в началото обезмислят информативността на поста ти!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 25a807699d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Как да засиля растежа на косата си но и да продължавам да я изправям с пресата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker